מה אתן הייתן עושות?

dori78

New member
1. כתבת "עדיין"

2. אני רגילה מגיל צעיר להיות ה"שונה", לא "מקובלת", לא "קול".
מי שמנסה - יכולה בקלות ליפול למלכודת הזאת.
יכולה גם לא, אבל זה כבר עניין של אופי וגם הרבה מזל.

xvxxvx

New member
בחיאת דורי

אם הגעת לגיל 36 ועדיין לא קרה לך משהו כזה - כנראה שמשהו אחד את עושה נכון.
ומה קשור לשווה/ מקובלת/ קול? מה רק כוסיות נאנסות? רק כוסיות עוברות הטרדות?

dori78

New member
בחיאת xvxxvx

כל הכינויים שהזכרתי, ניתנים ע"י בנים בד"כ לבנות "זורמות"/"נותנות"/"קלות".
הן לא צריכות להיות כוסיות, רק לזרום. מי שלא זורמת, שווה ככל שתהיה - לא תיחשב "קולית".
אני לא כזאת, אף פעם לא הייתי. פולניה קשה מגיל צעיר.

אתה אומר שאני עושה נכון? בשבילי זה היה נכון. זה גם היה מתסכל.
לא לכולן יש את הכוחות הנדרשים כדי להבין שזה בסדר לא להיות "מקובלת". כלומר לא "נותנת".
שלא משנה כמה את כוסית, אף אחד לא רוצה אותך כי את לא "מגניבה" וזה לא אומר כלום עלייך, על הגוף או על האופי שלך, רק על אלה שמכנים אותך בשמות.
נורא קל ליפול למלכודת הזאת, לעשות דברים בלי לרצות, רק כדי למצוא חן בעיני האנשים מסביב, בנים ובנות כאחד.

יצא לך במקרה לראות את "יומן השומן"? אם כן - הדמות של קלואי היא כזאת.

dori78

New member
לצערי הרב

גיליתי שאותו זבל קורה גם בפאבים ומועדונים שבהם אנשים מנסים להכיר. גם באתרי היכרויות.

ומעבר לזה - אל תזלזל, תתפלא כמה מההערכה העצמית שלנו נבנית בתקופת בית הספר.
לא סתם אחת הטענות שחוזרות על עצמה הכי הרבה בפורום חסרי ניסיון היא, ששלל הכינויים שדבקו בך
וההתייחסות של אנשים אליך בשנות ההתבגרות יכולים לגרום לטראומות, שיוציאו אותך לכמה שנים טובות מהמשחק הזה של ההיכרויות.

להתחיל לראות את עצמך בלי קשר לאיך אנשים אחרים רואים אותך - זה לא דבר קטן.
אולי זה השוני - אני לא הייתי מוכנה מעולם להשתנות כדי למצוא חן בעיני מישהו, גם אם זה אומר לשלם את המחיר ולא להיות אחת מהחבר'ה.

xvxxvx

New member
היו לי

תקופות חרא בבית ספר - אני לא רואה איך זה השפיע עליי...
המון תלוי באופי.
ואני אחד שמגיל קטן הכל היה על הזין שלו :)
&nbsp
בכל מקרה
אני עדיין לא רואה מה הקשר בין להיות מקובלת לבין אונס/ הטרדה מינית...

DogsPCI

New member
הו דורי... לדעתי עכשיו בילבלת וערבבת

שני דברים שונים לחלוטין!!

יש המון הבדל בין מצב שמשהי (וכמובן נכון לשני המינים... ותתפלאי, יש גם גברים שנכפו עליהם דברים מיניים ע"י נשים...) אומרת "לא" ולא מכבדים זאת מייד... לבין מישהי שלא יודעת שזה משהו שלא מתאים לה ומסכימה עם זה!

עם כל הכבוד, ואדבר בשמי! אני לא יוצא עם ילדות קטנות! ואני גם לא קורא מחשבות, אז אם אני שואל ומקבל תשובה חיובית - אני לא חושב לעצמי - אולי היא בכלל לא מבינה מה קורה פה...
.

ואם זה המצב... אז סליחה, לא באחריותי כלל! וכל עוד לא חציתי גבולות, וכל עוד לא כפיתי את עצמי בכח - אז מבחינתי אני עומד מול אדם מבוגר - שאמור לדעת מה רצוי לו ומה לא! ואני לא אהיה מוכן שיפילו עלי אחריות על מצב שכזה, כלל וכלל! ועוד פעם - כלל! יש גם גבול לכמה אפשר להפיל אחריות על מישהו אחר!

וסליחה על הטון... אבל לדעתי קצת נסחפת...
ואפילו נסחפת מאוד...
.

ולגבי סוגיית הערך התזונתי של הזרע הגברי
, אלוהים-ישמור כמה מטומטמים אנשים יכולים להיות! נשים יקרות, בפעם הבאה שמישהו מתעקש שתבלעו או נעלב מזה שאתן לא... תעשו לו - Snow-ball... וזה כבר יסתום לו את הפה אחת ולתמיד - תרתי-משמע... (טוב, יש גם כאלה שגם עם זה ישתפו פעולה בכיף... אבל לרוב זה יעבוד
).

בחיי... הערך-העצמי שלי גדל בכל יום שאני מסתובב פה בפורומים

DogsPCI

New member
היי שוב... אז הבנתי מה כל-כך הפריע לי בהודעה שלך

&nbsp
את יוצרת מצב בו:
&nbsp
1. לא = לא. דבר שעלי ואני מאמין שעוד על רבים מקובל לחלוטין! ולא נסכים אחרת...
&nbsp
אבל:
&nbsp
2. כן = אולי...
&nbsp
וזה כבר מצב בלתי אפשרי! ולא הוגן כלל כלפי מי שאת מפנה אמירה זו - כרגע כלפי גברים! וכרגע חסמת בפנינו כל סיכוי לעשות סקס עם בחורה בביטחון גמור! ובעצם באמירה זו שלך את הכי חיזקת את הדעה ש - PorFavor1 הציג פה! שהגבר מה שלא יעשה... תמיד! יוכל להיות מואשם בסוג מסויים של אונס!
&nbsp
אז אשל אותך שאלה - מתי לדעתך כן = כן? וללא כל ספק? מתי - יסליחה על הבוטותף, אלו דוגמאות שלך - מותר לגבר לחדור אנלית או לגמור לבחורה בפה, בלי לחשוש שהוא כרגע אונס אותה למשהו?
&nbsp
האם היא צריכה להביא לי איבחון פסיכיאטרי שהיא צלולה ומודעת למציאות? היא צריכה שהפסיכולוג שלה או אמא שלה יהיו איתנו בחדר-המיטות ויתנו לה יעוץ בזמן אמת או מה?
&nbsp
ודורי, אני הכי מחבב אותך בעולם, נשבע
. אז חלילה אין פה שום-דבר אישי המופנה כלפיך, זהו דיון או עימות בין דעות, לא אנשים... טוב?

dori78

New member
אתה יכול לחסוך ממני את האייקונים.

ממילא פה כל אחד מפרש אותם איך שבא לו, תיזהר שלא תעליב מישהו עם הפרחים.

אני רוצה להאמין ולקוות, שאתה יודע איך נראית בחורה שרוצה אותך.
אני רוצה להאמין ולקוות, שאתה יודע איך נראית בחורה שרוצה אותך, אבל לא כל דבר מתאים לה.
היא לא חייבת להגיד את זה, מספיק שכשאתה מנסה לנשק אותה היא מזיזה את הראש.
זה לא בהכרח אומר שהיא לא רוצה להתנשק איתך לעולם, רק שעכשיו - זה לא מתאים לה.
היא לא חייבת להגיד - "לא מתאים לי אנאלי", מספיק שהיא תזיז את האגן כשאתה מנסה.
אם אחרי הפעם הראשונה שאמרו לך "לא" (במילים או בשפת גוף) אתה ממשיך, הבחורה לא זזה ולא חטפת כאפה מצלצלת -
יכול להיות שמה שיש לך זה לא בחורה שרוצה אותך, אלא ילדה מפוחדת שלא יודעת איך להעיף אותך ממנה.

ואם אתה לא יודע לקרוא שפת גוף - זה הזמן ללמוד.

אפשר לצעוק "הפרדת כוחות" ולהגיד שכל בחורה יכולה בכל רגע נתון להתלונן על אונס/הטרדה מינית ולכן עדיף לגברים לא לגעת בנשים.
ואפשר ללמוד איך להיות אדם קשוב שמכבד את הזולת, גברים ונשים כאחד. העובדה היא שלא כל גבר מואשם בהטרדה.
מה אתה מעדיף?

DogsPCI

New member
טוב, אז ללא איקונים... ובמצב-רוח שלילי...

הייתי מציע לך לחזור ולקרוא שוב את ההודעה שלך אליה הגבתי, וכן את ההודעות שלי.
כי לא נראה שהבנת משהו ממה שכתבתי, ואולי את לא במצב-רוח להבין...

את מתארת מצב בו מישהי מסכימה אבל לא עושה זאת מתוך רצון-אמיתי, אלא כי ככה היא חושבת שהיא צריכה לפעול - אז?

מה הקשר לאמירת לא? איתה הסכמתי וציינתי בעצמי יותר מ - 4-5 פעמים פה בשרשור?
ומה הקשר לקריאת שפת-גוף? ומה הקשר להזזת האגן? - וזה כן יזכה לאייקון
.

אני את התשובה שלי לפחות... קיבלתי ממך. ולצערי אני עכשיו לוקח לחלוטין את הצד שכנגד הדעה שלך בדיון הזה.

הזזת האגן? שפת-גוף? מה אני אמור לבוא עם ספר הדרכה? את יודעת כמה אנשים נפלו במקומות האלה?

לא מתאים לך? - תגידי או תעבירי מסר ברור. את אומרת שהיא משתפת פעולה אבל לא כי היא באמת רוצה, אלא כי היא חושבת שזה מה שנדרש ממנה, וכי אני שווה בעיניה? ואני אמור לנחש את זה לפי מה בדיוק? והאחריות עלי איך בדיוק? אני אמור לדעת מה היא חושבת עם עצמה ולפי מה היא מונעת פנימית? ואם היא סתם שוכבת איתי כדי לרצות אותי וכדי "לתפוס" לעצמה גבר, ולא כי באמת היא רוצה סקס עכשיו... ויש המון שעושות את זה! אז? גם את זה באחריותי לנחש? וגם כאן אני אונס אותה?
(כן גם זה זכה לאייקון).

בסדר, אני ממש מקווה למצוא לעצמי מישהי שיודעת מה היא רוצה, ושאומרת את מה שהיא רוצה או שלא-רוצה בבירור, ושלוקחת אחריות על המעשים שלה ועל ההחלטות שלה... אחרת אבדתי... ואהיה בדיוק כמו ידידינו - PorFavor1 שמסתבר שצודק בכל מילה... לפחות כל עוד יש בעולם גם נשים כמוך.

ערב-טוב לכולם
.

dori78

New member
לא הבנת כלום. חבל.

אני מאחלת לך שביום מן הימים תדע בדיוק איך נראה ההבדל בין בחורה שרוצה אותך בתוכה,
עכשיו ומיד, לבין מישהי שפשוט נמצאת שם, מחכה לרגע שזה ייגמר.

עד שלא תבחין בהבדל - אולי באמת עדיף לך לא להתקרב לבחורות.
אגב, כשמשהו לא ברור לי - אני פותחת את הפה ושואלת.
אתה גם יכול. "תגידי, איך את עם אנאלי?"
ראית כמה זה קל?

DogsPCI

New member
זהו... שאני הבנתי אותך מצויין! ואת זו שלא קראת כלל! ועוד

עושה את הטעות הכי-גדולה שאת הופכת את זה לאישי-כלפי! ומייחסת לי התנהגויות שכלל לא קרובות ללהיות קשורות אלי - בלי שאת בכלל יודעת מי אני ומה אני עושה... ולמרות שכבר כתבתי לך פה מה הגישה שלי - לפחות קצת כתבתי!
&nbsp
אז אני לא שואל? אני כתבתי בפירוש שאני מבקש אישור לפני שאני עושה!
וזה עדיין לא פותר את המצב שמישהי תגיד לי "כן" מתוך המניעים הלא נכונים - כמו שאת ציינת שאפשרי.... ואז מה? אני אנס?
&nbsp
סליחה, את מדברת איתי על סימנים ורמזים ושפת-גוף? שאני אמור להסיק ולנחש מהם? את צוחקת עלי או מה?
&nbsp
אז את מצפה שאנו הגברים - ננחש מה אתן רוצות ומה לא... (ואת אומרת שניתן להגיע למצב בו זה לא יהיה הימור פרוע, אלא ניחוש מושכל), כי חלילה שתפתחו את הפה ותגידו בצורה ברורה. ומעבר לכך, אם טעינו בניחוש שכפיתם עלינו בעל-כורחינו וללא הסכמה מצידינו! - אז אנחנו אנסים! אני צודק? זה מה שאת אומרת?
&nbsp
ורק שיהיה לך ברור! אני אחד האנשים הכי קיצוניים בעניין הזה! ובעבר הלא-רחוק פתחתי שרשור באחד הפורומים... אני כבר לא זוכר איזה - ושם אמרתי - שאני פסיבי לחלוטין במגע הפיסי עם נשים - לפחות בכל פעם שיש צעד קדימה, בדיוק כדי לא ליפול למלכודת הזו! ומה את יודעת, גברים ונשים הגיבו לי על כך בהרמת גבה! והנשים ציינו כי הן היו מצפות שאזום!
&nbsp
ולצערי גם נסיון הגנה זה, הוא לא מספיק מסתבר - כי אולי הבחורה תכניס את הז' שלי לתוכה מהסיבות הלא נכונות - כי היא אולי חוששת שאם לא אז אעזוב אותה, או כי היא מאמינה שזה מה שאני מצפה לו או כי היא סתם מטומטמת ופועלת לפי "כללים בידיוניים"...
&nbsp
מזיזה את האגן? ואולי היא דווקא מנסה להתכוונן לעניין? תכף תגידי לי שאם מישהי תשלוף לי דילדו ותנסה לדחוף לי אותו לתחת - אז את מצפה ממני שאם אני נגד הרעיון - אז אזיז קצת את האגן...
&nbsp
&nbsp
אני לא יכול לקבל את הדעה הזו שלך שהיא הכי מקטינה נשים בעולם! יש לכן מוח ופה! אז תשתמשו בהם או שלא תכנסו למיטה עם גברים! וכמו שאמרתי אני לא נכנס למיטה עם ילדות - גם אם הן בנות 40!
&nbsp
והאישו הוא עדיין אותו האישו - כל עוד לא יהיה נוכח נוטריון בזמן הזיון, ובכל רגע ורגע יהיה עד להסכמה מפורשת לכל כניסה ויציאה - תמיד תוכלי למצוא איזו פירצה ולהאשים אותנו - באונס - לא פחות ולא יותר! וזה מצב בלתי נסבל בעליל!
&nbsp
לא = לא
כן = כן
וכאלה שלא יודעות מי נגד מי ושלא יכולות להגיד - "לא" בצורה ברורה, שלא תכנסנה למיטה עם גבר עד שלא תלמנדה אחרת! - למען ולמענינו!
&nbsp
וכל זאת כמובן לא שולל כלל מצבים עגומים בהן באמת ישנו נסיון לכפיה!
ומצבים בהם אכן מתרחשת כפיה בפועל! ואני האחרון שיזלזל בהם!
&nbsp
אז כל הוויכוח הוא על כך שאת מצפה שאנחנו ננחש מה עובר לכן בראש - עם אין-סוף מקום לטעויות שיחשבו לאונס מבחינתך! במקום שאתן תבהירו מה עובר לכן בראש - ואז אם מישהו יתעלם מרצונכן וימשיך בכוח - אז אכן זה יהיה אונס!
&nbsp
תודה על הדיון, אני מוכרח לומר שטוב שלמדתי שיש גם נשים עם ציפיות שכאלה - אני עדיין לא נתקלתי באחת כזו במציאות, וטוב לדעת ממי וממה עלי להזהר...
&nbsp
לילה-טוב.

אצלי למשל

למשל במסיבות וכשלא מכירים ממש את הגוף ואדם ואז היצר משתלט ואקט הגמירה הופך להיות המרכזי!
בדרך כלל הסקס הלא מוכר והרגעי היה פורקן לשנינו בריחה ממציאות !תודה לאל שהיא לא הייתה שתויה או אני

כיום אין מצב שזה יקרה ולכן אני מתנגד לסקס בפעם הראשונה כשלא מכירים!בא לך להתפרק אקטיבי ולה לא נוח ואתה לא רואה בעיניים,זאת אומרת אתה רואה ולא שם לב ולא קשוב אליה ועוד

יש מקרים וגברים לא מעטים שברגע האקט לא רואים בעיניים ,אתה פשוט בטירוף יצרי אני זוכר את זה מהסקס ברכב ,היום כבר אין מצב ברכב !

אם אני אתחרט באמצע יהיו לי כאבי ביצים התבעס אבל לא אעשה משהו בניגוד לרצונה ,ולהוריד את הראש ולטעום בכוח כבר ממש לא עושה את זה !

אצלי היו כמה מיקרים שרצתה שאמשיך הקנדום נקרע ואני ללא אמצעים בפרט בסטוצים לא לוקח סיכון ,אז לא חדרתי החדרתי אצבעות ומין אוראלי בעיקר!

ושוב כל עוד לא מכירים את הגוף ונפש האדם והחיבור בין גוף ונפש ,אז תמיד יהיה פער כלשהו וחבל

כמה נקודות

1. לא מובן לי מהכתבה דבר מעבר לעניין המרכזי של מלחמת הצדדים בפייס אבל ידוע שגם אונס נחלק לקטגוריות.
הכתבה נתנה לי תחושה של "תחום אפור" .

יחד עם זאת,משום מה כולם מכירים "אונס על ידי אדם זר" אבל במרבית המקרים,האדם שמבצע את האונס הוא מכר של הקורבן כך שיש גם סעיף על "אונס בין בני זוג".

2.לא משנה מה ואיך בסקס,כל כפייה היא פסולה ,זה באמת עניין של תקשורת בין אישית ולא של אגו גם אם מדובר בבחורה זרה שאספת בפאב,זה שהיא "זורמת" זה לא אומר שהיא תסכים להכל,מותר לשאול גם מה מתאים,מה רוצים ועד כמה רחוק אפשר ללכת ולא להחליט שזה שהיא (או הוא,כי יש גם מקרים כאלה) זורמת ,אז היא תעשה הכל.
יש כאלה שמתביישות להגיד וזה לא קשור לבגרות..מעטים הגברים שאמרו לי מה הם אוהבים במיטה תוך כדי סקס.

3.גם אני שמעתי על מקרים בהם הגברים נעלבים מזה שהבחורה משתפת פעולה...לא שמעתי על נשים שהתלוננו על זה מקרב חברותיי.

4.לי אישית קרה מקרה בעבר הרחוק בו גבר שהכרתי,החליט תוך כדי אקט מיני לדחוף את ראשי בכח לעבר המפשעה שלו .
באותו רגע הדפתי אותו ואמרתי לו שאם אני עושה דברים מרצון,שלא יכפה עליי או שישתמש בכח,הוא לא ניסה שוב לחזור על המעשה הזה ומאז אני מקפידה לומר מה מתאים לי ומה לא ואם מישהו עושה לי "פרצופים"....שימשיך לעשות,לא היה אחד שנעלב ועשה ברוגז והפסיק את הסקס באותו רגע.

A לוןA

New member
אין דבר כזה "בלתי אפשרי לביצוע"

קשה? אולי. אבל להיות אנס זה קשה שבעתיים
האירוע המתואר בשורה המודגשת בפוסט הוא אונס. חד וחלק. זה לא אפור ולא לבן כהה.. היא אמרה לא והוא המשיך. אין דרך אחרת לפרש את זה.

זה בדיוק אחד הדברים שאני מאוד אוהב בבדסמ- ההקפדה על SSC (שפוי בטוח ובהסכמה הדדית) גורמת לכך שזה לגמרי לגיטימי לדבר על העדפות מיניות ורשימת גבולות לפני שנכנסים למיטה, אתה יודע בדיוק אם היא רוצה או לא רוצה למצוץ, לבלוע או לרקוד סלסה תוך כדי, ויש לה מילת ביטחון שחובה עליך לכבד ולהפסיק כל פעילות מ י י ד י ת , גם אם אתה בדיוק שניה לפני הגמירה. לכן המצב של "פעם ראשונה עם מישהו חדש, שעדיין לא מכיר את ההעדפות שלכן" - מצטמצם מאוד.

מעולם לא נכנסתי עם מישהי לסשן לפני שביררתי היטב מה רשימת הגבולות שלה, שהיא סגורה לחלוטין על מילת הביטחון שלה, שחובה עליה להשתמש בה אם היא מרגישה צורך- ללא שיופעלו עליה שום סנקציות/מניפולציות/העלבויות וכו' בגלל זה, לפני שביררתי האם יש לה איזה היסטוריה רפואית רלוונטית או טראומות עבר שעלולות להשפיע.
נכון, זה לא פשוט- אבל לפגוע במישהי זה הרבה יותר רציני.

1Shir

New member
עבודה קשה ה-BDSM הזה

באמת שנראה לי שזה לא ממש אני

מעניין אותי לגבי המילת ביטחון אם אפשר לשאול:
קרו לך סיטואציות שהמילה נאמרה? איך אתה יודע אם למתן או להפסיק לגמרי?
אישית קשה לי עם הסוויץ' המטורף הזה (ולא סוויץ' במובן SM של המילה
)

למעלה