מה דעתכם על בלוג ביקורות לבלוגים?

דיטי

New member
לקחת את זה ממש בכבוד ../images/Emo45.gif

נותר לי רק לקנא בגדלות הנפש שלך.

דנטל

New member
וואי, איזה פחד

אין סיכוי שהייתי מבקשת ממך ביקורת. עזבי שאין לי ביצים, אפילו הביציות שלי לא יעמדו בזה. מסקרן אותי לאללה לדעת מה חושבים וזה מעולה לקבל ביקורת ממישהו שלא חושש להגיד את האמת בפנים, כך שהייתי בוחרת בך, אבל אני לא מתמודדת מדהים עם ביקורות, אז עדיף לי לחסוך את זה מעצמי.

חחחחחחח

זה בלי קשר למה ששלחת לי
לגבי זה מחר כנראה אחליט, הרבה שלחו מסרים.

יש בונה ויש קטילה

משום מה לי זה נראה קצת יותר לכיוון הקטילה, אבל זה סובייקטיבי אני מניח.

דנטל

New member
לי זה נראה בונה ../images/Emo13.gif

ברגע שהיא נותנת הסברים והצעות לשיפור זה אמור לבנות, אני חושבת.

גאמי

New member
מצויין אם ככה תראה הביקורת, כמו זו

בדף הקישור, אני מוכנה גם לקבל חרא של ביקורת, בין כה וכה הכל התערבב לי בעיניים, גם כאב הראש, אין התוכן והכל, נשמע קטלני כמו זבנג וגמרנו, יעאני פליט, יעאני K300 מי, מי יבקר לי ת'בלוג מי? (מבליטה חזה) אביא לו בלוק ישר מהבלוג. זהירות. מי? תזהרו אני קרייתית!!!!

לשעתי זה בסדר אם לא מבקרים את

התוכן של כל פוסט..הרי אף אוחד לא יחליט על מה אני אכתוב ובאיזה צורה. אולי ניתן להעיר על סימני פיסוק ושגיאות למרות שגם זה לא ממש..נו, אתם מבינים. בקיצור, נשאר להעיר רק על העיצוב ואני אישית לא אשנה עיצוב כי מישהו אחד(או שניים או מאה) לא אהב אותו.

מאוד תלוי לדעתי

תלוי בבלוגר. יש כאלו שיראו את זה בדבר רע - זה המקום האישי שלי, איך אתה בא ומבקר אותי? זכותי לעצב ולעשות מה שבא לי. יש כאלו שישמחו שעין חיצונית בוחנת ונותנת עצות לשיפור שיכולות להועיל המון. אם זה בהסכמה של הבלוגר, אני חושב שזה יכול להיות נפלא. כמובן שצריך לדעת איך לתת את הביקורת - כמו שאורי (פגעסוס) אמר. צריך לדעת איך לתת הערות והצעות בצורה כזו שניתן יהיה להפיק מהן משהו ובמקביל להשתדל עד כמה שניתם לא להעליב אף אחד, אף על פי שזו ביקורת וזה המצב. יש כאלו שיכולים לקחת מילים ונוסחים מסויימים כעלבון. בסך הכל ובשורה התחתונה, אצל חלקנו יש עדיין מקום אישי וקרוב מאוד.

עוד משהו

אני חושב שזו טעות וזה רע לבקר תוכן של בלוגים. לדעתי אין שום טעם לעשות את זה.

לא לגמרי נכון לדעתי

תוכן של "פליזזזזזזזזזזז תגיבווווווווווווו פליזזזזזזזזזזזזזזז" ממש מתחנן לביקורת. הרי בתוכן כזה כותב הבלוג משיג בדיוק את ההפך, אולי תעזור לו אם תעיר ביקורת בונה

אני לא כ''כ מסכים עם זה

אני עדיין לא חושב שצריך לבקר תוכן. אולי זה גם תלוי - במיוחד בבלוגים פרטיים בהם מדובר על החיים אין טעם לכתוב ביקורת על תוכן. זה משהו אישי וצריך להשאיר את זה כמו שזה, אלא אם הבלוגר עצמו מבקש אחרת.

למעלה