מה אתן לובשות היום?

צונית

New member
הלו!??!

wicked!!

Ultra marine

New member
נו די, אדום מידי...

אולי אני גם אתאפר באדום ואשים אודם אדום? ואז ישאר לי רק שכמייה אדומה וסל עם פירות...

צונית

New member
../images/Emo6.gif

הבנתי את רצונך שזה לא יהיה הרובי פאמפס אבל הWICKED כל כך כהה שהקשר בינו לבין אדום די מקרי... ועם זאת, הוא יתאים. אדום זה צבע בעייתי ורוב הצבעים לא מתאימים לו. את יכולה ללכת על here 2day aragon 2moro כל השילובים שאני מנסה לדמיין צורמים לי בעין.... אדום וסגול? אדום וכחול? (אולי הMETEOR SHOWER?) אדום וורוד? אדום וכתום? זה משאיר אותך עם שחור, חום, ירוק ואדום. או שאני פשוט לא מצליחה לדמיין את צבע השמלה, שזו גם אפשרות.

Ultra marine

New member
כהים.. אהם,

זה נורא קל כשחושבים על זה. 10 הצבעים הנוספים שיש לי מלבד ההזמנה הזאת: אדומים: רובי פמפס never lon-done shopping OPI Wicked אסי ירוקים אמרלד ספרקל Here today aragon tomorrow סגולים OPI Purple with a Purpose OPI Merry Midnight (שעליו חשבתי) OPI Lincoln Park After Dark כחולים Doroti Who צ'ינה גלייז Aruba Blue אסי

צונית

New member
אוקיי הסתכלתי על תמונות

של מרי מידנייט ונראה לי שהוא יראה סבבה עם אדום הוא סגול כהה מספיק כדי שזה לא יהיה צורם. תהני בחתונה!

תולי01

New member
טוב, אז זה באמת יותר פשוט

חייבת להודות, שנראה לי שהייתי הולכת על הרובי פאמפס, אבל תלוי בגוון של הבגד ובמראה הכללי.... ירוק או כחול קשה לי לחבר לאדום - ואם כבר אז הכהים ממש, כמו האורגון.... המרי מידנייט יכול להתאים, כי גם יש בו אדמדמות מסוימת וגם הלינקולן יכול להשתלב טוב לדעתי.

Ultra marine

New member
הנה הרשימה המלאה..

חוץ מההזמנה הנוכחית שיש תמונות שלה.. בנתיים אנחנו בין המרי מידנייט למשהו מההזמנה החדשה אולי ה wild and willing?

Ultra marine

New member
פשוט ומסובך יחד...

צריך תוכנה בשביל זה. אני עושה את זה על מחשב שמותקן עליו corel draw אני עושה import לכל התמונות שאני רוצה לשים בקולאז' מסדרת את הדף לרוחב, מקטינה את התמונות על פי הצורך ומסדרת אילו תמונות ברקע או קדימה (הכוונה שיש תמונות שמכסות אחרות) מוסיפה טקסט על התמונות. וכשאני מסיימת אני עושה export כ- jpg.

Ultra marine

New member
אני משתמשת ב corel draw

אם יש לך אותה אוכל לעזור לך. אם לא, אני לא יודעת איך לעשות את זה בתוכנות אחרות (למרות שבטוח אפשר..) אפשר אולי בצייר אבל זה יקטין *מאוד* את התמונות וחבל..

Marble Arch

New member
אני ממש ממליצה על תוכנה שנקראת Paint.net

זאת תוכנה חופשית (חינמית) מצוינת- http://www.getpaint.net/ אפשר גם לעשות קולאז' עם הצייר, אבל זה קצת פחות כייף... בכל אופן אם תתקיני את התוכנה הזאת תודיעי לי ואני אסביר איך עושים קולאז', זה ממש פשוט

Harlot

New member
מצטרפת להמלצה על Paint Net

היא מצוינת, קלה, ידידותית וסופר נוחה לעבודה

למעלה