מה דעתכם על הסרט "תפוס אותי אם תוכל

מאוד נהנתי ממנו, הקטע של הסרט...

לפחות מבחינתי הוא הסיפור שמאחורי כל הזיופים וכל הבדידות זה הקטע שתפס אותי וממש התחברתי אליו בסרט, איך שספילברג עשה את הסרט מבחינתי מושלם. ואפילו הוא יכול להגיד שהוא לא אהב את הסרט, מבחינתי זה סרט ענק.

AeroTom

New member
סרט חביב מאוד על סיפור אמיתי נהדר

אני מאוד אוהב סרטים על סיפורים אמיתיים ופה יש סיפור חיים מדהים. הסרט מבחינתי מאוד משעשע ונחמד וקניתי אותו גם לאוסף. ב-DVD אפשר לשמוע גם את פרנק האמיתי והוא נראה איש מאוד נחמד ועם אישיות מקסימה ממש כמו בסרט.

shellydeez

New member
מנצלת את האופציה לנתח במקצת!!!

מי אמר עוד סרט צפוי ולא טעה? נכון אני. ולפני שאתם מתקיפים אותי,לא, אין לי שום בעיה עם ליאונרדו דה קפריו. הסרט לדעתי נראה כמו אוסף סצינות שבטעות חיברו אותם ביחד לסרט אחד. נכון אני יודעת שזה סיפור חייו של האיש אוסף סיפורים שיצרו את כל החיים שלו ולמרות זאת.. אני חושבת שהייתי מצפה לסרט קצת יותר זורם וקצת פחות תקוע... הוא בסולם שלי בסדר, לא יותר מזה... ותנו כבוד לטוס הנקס! הוא מחזיק את הסרט הזה!

bobby6killer

New member
נכון

לעיתים יש סצינות בסרט שכלכך לא קשורות שזה מדהים לחשוב שספילברג עשה את זה. היתרון של הסרט,הוא גם החסרון שלו?:העובדה שיצר אותו ספילברג. מה שעשה אותו כלכך חמוד,ומושקע היה אפקט השפילברגיות,אותו אדם שגרם לו להיות ארוך ומייגע. אין ספק שבלי שפילברג כנראה זה היה הופך לבי-מובי רגיל.

Nielle

New member
נכון...

הסרט אולי קצת ויש סצנות טיפה לא קשורות אבל הוא ממש מהנה לדעתי, רציתי לדעת מה האנשים פה חושבים עליו

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

"זה הדוקטור מת בגלל זה הילד רואה אותו!" זה מה שצעק איזה בן אתון שנכנס לאולם בהפסקת של מחצית הסרט. שמעתי אותו, וצחקתי, כי זה נראה לי ממש לא הגיוני, אבל איך שהסרט התקדם, הגעתי למסקנה שזה אכן נכון. Needless to say, הרס לי את הסרט. אנשים כאלה צריך להוציא להורג בלי משפט.

bobby6killer

New member
חחחחחחחח ../images/Emo13.gif

אל תשאל עשו לי לפייט קלאב
ככה,בטעות,ראינו סרט מסוים שנגמר בכך שלגיבור יש פיצול,אז אמרתי לחבר שלי "יותר מדי סרטים נגמרים ככה" והוא ענה "כן כמו פייט קלאב". FFS,איזה קריזה,ובפעם הראשונה שראיתי את הסרט שחכתי מזה עד הקטע בהתחלה שהוא אומר לו "איפה המכונית שלך?" והוא עונה "איזה מכונית" (למרות שרואים שהוא גונב אותה). ביאוס אמיתי

יש לי סיפור שמתעלה על זה ../images/Emo58.gif

גם כן, בקשר לפייט קלאב. יום אחד הבאתי לבסיס את הסרט על דיסק, מאחר ששותפתי למשרד, נקרא לה דקלה, מעריצת בראד פיט כבדה, לא ראתה עדיין את הסרט. טוב, אז מחברים מחשב למקרן ורואים את הסרט על הקיר, כמו כל ג'ובניק שמכבד את עצמו, ואז מגיעים לרגע שבו בראד פיט מופיע לראשונה. אדוארד נורטון יושב ליד איזו מישהי, ואז נרדם, ואז כשהוא מתעורר, בראד פיט יושב לידו. בשנייה שזה קורה, דקלה קוראת בקול: "מה זה?? יש לו פיצול אישיות או משהו?" ואני ושותפי השני, מזועזעים מקריאתה, אמרנו לה מה פתאום, ואיך הגעת למסקנה הזאת וכו'. בסוף היא לא ראתה את הסרט עד הסוף אפילו, אז אני לא יודע אם היא גילתה באמת. בין כה וכה, זה היה ביזארי למדי.

bobby6killer

New member
סיפור נחמד

אבל לא מתעלה על שלי! והוא לא נרדם,הוא "התפלל" לתאונה אווירית.

bobby6killer

New member
כן!

הסיפור שלי היה עליי,לא על חברה,בסיפור שלי גילו את הסוף עוד לפני שהסרט התחיל,ובסיפור שלי לא חסרים פרטים אדון עומר "היא לא ראתה את הסרט עד הסוף אפילו, אז אני לא יודע אם היא גילתה באמת" שכמוך!!! ניצחתי ניצחתי

אתה מחמיץ את הפואנטה!

איך לכל הרוחות היא גילתה על המקום את הפאנץ' של הסרט, מהסצנה הזאת?

pink cigarette

New member
זה מה שאבא שלי עושה תמיד.

הוא קולט-הפואנטות הכי מהיר שאני מכירה (ואני ידעתי מי הרוצח ב"אספן העצמות" בערך במחצית הסרט). כשאנחנו רואים סרטים ביחד תמיד מגיע הרגע שבו הוא אומר "אה!" וכולם יודעים שהוא כבר יודע.. ואם כבר אבא שלי.. אז לעזאזל השמיני איתו, בגללו ראיתי את "החוש השישי" (שדווקא מאוד אהבתי) מספויילר לעזאזל. בארוחת ערב אחת הגענו לדבר על הסרט הזה, והוא חשף את הפואנטה בצורה שמאוד לא מתאימה לו - בלי לדעת שלא ראיתי את הסרט. למזלו הגדול אחי לא שמע אותו, וכמה ימים אחרי זה ראינו את הסרט - אבל, חרא!

מכירים את הקטע הזה?

שאתם רואים סרט בקולנוע, ויש בסרט כל מיני פאנצ'ים קטנים, כלומר טוויסטים בעלילה, אבל לא משהו מפוצץ או מכריע, פשוט תגליות ששומרות על העניין, וזה שיושב לידך כל חמש דקות אומר "אה, אז הוא איתם!" ו"אה, זאת אימא שלו!" או, אולי הכי גרוע, שיש תפנית מפתיעה אבל היא לא עד כדי כך מסובכת, וזאת שלידכם קוראת "מה זה! אני לא מבינה פה שום דבר!"

pink cigarette

New member
כמעט ולא קורה לי.. בעיקר בגלל

שבמקום שבו אני גרה, הליכה לקולנוע וישיבה לבד (ואני מתכוונת *לבד* - ברמה שבה חותכים את הפרסומת וההפסקה) היא לא אירוע נדיר. מלבד זה, כשאמרתי שאבא שלי אומר "אה!" התכוונתי לזה - הוא לא אומר יותר מזה. הוא תמיד נותן לנו לנחש לבד, וככה גם אני עושה. אני שונאת-שונאת-שונאת אנשים שהורסים סרטים.

למעלה