מה בדיוק קורה עכשיו למתנחלים?

...

ומה אם אני אגיד לך שהם התפנו מרצון ולא עשו בעיות? תפסיקו להיות כאלה אטומים! כל התוכנית הזאת היא פאשלה.... תגיד לי אתה מה הם הולכים לעשות, לגור אצל הסבתא? אנשים שילמו משכנתא על בית, וגם הפיצויים בקושי מכסים שכר דירה!

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif הפיצויים שלהם ../images/Emo121.gif

קונים דירה בצפון תל אביב. עם 400 אלף דולר אפשר לקנות מלא דברים, כמו 80 אלף קופסאות סיגריות.. זה המון כסף!

Scarlight

New member
מה המון כסף?

לאנשים יש 3 ילדים ואין עבודה. קונים בית, ומה אז? איך מפרנסים את הילדים? למה שהם יקנו דירת 3 חדרים, כשקודם היתה להם ווילה? אני אומר שוב, זו אחריות הממשלה לפצות אותם בהתאם.

איזו חוצפה!

גם מגרשים אותם מהבית, גם מצפים מהם "להתפנות מרצון" (!!!), ובסופו של דבר גם מתייחסים אליהם בצורה לא אנושית, ועוד ומאשימים אותם!!! הממשלה רוצה להוציא אותם מהבית, שהממשלה תדאג להם. וזה לא משנה איך ומתי הם יצאו משם. אם היו פתרונות לכולם, הם היו קיימים בכל מקרה, בלי תנאים. המצב היום רק מוכיח ששום דבר לא מוכן, ושגם אם היו היו יוצאים "בזמן", לא היו פתרונות לכולם.

דוביק18

New member
אחותי את!!!

קודם כל אני מעריך מאוד את הרצון שלך לדעת מה קורה אם אחייך,עכשיו מה שיקרה להם זה דבר כזה מנהלת ההתנתקות הבטיחה להם דברים ולא קיימה אני רק רוצה להעמיד אותך שניה במקומם יש לך בית גדול 2 קומות ומעבירים אותך לקרוואן שנרא "קראווילה" כדי שישמע טוב עכשיו נגיד ולמשל עבדת כמורה בבית ספר ועכשיו כבר לא נגיד היו לך חממות וכל מה שבנית הלך אין נגמר הפיצויים שהם יקבלו זה לא מה שהיה להם לפחות את מה שהיה להם היה צריך להחזיר להם ובמקום זה הופכים אותם לרודפי בצע ברגע שהם בסה"כ מבקשים את מה שהיה להם לגיטימי לא??? הממשלה דאגה לפינוי אבל ליום שאחרי היא לא דאגה כנראה כי משפחה שפונתה למלון העבירו אותה 3 פעמים בית מלון אחרי שזרקו אותה מהבית ככה מתנהגים למישהו שעכשיו עבר טראומה???בינתיים אנשים טובים דואגים להם וישובים שלמים אימצו ישובים רק בגלל אנשים טובים הם מסתדרים כרגע אבל עבודה אין ובית אין ובית ספר לילדים אין וכו' הם בסך הכל ביקשו את המינימום שמגיע להם אז מה אם הם מתנחלים???

DUDI2004

New member
רבותי

מה לעשות - סדר העדיפות היה לראות קודם כל שההתנתקות קורית. בגדול יש פתרונות לכל מי שרצה לעזור לעצמו. מעכשיו סדר העדיפויות יהיה לתהליך השיקום מהטראומה. די להתכסות! יש פה טראומה קשה לאנשים יקרים וצריך לתמוך בהם כמדינה וכעם. זה יעשה. תמיד אפשר למצוא את הטעויות ואת המקומות בהם המערכת עשתה עוול. ככה גם מי שיסכם את עשרים שנות הציונות הפרקטית במראות גג בית הכנסת בבכפר דרום עושה עוול לא פחות. אני מקווה ונראה לי שכרגע המערכת הכבדה והבירוקרטית שלנו תעבור מלדאוג שהחוק יתקיים בהיבט הפינוי ללדאוג שהצדק יתקיים בהיבט הנפגעים.

kadmony

New member
שיעמדו בתור בלשכת עבודה...

נגמרו להם ימי יוסף שבהם סחטו כל שקל מהמדינה

GeorgeChip

New member
יטופלו- כולם.

אלה שהתפנו מרצון לפני הזמן להם פשוט יהיה יותר נוח, וכנראה יותר מהר. אלא שהיו צריך לפנות להם יקח קצת יותר זמן, כי הם לא פנו אל המנהלת. בסופו של דבר כולם יהיו בסדר.

kadmony

New member
את הקומבינות הם כבר יעשו!!!

לא לדאוג להם אלופי הקומבינות הנה קיבלתם עוד פתח לסחוט כסף!!!

למעלה