והשאלה באה כי אין לי "טייס אוטומטי". כל שנה הכנתי לחג בשר בקר. אבל השנה, בניגוד להרגלי בשנים קודמות, הכנתי הרבה מנות של בריסקט, חזה בקר,
שהתאהבנו בו, בעיקר כי למדתי איך להכין אותו בקדירת חרס. זה אומר שגם הבקר וגם העוף (וכמובן הדגים) עלו תדיר על שולחננו בחורף האחרון.
ועכשיו, אם אני רוצה להכין משהו מיוחד - אין לי מושג מה.
כמובן שיש את הכבש. אבל הוא גם עז-טעם וגם שמן, כך שלא מתאים לנו. נשאר הטלה. לא בטוחה עדיין כמה אנשים נהיה, ועל כן לא בטוחה שאני יכולה
לממן טלה לכל השולחן (ולא מעוניינת בקציצות).... אז איך מחדשים? תודה.
שהתאהבנו בו, בעיקר כי למדתי איך להכין אותו בקדירת חרס. זה אומר שגם הבקר וגם העוף (וכמובן הדגים) עלו תדיר על שולחננו בחורף האחרון.
ועכשיו, אם אני רוצה להכין משהו מיוחד - אין לי מושג מה.
כמובן שיש את הכבש. אבל הוא גם עז-טעם וגם שמן, כך שלא מתאים לנו. נשאר הטלה. לא בטוחה עדיין כמה אנשים נהיה, ועל כן לא בטוחה שאני יכולה
לממן טלה לכל השולחן (ולא מעוניינת בקציצות).... אז איך מחדשים? תודה.
נערך לאחרונה ב: