אצלי,אי -שפיות זמנית במטבח...
אני הגזמתי עם המבחר והכמויות,אבל:
1- שאריות נאכלות עד שבועיים אחרי כל חג... ככה שלא הולך לפח.
2- אני בחו'ל,ויש לנו יומיים...
ארוחה חלבית: בורקס שאני מכינה לבד. הבצק על בסיס שמנת חמוצה,תחליף מרגרינה ללא שומן טראנס,וקמח.במילוי גבינה לבנה ובצל מטוגן.
יש שתי פשטידות- אחת פיטריות,ולמעזים,(רק אני,כך נראה....) פשטידת תרד ובצל. שתי הפשטידות חלביות- מכילות גבינה צהובה וצ'דר(נדמה לי) מגוררת. כבר הספקתי 'לטעום' כמה חתיכות הגונות מהפשטידות הנ'ל..
סלומון מעושן,כי כבר אין זמן וכח,וגם ידע,להכין דג בבית.
אופציה להוסיף סלט בייצים,וסלט ירקות 'ישראלי' טרי.
עוגת גבינה- מספר ישן של שויאר. זו עוגת גבינה תופינית,והיא מבוססת על בלילת טורט,שמרבבים לתוכה תערובת של גבינה -לימון- בייצים-סוכר.
גלידה חלבית קנויה עבור הילדה,שלא אוכלת עוגות גבינה...
אם נמצא אבטיח טוב,(בעונה הזו כאן,לא תמיד הם איכותיים) אז גם אבטיח.
אני רוצה להכין גם עוגה שבעלי מאוד מאוד אוהב,עוגת שמנת ופירורים. שמנת חמוצה,לא מתוקה. גם מתכון ישן למדי,כבר לא זוכרת מאיפה....
העוגה הזו,שכבות הבצק שלה כמובן נאפות,המילוי רק מקורר,אם אני זוכרת נכון...
אני אכתוב בהודעה נפרדת את הבשרייים של הארוחות האחרות...