גרונות
תיבלתי אותם , גריל עוף, פפריקה, צילי, שום, ...לכמה שעות.
טיגון קל , להוציא ולטגן פרוסות בצל, שום,קטשופ,
להוסיף גרונות מעל ועל אש קטנה, שעתיים. בתוספת כוס מים.
מידי פעם לערבב ולראות את מצב הנוזלים.
צלי הכי בסיסי.
מצרפת לך מתכון של ניקי
ניקי
תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה
מצרכים:
2 גרונות הודו חתוכים לחתיכות גדולות
(תבקשו מהקצב)
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות / גדולות
3 בצלים חתוכים לקוביות
2 כפיות שום כתוש
2 כפות פפריקה מרוקאית
קוביית צלי עוף של קנור
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
אופן ההכנה:
1. לטגן את הגרונות בשמן חם ולהזהיב מכל הכיוונים,. להוציא לנייר סופג.
2. לטגן בנפרד את הבצל, להוסיף שום, תבלינים וכוס מים, לבשל עד שהרוטב מסמיך ולבדוק טעמים.
3. בתחתית הקדרה לפזר את תפוחי האדמה, מעל את הבשר , מעל הכל לצקת את הרוטב, להוסיף 2 כוסות מים נוספות ולכסות.
4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 3 שעות לוודא שתפוחי האדמה רכים. לעטר בפטרוזיליה