מה דעכתם על פינה חדשה

נועם m

New member
"אני רוצה את העור צמוד על השרירים"?

אמאל'ה... לא ממש נשמע לי בריא מה שאתה עושה שם. מקווה שהכל בסדר... רק תדאג לשמור על עצמך ולא להגזים, טוב?

g a z

New member
תקשיבי..

גם אני הייתי אמורה להתגייס באפריל. עבדתי והשקעתי הרבה בספורט. אבל זה לא זה, כי לכולם פתאום יש מסגרת משותפת שאת לא שייכת אליה. זה קשה יותר לשמור על קשר כשכולם פחות בבית ויש להם עניין חדש בחיים שאת עוד לא מכירה. בסוף דצמבר כבר נמאס לי, אז בעצת חברה שבדיוק עמדה להשתחרר התחלתי בעקביות להתקשר ללכשת הגיוס כל יום, ו"פוצצתי" אותם במכתבים ופקסים. אותו נוסח במליון עותקים. פשוט עד שנמאס להם לשמוע ממני, והם טיפלו בזה. זה עבד, ותוך כמה שבועות קבלתי מכתב, הקדימו לי את הגיוס לפברואר. בהצלחה!

g a z

New member
תאמין לי

שחודשיים זה ים זמן, במושגים של תחילת הצבא, או לפני שנכנסים אליו. אם הייתי מחכה בבית עד אפריל הייתי משתגעת. אבל אולי זו רק אני...

נועם m

New member
ממש...

כל יום שיקדימו לי בו את הגיוס יהיה ברכה. (ואין צורך בהערות של "את עוד תתחרטי שאמרת את זה" או משהו בסגנון...)

L y c a n

New member
הי הי הי

אני זה שאמר שזה לא נורא אבל ברור שעדיף להתחיל עם זה כמה שיותר מהר בשביל לסיים יותר מהר.. תציקי להם, כמו שהיא אמרה

L y c a n

New member
אז הנה

מה עשיתי השבוע? קורס בשעות מטורפות משמונה בבוקר עד שמונה בערב פלוס או מינוס? לא באמת היה זמן לחשוב על זה.. אני מניח שאני באמצע, יש דברים שמושכים למעלה ויש למטה.

אחלה פינה!

כמו כל שבוע של מובטלת.. משעמם! דרושה - תעסוקה דחוף
אולי אני אלך לקורס איפור
אבל בסופ"ש... אתמול יצאתי למסיבה בפורום.. והיה ממש כיף היו הרבה חבר'ה מהשכבה ששנה לא ראיתי בערך =] והיום אחרי 4 שעות שינה קמתי ונסעתי ליום כיף במלון עם חברות וידידים ונשרפתי קצת (טוב שזה קצת!!) והיה כיףףףףףףף!!! היום יש לחברה בית ריק.. יהיה שגעוןןןן חחחח שבת שלוםםםםם

ננסה באמת

השבוע...עמוס ומעייף, אין תשובה אחרת. כל כך מעייף עד שאני פה בביתי כעת..עומדת ללכת לישון ממש בקרוב כבר לא יכולה לחכות. עבר בחזרות, הופעות, תלמידים, הכנות.. דברים נחמדים שקרו לי- הספקתי להסתפר, פגשתי אחלה אנשים, קיבלתי הצעת נישואים חחח, נפגשתי עם חברה שאני מאוד אוהבת ומזמן לא יצא לשבת ככה- בבית קפה,החלטתי להכין לסבא מתנה מיוחדת ליום הולדת 80, אני מתכננת את הנסיעה בקיץ והוזמנתי לנגן בדיסק החדש של מוש בן ארי והוא מגניב
, אהה כן- ואפילו שאני עייפה כל הזמן ועובדת המוןןן ואין לי רגע דל, היה לי יום נחמד היום עם בחור מאוד נחמד.. היה ממש כיף איתו(לא בזמן פנוי, בחזרה כמובן בעעעבעעעע). דברים פחות נחמדים- אמממ למרות שאני באמת חזקה ומרגישה בסדר, עדיין- יש משהו חסר, יש עוד מחשבות על ההוא ועוד היום פגשתי את בת דודה שלו. סהכ השבוע הוא פלוס
עבדתי המון, עשיתי המון. חבל רק שלא הספקתי לבלות יותר, חיים רק פעם אחת! יווו חפרתי

RVD18

New member
עבר מהר

כבר לא זוכר מה עשיתי כל יום אבל היה שגרתי...עבודה... והייתי צריך להדפיס לאמא תעודות לבית ספר, איזה עצבים, ממש מגילות הם כותבים שם, כזה בית ספר דפוק. וגם אח שלי היה בבית (בא מהצבא), יום שלישי הוא חזר ומאז משעמם.

eithancambridge

New member
../images/Emo178.gifאיזה שבוע...

אמצע השבוע הגעתי לישראל, על מנת לסדר כמה דברים+להגיע לחתונה של חברים מחר. שלשום הייתי במסיבה במרינה הרצליה, והגעתי לשם מלווה בשתי דייטים
היום בערב ארוחה, ואומה תורמן תהיי שם.

דנדוש20

New member
שתי דייטים?

הסבר,פרט ונמק. לי היה שבוע סתמי,אבל נחמד. אחרי כל האירועים של החודש האחרון טוב לי קצת שקט.

eithancambridge

New member
שני דייטים...נו מה לעשות התעוררתי

עם האנג אובר לא נורמלי... אז כתבתי הודעות מהר מדי
וחכו עם הביגמיה, עוד יש לי איזה קשר בארה"ב חח אבל לא, סתם הגעתי לשם עם שני ידידות (כן תום, זה בכוונה)... הגיעו לשם מחדשות ערוץ 10 (או 22? וואלה לא זוכר...) והמראיין ראה אותי רוקד עם שתיהן, ושאל אם אני גם הולך איתן הביתה

eithancambridge

New member
אגב תום, יקירתי,

כמה אני יכול להיות חמוד ונחמד, ככה אני יודע להיות עצבני (במיוחד היום עם כל הלחץ)

eithancambridge

New member
אה, לומר מי בדיוק?

תתפלאי לדעת מה אני יודע... וברצינות תום, אני לא צוחק, אין לי ראש לבדיחות היום, ואני מספיק בלחץ גם בלי שטויות.

נועם m

New member
גם אני רצינית...

ואף אחד לא מכריח אותך לכתוב.... או להגיב ל"שטויות"...

למעלה