מה אתן הייתן עושות?

dori78

New member
מה אתן הייתן עושות?

אם מישהו היה חודר אליכן אנאלית ללא הסכמתכן?
גומר לכן בפה ללא הסכמתכן?

אני לא מדברת על אונס, אלא על פעם ראשונה עם מישהו חדש, שעדיין לא מכיר את ההעדפות שלכן.
השבוע היתה מישהי שמצאה דרך מעניינת לאוורר את הכעס שלה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4588881,00.html
"לדבריה, היא התחרטה במהלך המין האוראלי, אך הגבר לא שעה לבקשתה להפסיק, תוך הפעלת כח פיזי, ואף גמר בפיה ללא הסכמה."

יש לי מכר שפעם אמר לי:
"אם היא מוצצת - שתעשה את זה עד הסוף, כמו שאני משקיע עד הסוף כשאני יורד לה. זה ממש מעליב אם היא לא מסכימה שאני אגמור לה בפה ועוד יותר מעליב אם היא לא בולעת."
שאלתי אותו מה הוא יעשה אם מישהי תתחרט באמצע, או תודיע לו מראש שהיא לא בולעת, נקודה.
הוא אמר שהוא לא מכריח אף אחת, אבל זה יגרום לו לתחושה מאוד לא נעימה, אפילו של עלבון ממש.

גברים - האם להתחרט באמצע זה משהו שקשה עד בלתי אפשרי לבצע?
בבחינת "אם נכנסת איתי למיטה - It's a one way ticket"?

הייתי שואלת גם על ההיפך, אבל לא נתקלתי מעולם בסיפור של אשה, שמישהו התחרט לה באמצע והיא התעקשה להמשיך.
אם למישהו יש סיפור כזה - הוא מוזמן לשתף.

תחשבי שמישהו יורד לך, ואת עפה באויר...

כולך נהנת
וברגע שאת שניה מלגמור, הוא לוקח את הראש אחרוה ומתחיל לעשות לך עם האצבע במקום, כדי שלא תגמרי לו בפה
&nbsp
במקרה שלי היא צריכה להציע מקום אטרקטיבי אחר לגמור בו
אחרת כל זה מה היה שווה?
מה יצא מזה?
ואם אין לה הצעה אטרקטיבית אחרת, אפילו הייתי מקפל את יוגב ואומר לה "שמעי, לא צריך, אני חייב לזוז"
ולהתראות
אולי בצעירותי הייתי מתפשר על מה שהיא תרצה
אבל כשגדלתי הבנתי שאת האורגזמה שלי אני אגמור איך שאני רוצה , ואם זה לא מתאים לה, אז סבבה, לא חובה, הכל טוב, רק שלי זה פחות מתאים, אז שלום שלום ואל תבואי לי בחלום
&nbsp
אבל מה זה התאווה הזו שלך לדבר כל הזמן ולהאיר כל הזמן את המקומות החלשים האלו בזכרים
ודווקא את המקומות הכי מכוערים, למה דורי, רוצה לשתף אותי שגם אני אבין ?
&nbsp

דידי 9

New member
על הקטע האחרון שכתבת, כל כך

!

shayCn

New member
ברור.זה משגע את כל המערכת

אחרי שנכנסים למצב של כמעט אל-חזור,פתאום הגירוי מסתיים וזה יכול להוציא כל גבר מהכלים.
אישה שרוצה שהגבר שלה יהנה,יסופק ויגמור לא תגרום לסיטואציה הזו לקרות.
תודה לאל שאישתי אף פעם לא עשתה לי משהו מכל המשחקים המאפנים האלו.הייתי יכול להתחרפן מזה.

מעניין..

שכולם העדיפו להתעלם מצמד המילים ״ללא הסכמתכן״. הייתי מעיפה אותו לכל הרוחות, סקס אמור להיות מהנה ומרצון לכל אורך הדרך, אם זו הפעם הראשונה אז לאט לאט מתחילים מ״בטוח״ ולומדים מה אוהב ולא אוהב הצד השני, לא מתנהגים כמו אגואיסטים או מכריחים אף אחד לעשות משהו שהוא לא רוצה!

xvxxvx

New member
אהבתי

את החתימה שלך.
חבל שאת מגבילה את זה רק לחלומות ואהבה.

תודה

האמת שזה נכון לגבי כל תחומי החיים, אבל בדרך כלל רגש הוא חזק מספיק להוציא הכל לפועל

בטח שכן.. כנראה לא חווית אותו חזק מספיק :)

הוא יכול לגרום לך לעשות כמעט הכל!

FineSilverMan

New member
מבחינתי זה מבאס

אבל אחיה עם זה... אם היא מעוניינת להפסיק, מפסיקים.
עלבון? לא הייתי מגזים.
אבל אם אני יורד לך ואיבר המין הנשי קצת שונה מהגברי... לא ממש מבין מה הבעיה שאגמור בפה מבחינת הנוזלים. מן הסתם הבחורה לא צריכה לבלוע אם היא לא רוצה.

Bs Bane

New member
לא מדברת על אונס?

זה די אונס. זה קצת אונס. אם אונס יכול להיות די, וקצת.

גם התגובות פה הפתיעו אותי. כאילו הפרטנרית חייבת משהו רק בגלל שהיא התחילה את זה. כאילו זה באמת משנה איך ואיפה הוא גומר, כשיש כל כך הרבה דרכים טובות כמו- ואף יותר מ-גמירה בפה. ובמיוחד כשחוויה אקלקטית יכול להניב תוצאות הרבה יותר מספקות פיזית ומנטלית.
אז אם דרכים אחרות יכולות להיות נהדרות, והאשה לא רוצה להמשיך בנטיב הזה. למה להתעקש? זה לא מפריע לך שהיא לא בעניין? או שמה, אתה נהנה מסירובה?
כי אם כן, זה די, קצת, אונס.

עוד יותר אפילו כשמדובר באנאלי. כי מושא הפעולה אשר לא יהיה רגוע, לא יהיה רפוי. וזה מפיל על הנושא מחסום פיזי.
בכלל אף פעם לא הבנתי גברים שמוצאים רצון מיוחד לחדור אנאלית. פיזית זה לא באמת ישנה לך. מנטלית, האם בגלל שזה "אסור"? כי זה כבר מזמן לא אסור ועם הרבה נשים זה אפילו ידע בסיסי. האם זה כי היא לא רוצה? האם זה משחק כוחות שבו אתה נעלה?
בעיניי זו תמיד פעולה בשביל הפסיבי (אם באמת יש פסיבי ואקטיבי ברענון אנכי). אם היא(/הוא) לא תהנה(/יהנה) מזה. אין טעם.

ממתי סקס הפך להיות מוצא לאורגזמה במקום דבר בפני עצמו? תשאירו את זה לאוננות (גם לא מומלץ, אבל למי יש זמן להשקיע בעצמו, הא?).

DogsPCI

New member
מה השאלות האלה? וכמה מגוון של תשובות יש לשאלות אלה?

&nbsp
לא זה לא, לפני אחרי, ותוך כדי...
אני אכבד מייד!
&nbsp
מראש לא ארשה לעצמי דברים שלא קיבלתי רשות לגביהם... ואם שנייה לפני "המפץ-הגדול" היא תחליט שלא - אז - לא!
&nbsp
אבל כל עוד לא חרגתי ממה שקבלתי אישור אליו, אצפה להסבר... ובטח שלא אסכים להיות עם מישהי שזה יקרה יום-כן יום-לא, אלא אם ישנה סיבה מסויימת שהיא גם תחלוק איתי. כי זה אכן מצב ביש, ולא נעים להיות בו תדיר...
&nbsp
שבת-שלום :)

גברת ע

New member
הסבר על היום כן יום לא

יש דברים שעושים שלפעמים בסיטואציות מסויימות או בימים מסויימים לא זורמים פשוט או לא מתחשק לעשות אותם, לא כי קרה משהו או בגלל בעיה עם הפרטנר אלא כי פשוט פחותת מתאים באותו הרגע, אז אם משהו פעם אחת התאים לי אבל פעם אחרת לא, אז זאת בעיה?

DogsPCI

New member
הלו גברת ע' מקסימה
...

איפה נעלמת?

&nbsp
את לא הבנת אותי (ואני מקווה שאת היחידה...), אני לא מדבר על מצב בו היא תגידי לי - "היום לא בא לי...", כן? עוד לפני שהתחלנו. אלא על מצב שאנחנו כבר באמצע או שאני כבר לקראת...
, ואז היא אומרת לי - תפסיק.
&nbsp
אני מדגיש, שלהפסיק אני בטח אפסיק, אבל לא ימצא חן בעיני כלל אם יום-כן/יום-לא, כשנהיה כבר באמצע הסקס היא תעצור אותי באמצע או רגע לפני.... אלא אם יש סיבה טובה לכך...

PorFavor1

New member
מה שחבל אצל גברים-

זה שהם לא מזהירים אחד את השני, ולא מנסים לחנך את הדור הבא לעתיד טוב יותר.
כל פעם מגיע דור חדש, וחוזר על אותן טעויות, כל פעם מחדש.
זה מן מעגל אינסופי.
&nbsp
אני הבנתי בדיוק על מה את מדברת דורי, אבל אני לא רוצה להיכנס לפרטים טכניים של יחסי מין.
יתכן שבאמת בחלק מהמקרים, הגבר איננו הוגן. לא מתווכח על זה...
תחשבי באמת איפה הגבר מקבל "חינוך" כדי שלא להסתבך עם נשים על עבירות של אונס או מעשה מגונה או מעשה סדום שנעשה תוך כדי אקטים מיניים אחרים.... שואל אותך איפה?
התשובה היא שבשום מקום...... חד וחלק. בשום מקום.
אם התגייסת פעם לצה"ל- אני בטוח שקיבלת הדרכות חוזרות ונשנות על הטרדה מינית- מעשה מגונה וכיוב' עבירות מין, אבל הגברים.... לעולם לא (!) בשום מקום בעולם הם לא מקבלים שום הדרכה של גבולות המותר והאסור.
&nbsp
ביני לבין עצמי אני חושד שיש כאן יד מכוונת. המצב הזה איננו מקרי, אלא נועד להיות כך.
כך הנשים הן לעתים קורבן מיני.
הגברים הם לעתים קורבן משפטי. והם כל הזמן צריכים להלך בין הטיפות מבלי להירטב... זו כמובן משימה בלתי אפשרית.
מי שמקיים יחסי מין מזדמנים, ואפילו קבועים עם בת זוג קבועה- עלול למצוא את עצמו "מסתבך" מבחינה משפטית ו/או כספית.
&nbsp
יחסי מין ניתנים בדר"כ חינם, אבל במבט מגבוה, בגדול- הם עולים המון כסף, ולפעמים מסבכים את הגבר מבחינה משפטית.
&nbsp
כמו שאמרתי- יחסי הגומלין בין גבר לאישה, תמיד נסבים איכשהו על מתח מיני סמוי. והמתח המיני הזה משתחרר מתישהו.
וכשהוא משתחרר... הגבר הוא זה שאוכל אותה.
&nbsp
מה שגברים באמת צריכים, זה עידוד ופירגון לחיים ללא סקס בכלל, ללא בת זוג בכלל. חשוב לפרגן להם כשהם רווקים, ולאמר להם "זה זה". עכשיו הגעת לגיל שכבר אין לך עוד משימות לעמוד בהן.
ואין עליך שום חובה לרדוף שמלות, ולא לחזר אחרי אישה, ובטח שלא להתחתן ו/ או להביא ילדים לעולם.
זה המפתח האמתי !

Bs Bane

New member
המון שטויות.

מה שמתואר פה הוא הרבה יותר בסיסי מחינוך מיני. הוא חינוך של התנהגות בין אישית.
וזה לא שהגברים האלו לא יודעים שזה לא בסדר לעשות משהו בניגוד לרצון הפרטנר, אלא שהם חושבים ומחונכים שזה בזכות שלהם כגבר לקחת, ולקחת. זה מה שהחברה מלמדת אותם ככל, וזה מה שהם לומדים במעגל הקרוב שלהם מהדמות האבהית.

יותר משיש גברים שמואשמים לשווא, יש נשים שהיו קורבן שלא תטרחנה להגיש תלונה כי במילא לא יאמינו להן.

לא צריך לעודד רווקות והתנזרות אצל גברים. צריך פשוט ללמד אותם קצת אדיבות.

למעלה