מה גרם לכם לבחור בניק שלכם?

דרגורן

New member
מה גרם לכם לבחור בניק שלכם?

מעניין אותי לדעת למה/איך בחרתם את הניקים שלכם. למה דווקא "טוסט עם גבינה צהובה" ולא "לחם עם חמאה"? מה דעתכם לעשות פתיל שבו כולם יסבירו מהו מקור הניק שלהם? ואני אתחיל: הניק שלי התחיל בתור Dragoran באנגלית אבל לאחר שחברי הפורום התלוננו עיברתתי אותו לדרגורן. דרגורן מורכב מכמה רעיונות ביחד: Dragon - דרקון, חייה שאני די מסמפט
Ran - רן, שמי הפרטי manDragoran - שם משפחה של דמות מה-Wheel of time groan - אנחה/אנקת כאב (כלומר דוקטור אנקת כאב Dr a groan) ועוד כמה סיבות מוזרות שאני חושב שאולי עדיך שאני לא אפרט.... נ.ב. טוסט, אני מקווה שברור שנטפלתי לניק שלך במקרה.... ואם לא ברור, אז אני מתנצל מראש....

on drugs orange

New member
רעיון טוב ../images/Emo70.gif

אז אצלי זה כינוי שהתפתח בתהליכים... בהתחלה הייתי זקוק לכינוי באינטרנט והזכרתי את זה לחבר שלי והוא אמר לי: orange שאלתי למה? הוא אמר ג´ינג´י וזה יתאים מאז זה נדבק... הייתי orange בערך שנה ואז התווסף on drugs לכינוי...פשוט חברים מהעיר הוירטואלית (icity , חלק מתפוז , ממליץ בחום להכנס , אני חושב אפילו לארגן שם ערב פנטזיה ומד"ב באחד ממועדוני הלילה) הם חשבו שאני מתנהג קצת מסומם ובאותו זמן הקמתי אתר בשם on drugs ובכל מקרה מאז אני: on drugs orange ואם אין מקום לרשום את הכינוי אז תמצאו אותי בכינוי: od orange או סתם orange

זה קל...

מה זאת אומרת למה "טוסט עם גבינה צהובה" ולא "לחם עם חמאה"? זה לא ברור שטוסט עם גבינה צהובה זה הרבה יותר טעים?

preacher

New member
זה הזמן לגלות

PREACHER זה לא מהקומיקס, שאותו כלל לא קראתי, ולא בגלל שאני נוצרי פרוטסטנטי (אני לא) אלא בגלל אהבתי הגדולה ללהקת הרוק The Manic Street Preachers. התחלתי להשתמש בזה בפורומי מוזיקה, ומשם זה עבר גם למד"ב.

יחש הבוחרים בניק שלהם...

ויש כאלה שהניק שלהם מושלך עליהם על ידי עולם עוין... מעשה שהיה, כך היה: ביוני 1999 התחלתי לכתוב בפורום המד"ב של IOL, כנציג אופוס ואגודה ישראלית למד"ב ופנטסיה. מכיוון שבאותה תקופה גם אופוס וגם האגודה לא היו אהודים במיוחד על חברי הפורום, זכיתי לגל תגובות חריפות, והואשמתי בהיותי נציג "הממסד האפל". מאז השתנו הדברים, הגישה כלפי אופוס השתנתה לטובה, ואחד מחריפי התוקפים הוא יו"ר האגודה, אבל השם "ממסד אפל" נותר ככינוי חיבה לאופוס, נציגיה בפורום, ובעיקר לי. כשפתחתי את האתר שלי, כיניתי אותו "אתר הממסד האפל" על פי הצעתו של דג אדום (שלא לגמרי היה רציני בהצעתו דנן), וכתוצאה מכך שונה הניק שלי ל"הממסד האפל".

ashnak

New member
הנה שני הסנט שלי בשער העברות גבוה

אשנאק, כפי שדידי כבר יודע הוא שמו של מנהיג כנופיית האורקים מהספר חפ"שים. אמנם כבד גוף, שעיר במידה שתתסכל את מהנדסי הפיתוח של ג´ילט וקצת עצבני מדי לטעמי אבל יש בו משהו חינני ומשעשע. במיוחד עבור אורק. בימים האחרונים שקלתי להפוך את הניק שלי ל- Shadow על שם המלחמה זוטא שכמעט ופרצה ביני לבין נציגת הוורלונים בפורום. אבל אחרי בקבוק, שניים, או עשרה (מי זוכר) של שיכר קנטאורי בצוותא עם מר גריבלדי בזוקולו אין לי מושג למה :)

לא קראת את אלים אמריקאים של גיימן,

נכון? כי אם היית קורא, הייתה לך סיבה טובה בהרבה להשתמש בשם Shadow.

GPWISWRLLBS

New member
אני חדש פה ו.....

Phoenix (פיניקס) היה תפוס אז..... Golden Phoenix Which In Some Way Really Looks Like Barbara Straisend

arifell

New member
אנשים בחוות המחשבים הסתכלו עלי

ממש מוזר, כי התפקעתי שם אדיר!!!

alophind

New member
חידה , מי יגדיל ראש וידע מאיפה

הכינוי שלי ?! :) תשובות במסרים אישיים כדי לא לקלקל לאנשים...

byron

New member
כאילו lord byron דההה

ורק בגלל שאני אוהב את איך שהוא מוגדר mad bad and dangerous to know שלא להזכיר שהפיצול אישיות הרומנטי שלי (שאני כבר שנים מנסה להרוג) ממש אוהב את השירים שלו, ככה שלשנינו זה מתאים

לאזארוס לונג

הדמות הכי פופלרית ושנויה במחלוקת של היינלין. בכיר משפחת האווארד ובספירה אחרונה בן יותר מ-2000 שנים. בחרתי בכינוי הזה לאחר שקראתי את ´די זמן לאהבה´ ו"התאהבתי" בלאזארוס ובמשפחתו (העולם מתחלק ל-2. אלו שאוהבים את לאזארוס ואלו ששונאים אותו - אין אמצע). סביר להניח שכיום, לאחר שקראתי את רוב ספריו של היינלין, הייתי בוחר שם אחר (´עליזה שולל´) אבל כולם כבר מכירים אותי בתור לאזארוס.

למעלה