מה דעכתם על פינה חדשה

d e m o sthenes

New member
מה דעכתם על פינה חדשה ../images/Emo35.gif

אז ככה, מי שמכיר אותי מפורום 20+ יודע שכל יום שבת אני פותח את פינת הסיכום סופ"ש, כלומר כל אחד כותב מה הוא עשה בחמישי-שישי-שבת. חשבתי על לעשות משהו דומה פה בפורום רק לאמצע שבוע, כל אחד יספר איך עבר עליו השבוע (ראשון-רביעי) ולהגיד האם השבוע הסתיים מבחינתכם בצורה חיובית או שלילת בסופו של דבר. מה דעתכם? אז קצת באיחור בואו נתחיל. איך עבר עליכם השבוע? מה עשיתם ? סך הכל אתם בפלוס או מינוס השבוע ? *מיטל מקווה שזה בסדר מבחינתך

mass

New member
ננסה

יום ראשון - התחלתי קורס הדרכה בבסיס תוך כדי העבודה הרגילה, די משעמם ודי חופרים לי אבל עוד שבוע זה נגמר..., בנוסף התחלתי לארגן את המשרד החדש שלי. יום שני - התחיל כרגיל, ואז בארוחת צהריים הקפיצו אותנו לרכבת עד הלילה, הרבה ציוד לסחוב וכאלה, גיליתי שמישהו שאני מכיר נהרג, אז יום די מעייף. יום שלישי - כנס רפואה, שנמשך עד הצהריים ואז קצין תורן - הסנג'ר של הבסיס עד רביעי... יום רביעי - סיימתי קצין תורן, עוד הרצאות משעממות, ברובן נרדמתי, וחזרתי הביתה. יום חמישי - יום ספורט פיקודי, היה די נחמד, רצתי קצת, שחיתי קצת, ומשכתי הרבה בחבל. לסיכום - בשבוע הזה לא ממש ישנתי. מיטה וכרית - לטיפולכם.

pain is MY love

New member
אז ככה...

השבוע נפתח דווקא בסבבה- נסעתי לצפון לקלוט חיילי מילואים. האמת שהרגשתי ממש מטומטמת לשבת שם עד 4 בצהריים בשביל 8 חיילים מסכנים אבל בכך הכל הכללי היה משעשע וגם יצא לי לבקר את אחיין שלי והיה ממש נחמד. מהלך השבוע היה משעשע כי את רובו ביליתי בבסיס בניסיונות מעמיקים לפתח קשר כלשהו עם חייל המילואים האהוב עליי. היה שבוע די משעשע, הייתה אוירה טובה בבסיס אז הרשנו לעצמנו, הבנות של השלישות להצטופף במשרד שלי ולשים מוסיקה ולרקוד באמצע היום.. את סוף השבוע קינחתי בפרידה מרגשת מהחייל האהוב עליי ושלב חוויות תל אביביות טיפוסיות עם שתי חברות שלי. בקיצור, היה נחמד ואני די בפלוס השבוע אפשר להגיד..

pain is MY love

New member
23

לא להיסחף. אני לא מתרגשת מהחיילים בני ה-35-40 המתוסכלים האלה שמנסים להתחיל איתי. אני עדיין שפויה בנפשי...

d e m o sthenes

New member
בסדר רק רציתי לוודא.

מה זמן הוא כבר עושה מילואים שאת דלוקה עליו כל כך הרבה?

pain is MY love

New member
זה מסובך

בהתחלה הוא לא רצה אחר כך הוא רצה עכשיו אני כבר לא יודעת מה הוא רוצה...

L y c a n

New member
ד"א, את קצינת קישור?../images/Emo46.gif

אם כן, יש לי שאלה.. באמת מלמדים אותכם בקורס להתקשר למילואימניקים לצעוק ולאיים עליהם איומי סרק?
(פשוט משהו שחוויתי השבוע
)

pain is MY love

New member
אני לעולם לא עושה את זה...

אני נחמדה למילואימניקים
יש קצינות קישור ממש מניאקיות שמנסות להפגין כוחניות אבל אצלי גם ככה כל המילואימניקים הם אנשי מקצוע והם מתנדבים אז אין לי צורך לאיים עליהם...

Dark Muse

New member
אני בפלוס בבנק

סתם, תאמת אני די בפלוס, אני חושב... השלמתי עם ידידה שרבתי איתה, וזה בסדר, אני מקווה.

נועם m

New member
מה דעתך על עוגת שוקולד../images/Emo35.gif

לי ממש מתחשק... אבל אמא בדיאטה אז אי אפשר
ולפינתנו: לא עשיתי הרבה מעבר ללימודים לבגרות בהסטוריה. לצערי מסתמן שזה לא ממש עזר לי...
וכמו הרבה שבועות קודמים, גם בשבוע הזה אני במינוס
(ולא בבנק). אני עדיין מתכחשת לעובדה שכנראה לא יקדימו לי את הגיוס, ואני אהיה תקועה בבית עד אפריל... זוועה...

Dark Muse

New member
אפרופו דיאטה...

גם אני בדיאטה, לא שאני שמן, פשוט אני רוצה את העור צמוד על השרירים... בנתיים אני מקבל הרבה מחמאות שרזיתי, וזה כל כך כיף!!! הדיאטה עצמה היא סיוט, לוותר על הרבה שטויות זה קשה, אבל צריך מוטיבציה ובסוף מתרגלים... וכמובן ספורט ספורט ספורט (שזה תמיד כיף)

למעלה