מה אתן לובשות היום?

סקרמנטה

New member
מהצהריים עלי: אנגורה קרדי של שיק ../images/Emo3.gif

תמונות בפוסט הטרי מאוד בבלוג שלי. הקישור - בחתימה.

Simply Blonde

New member
ריפרשמינט של צ'יינה גלייז

מתה על הצבע שונאת את הלק. או שקיבלתי אחד דפוק או שפשוט כולם דפוקים.. המריחה שלו כ"כ גרועה קשה לי להשיג איתו מראה מדויק כי המרקם שלו נורא.. אני רוצה את הקנדי מינט של אסי

Ultra marine

New member
Color Club Fashion Addict

אני מקווה שמחר יהיו תמונות. בגלל שאני קצת עצלנית וגם עייפה אז עשיתי סווץ' של כל הלקים החדשים - אחד על כל אצבע.. התמונות יהיו מחר כי עד שהשאלתי מצלמה השאלתי עם סוללות גמורות (במזל היו 2 להחלפה וגם זה כי ויתרתי על הסוללה של השעון קיר..) וכמובן שאין לי כבל.. אז... to be continued...

Ultra marine

New member
ההתחדשות שלי!!! 9 לקים חדשים ../images/Emo13.gif (+1..)

אז ככה, החבילה הגיעה מטרנס תוך שבוע וחצי. הייתי פשוט מאושרת כשהיא הגיעה! גם בגלל שאני מחכה לעוד חבילה (של ספר) שמסרבת להגיע אז לפחות בזה נרגעתי.. עקב עצלנות פושעת (ושעה יחסית מאוחרת) יהיו כאן 2 תמונות (5 צבעים על כל יד..) 1. אגודל (כן, אני יודעת שזה מוזר כשהוא באמצע..) - אטלנטיס של צ'ינה גלייז (מסידרת הגליטרים). מעלף מעלף מעלף המרקם שלו ממש גליטרי שזה קצת מוזר ונותן לאצבע מרקם גבשושי קצת. את זה אני פחות אוהבת.. המריחה היא 2 שכבות ומעליה טופ של סשה ויט. 2. אצבע Meteor Shower גם הוא מסידרת הגליטרים של צ'ינה גלייז. אני לוקחת כל מילה רעה שהעזתי להגיד עליו עד היום. התנצלותי הכנה. הלק הזה הוא אחד המטריפים! יתכן שהכי אהוב עלי מהרכישה האחרונה אבל פשוט קשה לי.. לדעתי ישרוד גם שכבה אחת אבל שמתי שתיים (ואת הטופ של סשה ויט) 3. אמצעית (יש לה שם?) Color Club Tru Passion מיוחד מאוד. ביאס אותי שהוא די שקוף. הייתי צריכה 3 שכבות (שאגב, גם לו יש מרקם כזה לא חלק וגבשושי) הצבע עצמו, המרקם הברק, מדהימים. גם סביר שיהיה פייבוריט רציני שלי. 4. קמיצה OPI DS Perfection עדיין לא החלטתי מה אני חושבת עליו.. או שהוא מדהים ברמות או שהוא מזעזע ברמות. מצד אחד הוא ורוד מתוק כזה והוא די גליטרי. מצד שני, באור אחר או כשמזיזים את היד הוא מקבל גוון כתמתם / מוזהב כזה. אז יש בו משהו. אבל אני לא יודעת, עדיין לא החלטתי אם הוא מוצא חן בעיני או לא. בהתחלה איך ששמתי אותו נגנבתי. ואז יום אחרי בבוקר - עבר לי. יש לציין שהעמידות שלו גם בסימן שאלה. אמנם אתמול היתה לי עבודה עם הידיים שיתכן ופגעה בעמידות. מצד שני, עד הצהרים (שמתי אותו בלילה) ממש ירד מהקצה פס די מובחן. ביאס אותי. אה, ועוד משהו, בשביל לקבל שכבה אטומה צריך 3 שכבות (מעל סשה ויט.. יו נו..) זרת Color Club Wild And Willing כאן אני די בהתלבטות. אני לא יודעת אם אני אוהבת אותו בכלל. לא הרגשתי חיבור. הוא יותר מידי זהב ופחות מידי כתום (כפי שרציתי / ציפיתי) גם הוא הצריך 3 שכבות כי הוא די שקוף (מעל סשה ויט...) קצת בהתבאסות כאן גם כן..

Ultra marine

New member
הוא בהחלט מטורף!

ואגב, הוא הלק היחידי שלי שאני חושבת שהוא "מטורף" ואולי לא יתאים לכל אירוע... ואולי גם לא לכל מצב רוח.. אגב, ההזמנה הזאת + הואן דגו הכפילה את כמות הלקים שלי
היו לי 10 (אחרי מסירות והחלפות) ונוספו להם בדיוק עוד 10... יש עוד 2 אבל עליהם עדיין לא מדברים.. (בנתיים הם אורחים אצלי בבית)

Come Alive

New member
תתחדשי!

נראים מהמם! אבל לא יודעת אם משהו מהם משך אותי ברמה של לקנות.. הורוד הזה עשה לי את זה, אבל אני מתחברת למה שאת אומרת שבהתחלה נגנבים ממנו ואז הוא פתאום לא נראה משהו... אז לא נראה לי שהוא גם בשבילי
תהני מהם!

Ultra marine

New member
עכשיו החלפתי ל wild and willing

והוא נותן לי את אותה תחושה של perfection מצד אחד תחושה של וואוו ומצד שני, אחרי כמה זמן נמאס.. במיוחד שמשום מה המריחה לא כ"כ הסתדרה לי.. האמת שהם די דומים באיזשהו אופן שניהם גם ורודים וגם כתום/זהב. אני חושבת שה wild and willing אפילו יותר מעניין מה perfection. הוא "חי" יותר. רק שהייחוד שלו בא משימריות ולא מגליטריות (אולי בגלל זה מתקבל קצת אחרת). את שניהם לא ממש הצלחתי לצלם בצורה שמביאה את המיטב שלהם..

Witchcrafts

New member
איזה תענוג, תתחדשי!

בהזמנה הבאה שלי אכלול את "Meteor Shower", את מוזמנת לקחת את הקרדיט.

Ultra marine

New member
ההתחדשות שלי! <המשך>

נעבור ליד השניה... אגודל הפעם הצלחתי לשים אותו במיקום נורמלי
זה הלק שאני איתו עכשיו. ממש וייפוריט. באופן ממש מפתיע הוא (וחבריו הקלידוסקופים) אטום אחרי שכבה אחת. ובכל זאת שמתי 2 (בכל זאת נותן משהו ללק) ומעל הסשה ויט. הלק עצמו הוא בין אפור בהיר לסגול בהיר/לבנדר. בדיוק הצבע שחיפשתי. אם זאת, בניגוד ללבנדרים רגילים (שאותי ממש משעממים) נחמד שבכל זאת עם קצת הטיה של היד מתקבל האפור ובכלל רואים כל הזמן את הנצנוץ הקלידוסקופי של כל צבעי הקשת. בנסיעת הבוקר היה מדהים לראות אותו בשמש. באשכרה כל צבעי הקשת על צבע כ"כ עדין ונעים. אני אפילו שוקלת אותו בתור לק לרגליים
עדין עדין וכמו שאני אוהבת - עם טוויסט. המריחה שלו ושל שאר הקלידוסקופים ממש זורמת/קלה/טובה יותר מהאחרים. טוב, גליטרים זה תמיד אחרת.. 2. אצבע Color Club Pure Energy ואו ואו ואו באמת. היה אטום אחרי שכבה אחת! מדהים לצבע שהוא יחסית בהיר (ובכל זאת נמרחו 2 + סשה ויט). יש לו ברק (בלי נצנוץ, פשוט הברק שלו) מטריף לגמרי. הוא פשוט לא "מואר" אני לא יודעת אם זה נחשב ניאוני אבל יש בו משהו שפשוט אין ב"סתם" לק תכלת... אני ממש מבואסת שאני אצטרך לחכות איתו לפחות עד יום שישי כי יש לי אירוע מחר שאהיה בו מאוד אדומה. ועם זה שאני רוצה לק "ניגודי" לא צריך להגזים.. ואגב, אשמח להצעות מהלקים הנבחרים כאן מה לשים מחר
3. האמצעית. איך שלא קוראים לה.. China Glaze DV8.jpg 4. קמיצה. China Glaze LOL מקצרת וכותבת על שניהם יחד. שניהם אטומים לגמרי אחרי שכבה אחת. כמו בתמונה וכמו חברם Fashion Addict (גם אם הוא של קולור קלאב, הכוונה חברם הקליידוסקופי) נמרח בקלילות ונעימות. מתקבל צבע מעלף בשני המקרים והברק הנוסף עם שלל צבעי הקשת (גם בחדר מואר בתאורה די סטנדרטית בסביבות 23 בלילה) שניהם מאוד מיוחדים. ה DV8 בעל צבע מאוד מיוחד. לא זוכרת שראיתי טורקיז שכזה ובטח שלא עם האפקט צבעי הקשת המיוחד. 5. זרת Essie Van D'Go מריחה קצת פחות נוחה מהחבר'ה האחרים. כנראה שאני כבר לא רגילה לאסי.. אבל עם זאת, בשכבה השניה מתקבל מראה אטום לגמרי (חיובי לחלוטין!) הצבע מעניין. גם במקרה הזה לא החלטתי מה אני חושבת עליו. מצד אחד עדין ונעים (מה שאין לי חוץ מה Fashion Addict עכשיו שהוא עדיין עדין ואולי אפילו סולידי אבל לא כמו זה) מצד שני, הצבע שלו אחרי הכל לא סטנדרטי לגמרי. החלפתי אותו עם pelishu המקסימה
תודה למי שהגיע עד הלום

תולי01

New member
וואו מדהים ../images/Emo99.gif

אהבתי מאוד מאוד מאוד !!! איזו הזמנה מהממת
פשוט לקים הורסים - תתחדשי ואני בטוחה שאת הולכת להנות מהם
נראה שיהיה עוד יותר קשה עכשיו לבחור מה לשים לליל הסדר

Ultra marine

New member
יש לך רעיונות?

דווקא ה Fashion Addict (זה שעל האגודל ומשום מה שכחתי לכתוב את השם שלו ואת העובדה שהוא של קולור קלאב..) מתאים לפסח עם כל המאכלים האפורים של החג הזה.. אבל אולי ה Tru Passion יותר מתאים? ומה עם האירוע ה"אדום" שלי? מה את אומרת?

תולי01

New member
אני מסרבת לתת לך להוציא לי את החשק

מהמאכלים של החג
אצלנו יש לחמניות טריות כמעט כל יום, פשטידות ועוגות טעימות וקניידלך כמובן - והכל ממש טעים
מה שכן, ה- Fashion Addict בהתאם מתאים לחג, כי הוא עדין מצד אחד ומיוחד מצד שני. ה- Tru Passion יכול גם לתת אווירה חגיגית מאוד מצד שני.... אני חושבת שבחירה בין שניהם נשמעת לי הכי מתאימה......ממממממממ.....תני לי לחשוב על זה
ואת יכולה להזכיר לי מה זה האירוע האדום ?

Ultra marine

New member
מחר יש לי אירוע

שאני אהיה לבושה בו באדום (חתונה) אז אני רוצה מצד אחד לא להתאים (כלומר לא רובי פמפס..) מצד שני לא להחריד (אטלנטיס..)

תולי01

New member
אולי קטע של גוונים ?

זה לא חייב להיראות תואם לשמלה - אם השמלה היא בגוון אדום "מדיום" מה שנקרא ומבד חלק וסולידי, אז דווקא רובי פאמפס שנראה אדום כהה ונוצץ יכול להתאים לדעתי. גם בין אדומים אפשר ליצור שילוב יפה וזה לא חייב להיות תואם "בובתי". משהו "פרוע" יותר אם בא לך לעשות, זה לעשות 3 אצבעות בשחור ושתיים באדום (שוב, תלוי אם תבחרי ניגוד בולט יותר או פחות - שחור עם הרובי פאמפס מדהים לדעתי) או ארבע ואחת........ לגבי צבעים אחרים - בעיקרון אני אוהבת עם אדום שחור או לבן - אז אפשר לאו דווקא שחור, אלא את כל אלו שנראים דומה לשחור ואם יש לך לבן חלבי או משהו בסגנון.....אפשר גם ניוד למראה "בובת הראווה" אם את אוהבת וכמובן שבארץ תמיד הולך ורוד עדין
אם תגידי לי מה הכיוון ומה האופציות אני אוכל להיות יותר ספציפית

Ultra marine

New member
לשלב לא נראה לי

פשוט כי אני לא אצליח.. לק על ציפורן עובד. אבל גוון אחד.. אני חושבת שאני אוותר על ציפורן אחת כזאת ואחרת בצבע אחר. אני מספיק מופרעת לפעמים צריך למתן.. במיוחד בחתונה שאני מכירה את החתן, הכלה ובדיוק עוד 2 אנשים..

למעלה