מה אתן לובשות היום?

foggy night

New member
מה אתן לובשות היום?

בידיים: 49 של שיק - כתום אמיתי, קרם ברגליים: כלום

מ ס ט י ק

New member
אצלי

ידיים - ונסה של זויה: אדום דובדבן שכזה, אווירת החורף גרמה לי להחליט על הגוון הזה ולא על היי הופ של צ'ינה גלייז שהוא קייצי יותר. רגליים - חשבתי לשים משהו אבל בינתיים אין לי כלום.

Come Alive

New member
Chica Boom של אורלי

בידיים. כלום ברגליים. קצת מבאס, חשבתי שזה יהיה יותר ניאוני
אני מחפשת בנרות נאון כתום לא יקר. סעמק, עוד לא מצאתי. הנה תמונה: http://images.quickblogcast.com/3/9/0/5/3/144289-135093/Orly_Chica_Boom_copy.jpg

Harlot

New member
אני מאד אוהבת את Chica Boom

אבל ניאון הוא לא. לקולור קלאב יש את Amp'd Up a שהוא כתום ניאון מדהים.

Harlot

New member
קולור קלאב זו חברה זולה

יותר זולה מאורלי אפילו. אבל את כנראה מתכוונת למשהו שאפשר להזמין בארץ בלי להיאלץ לקנות עוד הרבה לקים כדי שהמשלוח ישתלם... אז בתחום זה לא אוכל לעזור לך כי לא ראיתי ניאונים כתומים לאחרונה. מה שכן, אם לא אכפת לך מכל מיני רעלים מסרטנים, את יכולה לנסות לחפש משהו בטופ ביוטי. יש שם מגוון מאד גדול של צבעים וזכור לי שראיתי גם ניאונים. אולי יש להם גם כתום

Marble Arch

New member
אני ראיתי בדיווה לק כתום זרחני של לה-צ'ט

הם עולים 35 ש"ח ליחידה..

pelishu

New member
35 ליחידה?!?

מוכרים אותם בחנות HAIR CARE ויצמן בכפ"ס ב-13 ש"ח..

Come Alive

New member
../images/Emo45.gif צודקת

וכן, נראה לי שאני אקנה של טופ ביוטי או משהו בסגנון, למרות שזה מסרטן לק אחד כזה, שאני אמרח פעם-פעמיים בחיי, בטח לא יעשה הרבה נזק באמת

Marble Arch

New member
בדיוק הורדתי את הלק הזה....

עכשיו הציפורניים שלי ערומות, מחר בבוקר נבחר משהו

שאלת אותי בזמנו על האלור

והאמת שהוא נראה בדיוק כך. לא צילמתי כי אין לי מצלמה אבל ככה הוא יוצא לי על הציפורניים לאחר שתי שכבות.

M r s J o n e s

New member
200 של טופ-ביוטי

ירוק בהיר ,יפה לאללה. [אני בוהה 5 דקות בציפורניים ,מנסה למצוא תיאור טוב יותר של הצבע]

4LeafClover

New member
91 של שיק

פעם שמינית בחודשיים האחרונים בערך שאני שמה אותו.

mgirl

New member
שיק 204

התחשק לי משהו קרמי בהיר גם כי לא היה לי זמן למרוח במדויק ועם הבהירים לא רואים כל כך את הפשלות..

רק מחזק... ../images/Emo10.gif

אוף אוף אוף!!!! נשברו לי אתמול שתי ציפורניים ביד ימין, נשארו ציפורניים ממש קצרות וכמובן שקיצרתי את כל השאר בהתאם... עכשיו צריך לחכות שבוע עד שיהיה אורך נורמלי ללק... בינתיים אני באטרף עם המחזק של תפוח... מה שכן, פיציתי את עצמי עם blue suede של אורלי ברגליים, עם טופ קואט כדי שלא יהיה מאט לגמרי...

למעלה