מה דעתכם על בלוג ביקורות לבלוגים?

מה? הבלוג הזה מבקר רק בלוגים מישרא!

ואת עוד באה אלינו, בלוגרי תפוז היפים וגאוני הדמקה, בטענות?!

אממ.. ../images/Emo163.gif

אולי אני סתם בודה דברים מליבי, אבל הבלוגרים של תפוז עדיין יותר טובים בדמקה. אני לא מוצא בלוגים מתפוז בבלוג הזה. את מצאת?

אני לא מצאתי

מצד שני, בסקירת ריפרוף שעשיתי, אני לא זוכרת שראיתי שם בלוגר מתפוז מבקש ביקורת. בקיצור זאת שאלת הביצה או התרנגולת.

הבנתי.. תפוז זה לא לרמה שלכם, הא?

"אווו... אנחנו בלוגרים מתנשאים מישראבלוג! אנחנו לא רוצים לבקר בלוגרים עלובים מתפוז! ובכלל לא איכפת לנו שהם יותר טובים מאיתנו בדמקה, דמקה זה שטויות!"

אני לא יכולה לדבר בשם אחרים

אבל אם אתה מתעקש ואתה מספיק מזוכיסט אני מוכנה לסייר בבלוגך ולחזור עם ביקורת.

סליחה שוקו, זה היה לעכבר.

האמת, הבלוג שלו מושלם, לא מאמינה שתמצאי מילה רעה להגיד עליו.

היא תצליח../images/Emo3.gif

אבל תודה לך
אין כמו מחמאה נעימה לפני שהולכים לישון

דנטל

New member
מה? זה נורא מוקדם!

אתה צריך לקום לגן או משהו? מה זו השעה הזו? ואני בטוחה שזה לא קשור לשעות המוזרות שלי ושגם בעיני "נורמלים" זה מוקדם.

בובון2000

New member
זה אחלה רעיון

זה נראה לי אחלה רעיון לביקורות על הבלוגים. כי יכול להיות שיש בלוגים ממש טובים שלא נתקלנו בהם עדיין ואנחנו מפספים אותם. לדעתי הביקורת צריכה להתייחס בעיקר לתוכן ולא עצוב. ולכל המתנגדים מחשש לביקורות שליליות. אז חלק מהעניין של ביקורת זה לדעת להתייחס לביקורת שלילית כאל ביקורת בונה ולביקורת חיובית כאל תמיכה. אני חדשה בעניין הזה של הבלוגים ואשמח לקבל פידבקים לבלוג שלי. זה דווקא מאוד מסקרן אותי, מה חושבים על מה שאני כותבת.

ילה שיהיה ביקורת לבלוג שלך.

1. "רווקה בת 30", אני מקווה שאת מוכנה לעובדה שלהגדיר את עצמך ככה, מזמין הכירות מעמיקה איתך ע"י בני המין השני. למעשה זה כמעט כמו לפתוח כרטיס במדור הכירות. 2. כמה פיסקאות חדשות את פותחת, אחותי עכשיו המחזרים ברחו, הם מפחדים ממך את מנהלת רשימות מכולת. פתיחת פיסקאות זה דבר חשוב, אבל גם את זה צריך לעשות בטקאט ולא להגזים. 3. לא יודעת למה, אבל לא הצלחתי לתפוס אותי בתור קוראת. אולי זה בגלל הנושא שלא מענין אותי יחסים עם בני המין השני (או חוסר יחסים, איך שאת מגדירה את זה), ואולי זה בגלל מחסור בדימויים או כתיבה יחודית ושפה משלך. אפילו הוידוי בפוסט האחרון שלך לא הצליח לזעזע אותי. למעשה זה גרם לי להעלות בראש את הדימוי של דונה מבוורלי הילס, גם היא היתה כמוך, וגם אצלה הסיבה ללמה לא היתה ברורה או משכנעת ומשמעותית. 4. 3 מוביל אותי ל-4, עומק, אין, את כותבת מהשטח ולא נכנסת לקרביים של עצמך אין חיטוט עמוק (עומק זה לא חובה זאת רק סטיה שלי). הרבה אנשים אוהבים חוסר עומק. 5. רמת השעשוע, לא הצלחת לשעשע, מובן שלהצחיק זה לא חובה, אבל כשזה בא בטעם זה מוסיף (זאת גם סטיה שלי, עם לא מתחשק לך להצחיק את לא חייבת). עכשיו את בטח מצטערת שביקשת ממני ביקורת, תקחי בחשבון שאני טיפוס שלילי וביקורתי וקחי את כל מה שאני כותבת בפורפורציות הנכונות. אני יודעת שביקשת ממני לא לדבר על העיצוב אבל בכל זאת אני אכניס הערה קטנה. מספיק שתוסיפי לבלוג שלך איפשהו תמונה של איזה בחורה סקסית וכבר תקבלי המון תגובות מבנים שמחפשים, זה מנחם אותך איכשהו?

הצעתי לשרוט לכתוב מדור אצלו.

עדיין לא קיבלתי תשובה של כן או לא. דבר אחד בטוח אם אני אכתוב אי פעם ביקורות לבלוגים תהיי בטוחה שאצלי לא יהיו ציונים, (מאז בית הספר אני שונאת ציונים) ומי שיתעקש על ציון יקבל אצלי תמיד את אותו מספר 10.

בובון2000

New member
קטלן

קטלתי אותי. אבל זה בסדר. לגבי הפסקאות, אתה בהחלט צודק. לגבי הומור זה עניין של טעם. אני חושבת שחלק מהדברים שכתבתי הם כן משעשעים. אבל אני כמובן לא אובייקטיבית. ועכשיו לתירוצים (הייתי חייבת לפתוח פיסקה חדשה): אני בלוגרית חדשה. מעולם לא כתבתי קודם אפילו לא ליומן אישי. לוקח זמן להשתחרר ולכתוב מהקרביים למרות האנונימיות. תודה על הביקורת

אני בטוחה שאם הזמן תשתחררי

תשתכללי ותשתפרי.
אם ביקשת ביקורת סימן שאת בדרך הנכונה ויש לך הרבה אומץ. לפי התגובות את יכולה להבין שלהרבה בלוגרים בפורום הזה אין את ה"בייצים" שיש לך.

למעלה