מה דעתכם בתור אנשי ימין על זכויות להומואים?

pelegs

New member
ובכל זאת זה חלק מ"ארץ הקודש"

אז איך זה בדיוק מסתדר עם הטיעון שלך לגבי ירושלים שמחוץ לחומות?..

כי התכוונתי לעיר ולא לארץ

אז אל תעוות ותרחיב את טענותיי כי לא תמצא תשובה.

סלוניק

New member
מה, כל השטח השיפוטי של ירושלים הוא קדוש?

לא ידעתי שאיצטדיון טדי הוא שריד מקראי. גם לא בית צפאפא. שטח שיפוט עירוני הוא תחום שלא נקבע מטעמי "קדושה" כלשהם, אלא באופן ביורוקרטי לחלוטין. אף אחד לא תכנן לצעוד בשטח "הקדוש", כידוע לך.

MS6

New member
לא מצליח להבין את כל הסיפור הזה של צעדות...

זה פוגע ברגשות של מספיק מאמינים בשביל שכל המצעד המיותר הזה יזוז 40 קילומטר מערבה.. אם ההומואים היו יודעים איזה נזק הם עשו לעצמם בציבור החילוני כשהם החליטו להתעקש על המצעד הזה הם היו מונעים זאת בעצמם. בכלל אני לא מצליח להבין את כל הרעיון שמאחורי מצעדי גאווה, הרי הקהילה ההומו-לסבית מסבירה תחת כל עץ רענן שהסטיה שלהם היא דבר נורמלי.. אז למה לצעוד בגלל זה אם זה כ"כ נורמלי? מה צריכה להיות צעדה לכל קבוצה שיש עליה איזושהי אי הסכמה? בשורה התחתונה שמסתכלים על כל תרבות המצעדים הזאת, מגיעים למסקנה שפשוט אנשים מסוימים רוצים קצת צומי.. אז הם מארגנים לעצמם מצעדים פרובוקטיבים ומתפללים לאיזושהי התנגדות ע"י קבוצות מסוימות. וכך הם באים על סיפוקם. אין לי שום דרך אחרת להסביר מצעד בירושלים.

pelegs

New member
ע-י-ר |הדגש| ה-ב-י-ר-ה |סגדש| ש-ל י-ש-ר-א-ל

מה לא ברור כאן?

pelegs

New member
ע-י-ר |הדגש| ה-ב-י-ר-ה |סדגש| ש-ל י-ש-ר-א-ל

מה לא ברור כאן?

ובנוסף העיר הכי דתית בישראל

הם בעצמם דורשים רק כבוד.. אז למה לא לכבד ציבור אחר?

pelegs

New member
כנראה שבני ברק ומודיעין עילית יותר

וראה זה פלא - שם לא היו מצעדים!

דיי לשחק אותה ראש קטן

הבנת את הכוונה.. ובנוסף אם מחשיבים גם את המוסלמים והנוצרים זה בטח מגיע לעיר הכי דתית..

pelegs

New member
מה שאני מנסה להגיד הוא שאמנם זו עיר דתית

ובאמת שיהיה בסבבה למתגוררים בה, אבל זו גם עיר הבירה של ישראל, והעיר הגדולה ביותר בה. אם אינכם רוצים שיתקיימו בה מצעדי גאווה, מן הראוי שתדרשו שהיא תפסיק להיות עיר הבירה של ישראל.

kapoya

New member
כל הזכויות כמו כולם. ומה קשור"בתור אנשי ימין"

הימין מחולק לדתיים וחילוניים וסוגי חשיבה שונים, אי אפשר להעלות דיון כזה בכלל.

goldy

New member
אני אמרתי שכהנא רע?

הוא כניראה חושב שכולנו אנטי (מוחלט). אני שמח שבזכות הפורום הוא מיתוודע לכך שיש הרבה אפור.

Apoca1ypse

New member
זכויות? איפה אנחנו חיים?

מן הסתם כמו ככל אדם ואדם בתור קהילה כזאת שיעשו מה שבא להם- אבל בביתם שלם

genik

New member
אילו זכויות

כרגע הזכות היחדות שלא ניתנות לבני ובנות הקהילה הם זכויות בתור זוג . ביגלל שאני לא רואה שלמשלה יש זכות להכיר או לא להכיר בהסכמי מחייה וגידול ילדים בן בני אדם ועד להתנות את זה בקיום יחסי מין בין שני בני הזוג אני לא רואה בהכרה חוקית של זוגויות רומנטית ואחרת משהוא ראוי . אז אני מיתנגדת למתן זכויות להומוסקסואלים אל בסיס היותם זוג . מצ שני אני לא רואה שום סיבה שהטרוסקסואלים יקבלו את ההטבות הלאה רק כי הם הואילו בטובם לחלוק מיטה ודירה . לדעתי כל הזכויות האלה צריכות ללכת לכל מערך חברתי ניבחר אלידי המישטטפים בו שעמוד בקרטריונים רלונטיים . משכנתה לכל מי שיחפוץ לקנות דירה ביחד ואפוסטרופות לכל מי שההורים הביולוגים ירצו לכלול בתהליך . מערך היחסים בן האנשים האלה הוא לא רלוונטי

למעלה