michalgad1
New member
מתכון חדש קישואים ממולאים
קישואים ממולאים - מחשי ברוטב שזיפים את המילוי של הקישואים לא זורקים - עושים "ליב קוסא". אגב, אם רוצים, מוסיפים מעט חמוציות או צימוקים בהירים - פשוט קוצצים ומוסיפים לאורז. המרכיבים ל-6-10 סועדים: 10 קישואים קטנים, מרוקנים בעזרת קישואן - שומרים את המילוי בצד. למילוי: 1/2 1 כוסות אורז עגול 1 כף שטוחה מלח 1/4 כפית פלפל שחור 1 כפית מחוקה אבקת מרק עוף 1/4 כוס שמן לרוטב: 5-6 שזיפים מיובשים 5-6 משמשים מיובשים מיץ מלימון אחד 1 כפית סוכר חום 2 כפות ריבת משמשים או שזיפים 1 כף שטוחה מלח 2 כפות מיץ רימונים 2 כפות סילאן להגשה: 1 בצל קצוץ, גס חלקם הפנימי של הקישואים 1/2 כפית סוכר מעט קינמון אופן ההכנה: מערבבים את מרכיבי המילוי וממלאים כל קישוא עד עד 3/4 מהגובה. מסדרים יפה בסיר. מערבבים את כל מרכיבים הרוטב ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה, מכבים את האש ומעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות במשך לילה שלם - 6-7 שעות לפחות. מגישים חם. מכינים רוטב מתוכן הקישאים: מחממים במחבת מעט מאוד שמן ומטגנים בצל קצוץ עד השחמה. מוסיפים את תוכן הקישואים ומערבבים מדי פעם. לאחר מספר דקות מוסיפים מלח, פלפל שחור, מעט מאוד סוכר וקינמון. מערבבים עד שהתערובת מצטמצמת והופכת למחית (שתהפוך לחומה). אוכלים כמנה ראשונה על לחם או סתם כך בלי כלום. צלי בשר עם לוביה
קישואים ממולאים - מחשי ברוטב שזיפים את המילוי של הקישואים לא זורקים - עושים "ליב קוסא". אגב, אם רוצים, מוסיפים מעט חמוציות או צימוקים בהירים - פשוט קוצצים ומוסיפים לאורז. המרכיבים ל-6-10 סועדים: 10 קישואים קטנים, מרוקנים בעזרת קישואן - שומרים את המילוי בצד. למילוי: 1/2 1 כוסות אורז עגול 1 כף שטוחה מלח 1/4 כפית פלפל שחור 1 כפית מחוקה אבקת מרק עוף 1/4 כוס שמן לרוטב: 5-6 שזיפים מיובשים 5-6 משמשים מיובשים מיץ מלימון אחד 1 כפית סוכר חום 2 כפות ריבת משמשים או שזיפים 1 כף שטוחה מלח 2 כפות מיץ רימונים 2 כפות סילאן להגשה: 1 בצל קצוץ, גס חלקם הפנימי של הקישואים 1/2 כפית סוכר מעט קינמון אופן ההכנה: מערבבים את מרכיבי המילוי וממלאים כל קישוא עד עד 3/4 מהגובה. מסדרים יפה בסיר. מערבבים את כל מרכיבים הרוטב ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה, מכבים את האש ומעבירים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות במשך לילה שלם - 6-7 שעות לפחות. מגישים חם. מכינים רוטב מתוכן הקישאים: מחממים במחבת מעט מאוד שמן ומטגנים בצל קצוץ עד השחמה. מוסיפים את תוכן הקישואים ומערבבים מדי פעם. לאחר מספר דקות מוסיפים מלח, פלפל שחור, מעט מאוד סוכר וקינמון. מערבבים עד שהתערובת מצטמצמת והופכת למחית (שתהפוך לחומה). אוכלים כמנה ראשונה על לחם או סתם כך בלי כלום. צלי בשר עם לוביה