מה דעתכם : עבמים וחוצנים - ודת.

u333

New member
מעדיף להיות טירון מאשר פרנואיד

האיסלם נוצר בגלל ביקור חוצנים

כשמוחמד נסע על גבי הסוס הפלאי שלו לירושלים, זה היה בעצם עב"ם. בתוך הצלחת המעופפת הזאת הכתיבו למוחמד את תוכנו של הקוראן.
---
עוד סיפור מצוץ מהאצבע שהמצאתי תוך כמה שניות

hamamin

New member
מוחמד היה אנלפבית [לכן לא הכתיבו לו]

ותאר לך שהסיפור הזה ,בכל זאת קרוב לאמת כי ה"אללה" של הקוראן
שהוא זיוף מעוות ואינפנטילי של התנ"ך[הוא גדל בילדותו בין יהודים] נוצר במגמה ברורה ליצור תרבות של עבדים ורוצחים בשם אלוהים.
מה שלא כל כך הצליח להם עם היהודים שבחרו לעשות כסף במקום לרצוח,בסיכומו של יום.
עם הערבים ובכלל המוסלמים השליח האנלפבית וחוצניו השטניים דווקא הצליחו.
שמור על האצבעות.
ובקשר לחוצנים ה"מרפאים" ועלילותיהם שכתובים בשני ספריו של אדריאן דביר ,כדאי לך להמשיך לא להאמין,
יותר בריא.

hamamin

New member
יש ויש.

אתה שופך את התינוק עם המים המלוכלכים,
חבל על התינוק.
[פעם ,אולי תבין שטעית בחלק מהנחות היסוד שלך,
הדגש הוא ,כמובן, על "האולי" כי אני די סקפטי לגביך,
מה שלא יזיק לך מבחינה בריאותית,כלל וכלל.
ועוד שידוע שבדרך כלל, העיקר הבריאות.]
זה במקרה מקרה אבוד.

u333

New member
לא ולא - לא טעיתי. נקודה.

כשתתפוש חייזר - תקרא לי מהר !

עד אז אני אמשיך לגרש קרנפים מעופפים ע"י נפנופי ידיים....זה לפחות עוזר....

franse

New member
הוא לא מטורלל הוא שלוּט מוח

וזה הרבה יותר מסוכן.
זאב אבירז ודומיו הם הוכחה לכך שתוכנית החוצנים להשליט על המין האנושי את דת הניו-אייג' שרירה וקיימת.
יום אחד תקום בבוקר ולא יהיה לך עם מי לדבר.
בכל מקום רק תפגוש אנשים עם עיניים מורחבות שיאחלו לך אור ואהבה.
המין האנושי מאבד בהדרגה את השכל שלו.

לא הכתיבו בניר ובעט,אלא הקליטו במכשיר חוצני

נתנו לו לוח גבישי שקוף, והקולות שהוא שמע מהחוצנים, נצרבו בתוך הלוח 7X23 ס"מ בעובי של 0.14 ס"מ שזה פיי פחות 3 ובעל משמעות גיאומטרית יקומית עמוקה, אלה מידות מקודשות לעובדי האלילים בגו'נגל של האמזונס, משום שגם הם קבלו לוח גבישי שקוף כזה. הם עד היום מיצרים ראשי חץ בגודל זה וטובלים אותם ברעל נחש האלמוגים. בגלל הפרופורציה הזאת של החיצים דמויי הגביש, החיה שנפגעת מהם לא מתה, אלא נכנעת לצייד. לפעמים החיה הניצודה כך, מסוגלת לתקשר עם חוצנים, ולכן הצייד שומר אותה בחצר ולא שוחט אותה. הוא יכול להתייעץ בחוצנים בדרך עקיפה.

ומה עם הינדו ובודהיזם זרתוסתרא

ודתות יוון ורומא העתיקה?
ודתות יערות האמזונס,והאסקימוסים?
היהדות הנצרות והאיסלם נוצרו בעקבות אנשי הלבה של הרי הגעש בהוואי. הם שוכנים בתוך הלבה והם עשויים אש וסלע מותך. הם דיברו עם משה רבנו, עם ישו ועם מוחמד ושכנעו אותם באמיתות התנ"ך הברית החדשה והקוראן. לא היה שום קשר עם חוצנים

samuel b

New member
יש את השאלה הידועה ועם יש חוצנים מי ברא אותם

הדת היהודית בניגוד לדתות אחרות וכתות וכו''.. היו אלפי אנשים ( יש דעה גם 20 מיליון) עדים
שהיו בהר סיניי ועבר מדור לדור בצורה מדוייקת וספר התורה בכול הקהילות מדוייק לאורך כול הגלות ....
אפילו לא אות אחת אך אפשר להסביר את זה...
אנשים יכולים לברוח מהאמת היחידה אפלו עם יש רק 10% אמת לא הייתם מודאגים שיש עולם הבא ויש דין ויש דיין
ואנחנו כבר יודעים שיש דברים שלא רואים אותם אבל הם קיימים
וכן יש לי ספרייה מלאה דרך אגב ע
כולל ...מרכבות האלים .. גזרי עתונים - ספרי מדע בדיוני ......
חוצנים והתורה
תבת נוח שבאה ממאדים עם כול המאגר הביולוגי. ויש לנו 7000 עם לא נגיע למאדים נושמד(יום אחד של הבורא 1000 שנה)

למעלה