מה דעתכם בתור אנשי ימין על זכויות להומואים?

goldy

New member
1) תפסיקו לבדל את עצמכם

2) אל תציגו את חוסר ההיגיון בקשר מיני בין אותו מין בתור דבר טיבעי.

בתור ימני צעיר אני לא יודע איזה זכויות מגיעות

להם. זכות בחירה? אזרחות? על איזה זכויות מדובר?

sharonhaimov16

New member
שאלה בעייתית,

הימין לא מורכב מזרם אחד, אלא מזרמים רבים. ישנם את הדתיים, המסורתיים, החילונים, והם מתחלקים לשמרנים יותר, ולליברלים יותר. לצורך העניין, הליכוד היא מפלגה מעורבת (דתיים, מסורתיים, חילונים), אך היא נוקטת בעמדות ליברליות יותר (מה שאומר שאכן יש סיכוי גבוה שהליכוד יתמוך בזכויות הקהילה ההומו-לסבית). ישראל ביתנו היא חילונית שמרנית (מה שאומר שסביר להניח שהיא פחות תנטה לתמוך, אך היא בכל זאת מפלגה חילונית). המפד"ל היא מפלגה דתית שמרנית, והאיחוד הלאומי גם היא מפלגה מעורבת, אך שמרנית יותר. אני בתור תומך הליכוד, וחבר בתנועת הנוער בית"ר, שהיא די ליברלית, תומך בזכויות הקהילה ההומו-לסבית ובנישואין חד-מיניים (למרות שאני לא ממש רואה צורך במוסד הנישואין במאה ה21...).

StrengthHonor

New member
ישראל ביתנו הולכים עם נישואים אזרחיים

כאחד מעמודי התווך שלהם , הם ליברליים מן הליכוד.

מה איזה זכויות? כמו כל אדם במדינה

אבל אותו דבר גם חובות מה שאנשים עושים בחדר שינה שלהם לא משו מעניין..

StrengthHonor

New member
דעתי

קודם כל אין שום צורך לעשות פרסומות למפלגות פוליטיות במסווה מצעד גאווה ופרובוקציות אחרות בירושליים או לפחות באזור מרכזי בה, לדעתי בכל זאת רובכם יודעים יותר טוב. דבר שני בקשר לזוגיות : תתחילו להתארגן בעצמכם וכשתהייה מערכת נפרדת מן המדינה בישראל שתדאג לכל זה תחת חוזי רכוש והסכם של אנשי םשחתומים בארגון ובעצם כוחה של המדינה אובד , המדינה תאפשר לכם מהר מאוד ברית זוגיות אפילו יותר אם תוחיכו שאתם מסוגלים לנהל משפחה נורמטיבית. דבר שלישי , תפסיקו להתבדל , ולהחשיב את עצמכם לנעלים מן הדתיים (חרדים שיהיה) ולקרוא את קריאת האיראן(למה לא סין גם שמה יש דברים דומים ודיכוי מיני רק שהמדינה אתאיסטית, למה לא סעודיה שגרועה בהרבה , למה הדמגוגיה הזאת של להשוות אנשים פטריוטיים מכם [ראו דבר רביעי] למדינת אויב?) דבר שלישי דיי להשתייך לארגוני שמאל אנרכו קווירים וכל החרא הזה כמו הבת של אולמרט. וכמו שמהדינה לא יכולה להכנס לכם לחדר המיטות ככה גם אתם לא צריכים להכניס את חדר המיטות שלכם לחייהם של אחרים.

StrengthHonor

New member
אה ו

לא כדאי לכם להזדהות עם גורמים ניאו ליברליים ... (שינוי , מרצ) רוב העם שונא אותם וזה מחזק את תדמית ה"פאגים" (אני לא מאמין שאני אומר את זה , אחרי המצעד שלכם רציתי להיות הומופוב לכל החיים ושנאיתי את כל מה שאתם מייצגים)

Badsoda

New member
אותם זכויות כמו כל אחד.

למרות שאני לא מאמין שהם צריכים לקיים מצעדי גאווה באמצע ירושלים. לדעתי, אם הם רוצים שיכבדו אותם, אז שיכבדו אחרים. נכון שמגיע להם חופש ביטוי, אבל צריך גבול כלשהו.

../images/Emo45.gif

זה עבר גבול.. אפחד לא אמר להם לא לעשות מצעד.. אבל למה לזלזל בחלק גדול מאוד מהעם? אם הם רוצים כבוד וזכויות כמו כולם שיתנו כבוד וחובות כמו כולם

וזה גם גרם להם נזק תדמיתי עצום

יש המון חילונים שהם נגדם בכלל, לא קשור אם המצעד יתקיים בתל אביב או בירושלים. מצידי שיעשו זאת בת"א, אבל ברגע שהתעקשו על ירושלים, הם גרמו לעצמם נזקים. כל השנים הם נאבקו על שמם הטוב ובמצעד אחד הם מחקו הכל.

Badsoda

New member
"ברגע שהתעקשו על ירושלים,הם גרמו לעצמם נזקים"

צודק. יותר מדי אכפת להם שיכירו בהם ויכבדו אותם, והם פועלים בדרכים אגרסיביות שגורמות רק להפך. חוץ מהעובדה שזאת בירת ישראל, אין צורך אמיתי לקיים את המצעד בירושלים.

StrengthHonor

New member
לדעתי זה לא הם

סך הכל 1000 ומשהו איש פעילי מרצ(אחרת איך תסבירו את כל השלטים) רבע עד חצי מהם בוואדאי סטרייטים "תומכים" שממשיכים לשנן את המנטרות הדתיופוביות שלהם בדרך למצעד , אפילו הבת של אולמרט הייתה שמה. כמה אנשי להט"ב יש בארץ? 20,000? 100,000? הרבה מהם התנגדו לפי מה שהבנתי בגלל אותו נזק תדמיתי. וכמעט רובם התנגדו ברגע שארגוני שמאל קראו להם לצעוד למען המטרות שלהם גם כאילו הם שמאלאנים באוטומט.

../images/Emo46.gif

מעצבנת אותי כל הנאורות הזו שלכם, בירושלים יש הומואים בדיוק כמו בתל אביב וגם להם מגיע להביע את דעתם. מרגיזים אותי כל אותם האנשים שמדברים על כמה ירושלים קדושה, מיוחדת וכו' ולכן הם צריכים לכבד את זה ולא לעשות שם מצעדים אבל אף אחד מהם לא יוכל לענות לי בראש מורם על השאלה "מתי לאחרונה אתה היית בירושלים, אם היא כל כך קדושה ומיוחדת"? חוצפה

מי שלא מבין את המצב העדין ששורר בבירה

הוא אטום. מצעד של הומואים בעיר ירושלים שקדושה ל-3 דתות שרואים בהומואים ולסביות כמפלצות?? בשביל מה להתעקש לצעוד שם ראבק. זה נראה כאילו הם עשו זאת בכוונה.

pelegs

New member
קודם כלף המצעד הוא לא בעיר העתיקה

אז שיפסיקו לקשקש. גם המסלול הכי "חתרני" שהוצע עובר רחוק מאד מעיר דוד. דבר שני, ואיכשהו שוכחים כל הזמן להזכיר זאת - זו היא עיר הבירה של ישראל. ושוב, להדגיש - עיר הבירה . זה שהיא במקרה גם קדושה לשלוש דתות זה נהדר, אבל ממש לא רלוונטי.

מה זה משנה עיר העתיקה

הם מתנגדים למצעד באגף החדש של העיר כמו כן גם באגף הישן, זה אותו בניין אחד ולא משנה אם המצעד נעשה באגף החדש. איזו טענה עלובה.

pelegs

New member
אתה יכול להרחיב את ההגדרה לכל "ארץ הקודש"

כי הרי היא כולה מקשה אחת מהבחינה הזו, ואז גם בתל-אביב אסור לקיים מצעדי גאווה.

למעלה