איזו תגובה אומללה
או שאתה לא מבין, או שאתה באמת רק מנסה להציק. שתי האפשרויות לא מוציאות אותך טוב.
הפוסט הקודם שלי היה פאראפראזה על רוח הדברים *שלך*, אז להראות לי שהוא "לא נכון" זה לירות לעצמך ברגל. אני בהחלט חושב שאפשר לנתח ואפשר להבין. את הניתוח במאמר אני מקבל בחלקו, בהחלט לא את כולו. הכותב עשה עבודה יפה, אבל הוא עדיין לא אלוהים ואין לו מונופול על האמת (ולפני שתקפוץ, גם לי לא). לי אישית אין מסקנות עדיין, רק מחשבות ותהיות. זו הסיבה שאני עדיין מנסה לנהל כאן דיון משמעותי. יש לי דעות ברורות בנושאים מסויימים, אבל (תתפלא אולי) יש לי גם הרבה שאלות בנושא. הנושא של אי-רצון להתמודד עם הבחירות שלנו הוא לא חזות הכל ולא המסקנה הסופית, רק תובנה על הדרך (שלי לפחות, אתה רשאי כמובן לא להסכים).
אח"כ הקישור... ממש "שיחקת אותה". תגיד, עשית חיפוש על המילה "לקטר" יחד עם שם המשתמש שלי?... מבריק. אם קוראים רק את הפוסט שקישרת אליו, זה ממש קורע. ג'וואלי מכה שנית. אבל אם קוראים את כל השרשור, או אפילו רק את הפוסטים שלי ושלך לאורכו, הדבר שהכי בולט לעין זה שאני מנסה להסביר לך דברים שוב ושוב בסבלנות, בהגיון, ובלי לעקוץ ואילו אתה לא בוחל כמעט בשום דבר רק כדי להכשיל. או שהתעצלת לקרוא, או שבנית על העצלות / הטיפשות של מי שיטרח לפתוח. וגם, "אין חדש תחת השמש".
אתה יודע, אחרי די הרבה דיונים די ארוכים איתך לאורך השנים (תודה על התזכורת דרך הקישור) אני מתחיל לתהות האם אתה מסוגל באמת לנהל דיון ענייני מעבר ל-2 הודעות. איכשהו נדמה שתמיד זה מגיע אצלך ל"איך SH מציג את הדברים", "מה המניעים של SH", "מה עובר ל-SH בראש" וכו' וכו', ואיכשהו תמיד הנושא עצמו - טיעונים לכאן ולכאן - נדחק הצדה. כאילו שהנושא העיקרי שעומד כאן לדיון - בכל הדיונים - זה הכותב עצמו.
לגופו של עניין - ההצמדות שלך ושל slepax לנושא הגאדג'טים והטריקים רק מחזקת את העמדה שלי שאתם (כמו רבים אחרים) לא מוכנים לעצור שניה ולנסות להבין קודם כל למה זה קורה. אני לא מבין לאן אתה חותר. נגיד שאני חוזר בפוסט הבא עם רשימה של 100 טריקים מדהימים, אז מה? זה אומר משהו על תקפות הדעות שלי לגבי למה זה קורה? או להיפך - אם כל הרעיונות שלי דפוקים, או שאפילו אין לי רעיונות בכלל, זה מיד מוכיח שלשכוח ילד באוטו זה עניין לגמרי מקרי שיכול לקרות לכל אחד במידה שווה?... לשים פלסטר על פצע פותר לפעמים את הבעיה, אבל לא עדיף לנסות למנוע את הפצע מראש?