מה דעתכם בתור אנשי ימין על זכויות להומואים?

69הרצל69

New member
תודה (או שלא תודה) לכל המגיבים

רובכם הגדול כפי ששערתי פאשסטים גדולים, והכי ליברלים מבניכם מוכנים לתת לנו זכויות כל עוד אף הומו לא יצעד במצעדים משמה סטרייט גישה מפלה וגזענית סטרייט שיבצע מעשה רע אחראי רק הוא על מעשהו במקרה של ההומואים כל הקבוצה נענשת. אני עצמי אמשיך לפעול במפלגת מרצ, ואשמור את הקישור הזה כדי להראות להומואים בעלי דעות ימניות מה חושבים עליהם.

היה ברור שהיית מגיע למסקנה הכה נכונה הזאת

אז למה טרחת להופיע ולהיות טרול בפורום.

StrengthHonor

New member
הומוים ימניים רק יתעצבנו עליך

כמו שהתעצבנו על השמאל שתמך במצעד שלהם ודחף להם עוד "ערכים" (פוליטיים ואתם יודעים מה) לצעוד איתם.. למרות שלפי משתתפי המצעד שרובם נשאו דגלי מרצ נראה לי ששנה הבאה זה יהיה כך ואז באמת הם יפלגו פוליטית את קהילת הלהט"ב

pelegs

New member
אתה היית שם בכלל?

עם כל האי-כבוד שיש לי למרצ, הם עוד לא השתלטו על המצעד עד כדי כך.

StrengthHonor

New member
אפשר לומר שכן

בכל מקום בו הכתבים נמצאים שמה גם אני הלא כן? ועוד אלו עשו מסע צלב בשביל לקדם את המצעד שלא תגיד אחרת מה שלא היה מרצ היה שמאל קיצוני יותר...

על מה את מדברת? ../images/Emo6.gif

רוב המגיבים אמרו שמגיע להם אותם זכויות ואותם חובות... למה מגיע להם יותר זכויות ופחות חובות? הם כמו כל אזרח אחר. דיי לעוות תגובות תראי להומואים את השירשור הזה יגידו לך נו ו?

Badsoda

New member
מה לא מובן?

קודם כל, בזה שאתה קורא לנו פאשיסטים רק מראה על היכולת השכלית המועטה שבך. רק בגלל שאנחנו בעלי דעות ימניות לא הופך אותנו לפאשיסטים ואני בטוח שרב האנשים פה הם לא קיצוניים. אתה חושב שתחת משטר שמאלני קומוניסטי המצב של ההומואים היה יותר טוב? פחחח. "והכי ליברלים מבניכם מוכנים לתת לנו זכויות כל עוד אף הומו לא יצעד במצעדים משמה סטרייט גישה מפלה וגזענית סטרייט שיבצע מעשה רע אחראי רק הוא על מעשהו במקרה של ההומואים כל הקבוצה נענשת."- אנחנו אמרנו שעדיף לכם, לנו ולכולם שלא יתקיימו מצעדים בירושלים, גם אם זאת עיר בירה זה פוגע ברגשות של אנשים אחרים. ולמה אתם רוצים לעשות דבר כזה אני שואל? כמו שאתם לא רוצים שיפגעו ברגשותיכם, ככה גם האנשים בירושלים. לי אין בעיה שתבואו ותצעדו פה בגינה שלי אבל לטובתכם כדאי שתמנעו ממקומות שקדושים לאחרים.

למעלה