מה גרם לכם לבחור בניק שלכם?

בפורומים אחרים אני ידוע כThe Hound

שהוא כמובן סאנדור קלגאן מ"שיר של אש ושל קרח", סדרת הספרים האהובה עלי.למה בחרתי דווקא בכינוי שלו כניק? לא יודע.למרות שאני אוהב את הדמות שלו, הוא לא הכי אהוב עלי.זה התחיל כשנרשמתי לYnet, וכנראה שזה הניק הראשון שעלה לי לראש.לפני כמה ימים בערך נרשמתי כאן כראליק נום, דמות של מתנקש מספר מצויין שקראתי לאחרונה,Gardens of The Moon של סטיבן אריקסון.

Y. Welis

New member
אתה צריך להכיר את ´לאזארוס שורט´

מפורום ´אורט´. נחש מדוע הוא נקרא כך...

Elenwe

New member
שלי פשוט מאוד:

קוראים לי אילן, וחיפשתי בכתבי טולקין שם שמתקרב לשם העברי שלי: Elenwe היה הכי קרוב שמצאתי. או בעברית: אילנווה. פשוט וקל!

Reznik

New member
קודם כל לפני

שאני אסביר את הניק שלי אני חייב לשאול לאזרוס לונג לא היתה דמות כזו במחזור שער המוות?? ועכשיו בנוגע לנייק black-frog כשהתחלתי לגלוש לפני שש וחצי שנים הקמנו כמה אנשים את פרוגלנד גם היה אתר וגם צאט רום שנקרא באותו השם כל אחד מהמנהלים בחר לעצמו צבע וצירפנו את זה (תנחשו איזה צבע אני?) ומאז זה נשאר ניסיתי להחליף אבל הרגשתי לא בנוח אז נשארתי פה אני משום מה רשום כ REZNIKH זה פשוט שם המשפחה שלי אז אופס

Reznik

New member
סליחה

איזו התקפה פשוט בדיוק היום החזרתי את הספרים אז לא יכולתי לבדוק חוץ מזה אז איך קראו לנסיך שהפך לחצי חי חצי מת??

SaidinsTaint

New member
לא נכון

ביין היה הבן של המכשף מהסדר השביעי מעולם האוויר - זה שהלך ללמוד עם קסר. אני חושב שלאזארוס היה הנסיך של עיר הסארטן בעולם האש (אם לא הנסיך אז אחד מאלו שהפכו ל..לאזארים? הממ אולי זה היה פשוט השם של החיים-המתים?) אני יודע שזה לא היה בלתאזר... בכל מקרה הלאזארוס לא היה לונג... לאזארוס אם אני לא טועה הוא איזה אלעזר שישו הקים לתחייה. השם - או ההטייה שלו מופיע הרבה בהקשר של החייאות, הארכת החיים או אלמוות. (היתה סדרה בשם זה, היה מבצע לאזארוס בבילון 5, לאפוקליפסה באקס מן היתה "לשכת לאזארוס", ואיפשהו שאני לא יכול לזכור היה ספר לאזארוס שהכיל את סודות חיי הנצח...[לאזארוס לונג הוא שם שוודרו ווילסון סמית בחר לעצמו - כנראה בגלל אריכות החיים שלו])

Reznik

New member
אני די בטוח

שהןא היה הנסיך שהפך ללאזר אבל אני לא סגור על זה

arifell

New member
טעיתי, זה באמת לא ביין../images/Emo58.gif

את ביין (שהוא נסיך), וכמו גם הוגו היד, אלפרד החייה, אבל ללא side affects של הפיכה ללאזאר... הכוונה היא לג´ונתן הוא הפך ללאזאר, וכנראה שם הבלבול. המילה לאזאר באה מהשם לאזארוס- שמו של זה שישו החיה מהברית החדשה (ההסתעפות של המיתולוגיה הנוצרית מזו היהודית)

La Gamba

New member
איך לא חשבתם

על אדוארד?? הוא הנסיך שנתפס ע"י הקיסר, מומת ומוקם לתחייה!

SaidinsTaint

New member
מי אמר שלא חשבנו?

אבל לא זכרנו את השם אדוארד? היתה בכלל דמות כזו? זה הנסיך של העיר שננטשת בהתחלה? אה נכון, ג´ונתן היה הבעל של הלאזארית הראשונה... אבל אדוארד? זה כמעט גרוע כמו אלפרד..

La Gamba

New member
נכון, אבל זה די קרוב.

וקאראתי את הספר לפני די הרבה זמן, והו לא היה דמות ראשית כל כך.

Shades Of God

New member
אתה לא טועה..ואני זוכרת את הסדרה

הזאת (על לאזרוס)..שידרו אותה בערוץ 1 :)

מה, זה לא ברור?

סוזן היא ללא ספק הדמות הטלווזיונית החביבה עליי. בכל אופן, אני ידועה בפורומים של תפוז כקומנדר סוזן אינבובה, אבל אני יותר ידועה ברחבי העולם כscrambled eggs. האם מישהו יודע למה? ת ש ו ב ה כי זה השם המקורי והנונסנסי של השיר yesterday.... :) סוזן

Ka Dargo

New member
Ka Dargo

ובכן, אני מניח שרובכם אם לא כולכם מכירים את הסדרה Farscape, ואחת הדמויות היא Ka Dargo. בחרתי בו לא בגיבור (John Craiton) מפני שהוא בחור קשוח כזה אך אם זאת גם נחמד כשצריך...

למעלה