מה גרם לכם לבחור בניק שלכם?

on drugs orange

New member
הממ קומנדר סוזן איבנובה..שאלה

זכור לי מאחד מהפרקים בבילון 5 קטע של איבנובה שממש אהבתי.. היא דיברה באותו זמן לאיזה איש צוות זוטר ואמרה לו משהו בסגנון שיעשה מה שהוא אומר לה..זה הסתיים במשפט: ivanova is god (מה שרשום בפרטים האישיים שלי דיי נלקח מזה בערך) את אולי יודעת איך זה הלך בדיוק?

Boojie

New member
אחחח, מה שגוגל יכול לעשות:

"And just one more thing. On your trip back, I´d like you to take the time to learn the Babylon 5 mantra. ´Ivanova is always right. I will listen to Ivanova. I will not ignore Ivanova´s reccommendations. Ivanova is God. And if this ever happens again, Ivanova will personally rip your lungs out!´ Babylon Control, out. (sigh) Civilians. . . Just kidding about that God part, no offense."

Boojie

New member
טוב, למי שעוד לא יודע...

כינויי המלא, The ancient vorlon goddess Boojie, לקוח מתוך בדיחה שהופיעה באחד הפרקים של בבילון 5. מרקוס ואיבנובה יוצאים לחפש את הראשונים. הם מוצאים אותם. הראשונים מסרבים להצטרף למלחמה נגד הצללים. איבנובה אומרת שחייבת להיות דרך לשכנע אותם. מרקוס מגיב: "אוקיי, אני אשים דלי על הראש ואעמיד פנים שאני האל הוורלוני העתיק בוג´י". האל הוורלוני העתיק בוג´י, אין צורך לומר, הוא פיקציה מוחלטת שהמציא מרקוס (כפי שאישר הGreat maker עצמו, JMS), אבל עדיין זה מצא חן בעיני והתחפשתי בהתאם בכנס פורים של האגודה (כן, פעם היה כנס פורים של האגודה). זמן קצר אחרי זה, התחלתי לגלוש בפורומים (אז - יואל), וזה היה הכינוי שנכנסתי איתו. מאז זה נשאר.
אני חושבת שזה מעיד בצורה מושלמת על האופי הדבילי שלי ועל הנטייה שלי לעשות צחוק מעצמי, אבל בצורה גרנדיוזית בלבד, לא?

mermit

New member
זה התחיל ככתובת הוטמייל...

...והפך לזהות וירטואלית שמשתלטת לפעמים על אסף (משעשעת יחסיות הזמן והמקום. כשהייתי באנגליה, Asaf היה שם נדיר ואקזוטי, פה אני סתם אסףסוף גאה). בכל אופן: MermiT = Merlin the hermiT (Which Came After Kermit, if you really need the fool formula)

mermit

New member
pun intended ../images/Emo66.gif

את מתרגמת עכשיו ספר על טארוט, לא?

arifell

New member
פשוט, כי זה קיצור של השם שלי

Ari Fellman אבל מתברר שבתעתיק עברי זה נשמע כמו אראפל מRandland, כישור הזמן...

SaidinsTaint

New member
בגלל שבאותו

זמן שהייתי צריך לבחור ניק (לפני כמה שנים) הייתי באמצע הסדרה של כישור הזמן - ואחד הגורמים שהכי השפיעו בסיפור (אפשר אפילו לומר אחד הגיבורים הראשיים - אם לא הגיבור הראשי [לדעתי]) הוא ה Taint שעל Saidin. חוץ מזה זו לא דמות, מקום, או משהו אחר - ואפילו אם הוא לא מקורי הוא unique - ככה שאין לי אף פעם בעיה כשאני רוצה לבחור אותו במקום חדש.

La Gamba

New member
הי זה אתה

דיברתי איתך לפני הרבה זמן באיציק בקשר להנדסאים, אלה אם אני טועה טעות די גסה.

דרגורן

New member
אני רק רוצה להוסיף משהו ששכחתי....

וזאת בקשה למד"ר היקרות שלנו: אנא היפכו פתיל זה למאמר במאמרי הפורום... אני חושב שזה יהיה חיוני לדורות הבאים... (וככה תמיד יהיה ניתן להפנות חדשים ששואלים "למה הניק שלך הוא כזה?" למאמר.....) דרגורן הדרקון שומר הסף

alond

New member
טוב,

alond זה אלון שזה השם שלי, פלוס האות הראשונה של שם המשפחה שלי. זה הניק שלי בכל מקום בו הוא מתקבל.

Dorfl

New member
Dorfl

דמות מספר של טרי פראצ´ט. אהבתי אותו מכמה סיבות וביניהן העובדה שהוא אגנוסטי (פחות או יותר כמוני) והעובדה שהוא היה אילם אז הוא תיקשר על ידי פתקים שהוא כתב - אז זה היה ניק ראוי ל-ICQ.

tsahee

New member
צחי, למעשה

כן, אני מודע לזה שלא לכולם ברור שזה תעתיק השם לאנגלית. עם השנים היו כל כך הרבה גרסאות לעניין (למעשה נולדתי בארה"ב, אני לא בטוח איך השם שלי מאוית בתעודת הלידה) שבחצי החלטתיות חצי הומור עצמי הגעתי ל: "what you hear is what you get" נוצר בשביל אימייל, המשיך משם הלאה.

Boojie

New member
עדיף על הצחי שהכרתי

שכולם קראו לו "זאצ´י" אחרי שאיזה אמריקאי הגה ככה את השם שלו...

למעלה