מה דעתכם על הסרט "תפוס אותי אם תוכל

אתה יודע מה? יש לי משהו יותר טוב

לפני כשנה וחצי הייתי בלונדון ביחד עם גיטריסט להקתי. החלטנו ללכת לראות שם סרט בבית הקולנוע המקומי. קודם כל, מסתבר שבאנגליה, יש לך שירותים בתחום האולם עצמו! שזה כבר שוס בפני עצמו (ומשהו שבחיים לא יעבוד בישראל). הלכנו לראות את הסרט Cypher.
הסרט מדבר על מרגל עצמאי שעושה לעצמו שטיפת מוח וגורם לעצמו לחשוב שהוא סתם אזרח מהשורה שהולך לעבוד בחברה, שלמעשה שוטפת לעובדים שלה את המוח וגורמת להם לחשוב שהם אנשים אחרים, שנשואים לנשים אחרות וכו', על מנת להפוך אותם ליותר נאמנים לחברה ולרגל אחרי החברה המתחרה, וכו' וכו' וכו'. עכשיו, הסרט מתחיל בזה שהגיבור הולך לעבוד בחברה הזאת, והפאנץ' הוא שבסוף מגלים שהוא בעצם המרגל המיסתורי שכולם מדברים עליו, ששטף לעצמו את המוח, על מנת להשיג איזשהו חפץ, שלא חשוב מהו, כי זה החלק הכי חלש של הסרט. שימו לב, הפאנץ' של הסרט הוא שהחנון האמריקאי הזה בסוף מתברר להיות מרגל אנגלי שקסי (מעניין, לא?), זה הפאנץ' של כל הסיפור. עכשיו, מחוץ לבית הקולנוע, יש תקצירים של הסרטים על הקיר. השורה הראשונה אומרת משהו בסגנון "יוסי כהן (אני לא ממש זוכר את השם של הדמות), הוא מרגל עצמאי ששוטף לעצמו את המוח על מנת לחדור לתוך תאגיד ש..." זה כתוב מחוץ לקולנוע. כל הפאנץ' של הסרט, במשפט הראשון של התקציר!!! טוב שלא כתבו
קווין ספייסי משחק את קייזר סוזה, שמתכנן את הפשע המושלם, או ברוס וויליס בתפקיד פסיכיאטר שלמעשה מת אך אינו יודע זאת, בתקצירים של הסרטים הללו. מתישהו לקראת אמצע הסרט, עופר לוחש לי "אני מתחיל לחשוב שהמרגל זה בעצם הוא."

0mroosh

New member
שירותים באמצע קולנוע!! זה מטורף

. בארץ אנשים יחושו בפיפי שזורם מן השירותים לרגליהם. יהיה ריח של שירותים כימיים בקולנוע, בארץ, זה לא רעיון טוב...

עוד לפני שנגיע לזה

אתה מתאר לעצמך מה יקרה מבחינת האנשים? הכניסה לשירותים ניצבה ממש ליד המסך. אני כבר רואה את הפרחות צועקות זו לזו, אחת ליד השירותים והשנייה בקצה הקולנוע, "נו, את באה? יש לי מהזה שתינה!"

למעלה