מה דעתכם על בלוג ביקורות לבלוגים?

מה דעתכם על בלוג ביקורות לבלוגים?

לדוגמא. אני בעד. ואפילו ביקשתי ביקורת לבלוג שלי. תגובות בסגנון: "זה בלוג מישראבלוג ואנחנו הכלבים הנאמנים של אתר תפוז ולא נבגוד בו לעולם" לא יקבלו בברכה.

mary lou

New member
זה בלוג מישראבלוג ואנו וגו'!!

חה. (NOT) בכל מקרה, זה באמת תלוי בבלוג המציאות היא שרוב בלוגי הביקורות הם שטחיים לגמרי "שמת צבע סגול? 765 נקודות! שמת ציור של שפן? -7436 נקודות! את חברה שלי? 7624582695813 נקודות!!!" ובסופו של דבר רוב הביקורות יוצאות די מעאפנות באופן כללי, אם זה נעשה כמו שצריך ומעניין (גם אנשים שהם לא בעל הבלוג) אני ממש בעד כפי שזה מתנהל בדרך כלל, אני ממש לא... נ.ב אני אגב מעדיפה שיעשו את זה בלי ציונים ביקורת מילולית היא בהחלט מספיקה

חחחחחחחחחחחחח

היו פה כמה כאלה, משום מה הם אף פעם לא החזיקו מעמד. אני דווקא בעד, נחמד לא-אללה

b love

New member
זה דווקא רעיון די נחמד אבל..

הביצוע לא משהו, הביקורת בבלוג ששמת היא יותר השפלה מאשר ביקורת בונה..

b love

New member
בלי קשר לציון, ביקורת

טובה צריכה להיות גם על בלוג במגיע לו 1-2 נקודות

TaxiMedia

New member
איך שאני רואה את הלוגו של ישראבלוג

עושה לי חשק לצאת החוצה. לטעמי, הקונספט הוא חיובי אם כי הוא עשוי בצורה לא טובה. אין אחידות בצורת הביקורת בין בלוג לבלוג ויותר מדי דברים תלויים במצב רוחו של הבלוגר. והעיצוב, ממש מזעזע. אבל זה קשור יותר לישראבלוג הלא קריאים.

פגעסוס

Well-known member
אני לא נגד, אבל אני חושב שיש

דרכים נכונה ודרך לא נכונה לעשות את זה. רוב הבלוגים בסגנון הזה נפתחים בגישה של "יאללה נבחר בלוג ונקרע לו את הצורה". מה הכוונה? המטרה היא הביקורת ולא שיפור הבלוג, מה שגורר ביקורות קוטלות, לא מנומקות ולא תורמות. לטעמי אחד הדברים החשובים ביותר בבלוג ביקורות הוא להישאר בתחום הביקורת הבונה. אם תגיד למישהו "הבלוג נראה חרא" זה לא יעזור לו, אם תגיד לו "הכותרות שלך קטנות מדי, ולא כדאי לך לכתוב בצבע כהה על רקע כהה, לא רואים שום דבר. תמונה הכותרת היא חביבה אבל היא גדולה ומלאה בפרטים כך שאנשים נוטים להתייחס אליה במיוחד מאחר והבלוג עצמו לא מופיע בעמוד ברגע העלייה שלו... צריך לגלול." , זו ביקורת שאפשר להסכים או שלא להסכים איתה, אבל קשה יותר להתעצבן בגללה. אני עצמי אוהב לקרוא ביקורות טלוויזיה וביקורות על פרסומות ולדעתי אחד הייתרונות הגדולים של כל מבקר טוב, הוא לדעת להצביע בדיוק על הנקודה שאינה בסדר ודרושה שיפור.

אני לא חושבת ככה

חוץ מזה אם מישהו מעיז לתת לי ביקורת שהיא לא מנומקת (לטוב ולרע) הוא יזכה ממני לחקירה ארוכה ושאלות כמו: למה, כמה, מדוע וכיצד. אני חופרת ולא כדי להתעסק איתי.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא הייתי רוצה להיות מבוקרת שם

נראה שהן נהנות להשפיל בלוגרים, זה לפחות מה שאני ראיתי.

ביקורות...

לביקורות בד"כ יש נטייה לצאת משליטה. גם אם הן מתחילות כביקורות בונות, תוך זמן מסוים, אם זה שכותב את הביקורות לא נמנע מזה, הן עלולות להפוך לביקורות שליליות ולמטרד עבור מקבלי הביקורות. כך שבגלל זה אני לא ממש בעד רעיון כזה...

siv30

New member
../images/Emo122.gif לא הצלחתי להבין מה קורה

שם בכותרת, אבל כנראה שאני "שפחה חרופה של תפוז"
למה צריך את זה?

דנטל

New member
הבלוג הספציפי הזה לא

בלוג שיש לו לוגו שתופס יותר ממסך ודורש לגלול עוד בטרם ראיתי בו חצי מלה, ושמשתמש בכתב שחור על גבי רקע אפור כהה... פוטנציאל: לא! אבל רעיון לבלוג שמבקר בלוגים אחרים הוא טוב, בתנאי שזו ביקורת אמתית ולא סתם זריקת רפש.

פגעסוס

Well-known member
אני, אישית, לא אוהב כותרות גדולות

מבחינתי מה שחשוב זה התוכן וכשהכותרת תופסת לי חצי מסך, אני נדרש לגלול עוד על מנת להגיע לתוכן. גם מבחינת כותב הבלוג, עדיף שכמה שיותר תוכן ייראה על המסך במכה ראשונה. ככל שיש פחות תוכן כך גדל הסיכוי שמי שמגיע יפספס את הטקסט שיגרום לו להשאר. מחקרים שונים טוענים שהזמן הממוצע שלוקח לגולש להחליט אם הוא נשאר לקרוא או לא נשאר לקרוא באתר הוא כ 5 שניות. אני לא אומר שצריך לוותר לחלוטין על הכותרת. כותרת זו גם שיטה למשוך, אבל כשהיא תופסת שטח גדול מאוד מהמסך התחושה היא שזה מה שיש לאתר/בלוג להציע ולא יותר.

למעלה