אני גם לא זוכר, שביקשתי את רשותך.
E eithancambridge New member 17/6/06 #49 העיקר שמי שצריך להבין-יבין. מבחינתי את לא צריכה בכלל לקרוא את מה שאני כותב.
E eithancambridge New member 17/6/06 #57 בבקשה, אל תחשוב לרגע שאני נוטה לשאול אותך, מה מותר ואסור לכתוב.
L L y c a n New member 18/6/06 #58 בבקשה אל תחשוב לרגע, שאם מישהו עיצבן אותך, אתה יכול לבוא לכאן, לזיין ת'שכל לאנשים ולהתנפל עליהם..
ד דנדוש20 New member 17/6/06 #39 ידידות או ידידות? ../images/Emo6.gif הן באמת עד כדי כך טבות בחילוק? איך נגמר הלילה?
E eithancambridge New member 17/6/06 #40 ידידות ידידות../images/Emo13.gif איך נגמר הלילה? אין לי DEATH WISH... אחת מהן הבת של גאיידמק...
P Paranoid Eyes New member 17/6/06 #51 יו.. איתןןן אתה חייב לצאת איתה! תספר לה עליי, על אחי ועל המשפחה שלי.. אוהדי בית"ר בלב ובנשמה! שגאדימק יסדר לנו מנויים לכל המשפחה + וי איי פי למסיבות הכי נחשבות!P:
יו.. איתןןן אתה חייב לצאת איתה! תספר לה עליי, על אחי ועל המשפחה שלי.. אוהדי בית"ר בלב ובנשמה! שגאדימק יסדר לנו מנויים לכל המשפחה + וי איי פי למסיבות הכי נחשבות!P:
E eithancambridge New member 17/6/06 #55 תחשבי עלי מה יגידו? אוהד הפועל, ויוצא עם הבת של ארקדי. אני כנראה אסתפק בידידות איתה
נ נרקי New member 17/6/06 #38 אז מה עשיתי../images/Emo35.gif חמישי בערב יצאתי עם מלאאא חברים לעל האש היה מדהים הצטלמנו מלא היו צחוקים וממש כיף לראות אנשים כאלה אחרי הרבה זמן יום שישי היה כרגיל סידור ונקיון הבית ובערב סתם לשבת עם חברה ולפטפט בשכונה היום שבת.. לא עושים כלום
אז מה עשיתי../images/Emo35.gif חמישי בערב יצאתי עם מלאאא חברים לעל האש היה מדהים הצטלמנו מלא היו צחוקים וממש כיף לראות אנשים כאלה אחרי הרבה זמן יום שישי היה כרגיל סידור ונקיון הבית ובערב סתם לשבת עם חברה ולפטפט בשכונה היום שבת.. לא עושים כלום