ההתחדשות שלי!!! 9 לקים חדשים ../images/Emo13.gif (+1..)
אז ככה, החבילה הגיעה מטרנס תוך שבוע וחצי. הייתי פשוט מאושרת כשהיא הגיעה! גם בגלל שאני מחכה לעוד חבילה (של ספר) שמסרבת להגיע אז לפחות בזה נרגעתי.. עקב עצלנות פושעת (ושעה יחסית מאוחרת) יהיו כאן 2 תמונות (5 צבעים על כל יד..) 1. אגודל (כן, אני יודעת שזה מוזר כשהוא באמצע..) - אטלנטיס של צ'ינה גלייז (מסידרת הגליטרים). מעלף מעלף מעלף המרקם שלו ממש גליטרי שזה קצת מוזר ונותן לאצבע מרקם גבשושי קצת. את זה אני פחות אוהבת.. המריחה היא 2 שכבות ומעליה טופ של סשה ויט. 2. אצבע Meteor Shower גם הוא מסידרת הגליטרים של צ'ינה גלייז. אני לוקחת כל מילה רעה שהעזתי להגיד עליו עד היום. התנצלותי הכנה. הלק הזה הוא אחד המטריפים! יתכן שהכי אהוב עלי מהרכישה האחרונה אבל פשוט קשה לי.. לדעתי ישרוד גם שכבה אחת אבל שמתי שתיים (ואת הטופ של סשה ויט) 3. אמצעית (יש לה שם?) Color Club Tru Passion מיוחד מאוד. ביאס אותי שהוא די שקוף. הייתי צריכה 3 שכבות (שאגב, גם לו יש מרקם כזה לא חלק וגבשושי) הצבע עצמו, המרקם הברק, מדהימים. גם סביר שיהיה פייבוריט רציני שלי. 4. קמיצה OPI DS Perfection עדיין לא החלטתי מה אני חושבת עליו.. או שהוא מדהים ברמות או שהוא מזעזע ברמות. מצד אחד הוא ורוד מתוק כזה והוא די גליטרי. מצד שני, באור אחר או כשמזיזים את היד הוא מקבל גוון כתמתם / מוזהב כזה. אז יש בו משהו. אבל אני לא יודעת, עדיין לא החלטתי אם הוא מוצא חן בעיני או לא. בהתחלה איך ששמתי אותו נגנבתי. ואז יום אחרי בבוקר - עבר לי. יש לציין שהעמידות שלו גם בסימן שאלה. אמנם אתמול היתה לי עבודה עם הידיים שיתכן ופגעה בעמידות. מצד שני, עד הצהרים (שמתי אותו בלילה) ממש ירד מהקצה פס די מובחן. ביאס אותי. אה, ועוד משהו, בשביל לקבל שכבה אטומה צריך 3 שכבות (מעל סשה ויט.. יו נו..) זרת Color Club Wild And Willing כאן אני די בהתלבטות. אני לא יודעת אם אני אוהבת אותו בכלל. לא הרגשתי חיבור. הוא יותר מידי זהב ופחות מידי כתום (כפי שרציתי / ציפיתי) גם הוא הצריך 3 שכבות כי הוא די שקוף (מעל סשה ויט...) קצת בהתבאסות כאן גם כן..