מה דעתכם על סדנא/קורסהדרכה בנושא זוגיות ?

דידי 9

New member
אתה אל מאבד תמימות, זה האומץ! :)

אומץ שצברת...

מה שכן, כמו שאמרת אתה משתדרג, לומד לזהות אנשים לומד לזהות
מה יותר נכון לך או לא....
אז יש נפילות לפעמים, אוקיי. אז מה?
אתה יודע מתי אני זהירה? לפני. . עד שאני מחליטה-זה זה! חחח
ואז אני כולי שם. פול ME אין פשרות! אין זהירות..אין כלום.

אני אפול? אני אקום! אין אמצע בזה בעיני.
אבל אל תשכח שעם הזמן אתה נכנס בד"כ לקשרים כשאתה משודרג מהנסיון שלך:)
ברגע שאתה בא רק חצי, ומלא בזהירויות ופחדים להפגע-אתה פוגם בכייף שלך, ואני גם
חושבת שתפגע בכל מקרה, אם צריך. זה לא משנה....

צלשלספק

New member
אני אומר לך מה לא איבדתי.

לא איבדתי את היכולת שלי לתת אמון (לכשאני בעצמי בונה אמון הדדי) באנשים.

תודה על המחמאה

ברור שאם אתה נכנס עם יותר מדי הגנות ומשקעים - אתה בעצם עוצר את עצמך ופוגע בקשר במיוחד בתחילתו.

הגישה שלי כיום אחרי כל המגננות והקווים האדומים מקשרים אלו ואחרים שדרכם למדתי מאוד על עצמי - היא: דף חלק,
plain and simple לפי מה שמרגיש לי בזרימה כך אני ממשיך... אם בכלל... וכו'

אני לא חוגג עם כל אחת

ואני לא שם רגשות בצד
אני פשוט שם אותם במקום שהם אמורים להיות
&nbsp
פמניסטיות אני אוהב לשבור כתחביב, מאחר והן בטוחות שזה הן ואחו הדעות הנכונות
אז כיף לי לרסק את העולמות האלו שלהן
ולא בטוח בכלל שהן יזכו לענג אותי, אבל אני כן אפגיד את הדומיננטיות והיכולות שלי להראות לה שאני מחליט מתי ואיך הפישוק יקרה
&nbsp
&nbsp
שלא לדבר שבקלות אני שובר להן חומות ומגננות, זה כמו פיצוחים בשבילי
&nbsp
אני אפילו ממליץ לנשים שלא מוצאות את עצמן להגיע להדרכה וקבלת זהות חדשה ותקינה ע"י
&nbsp

צלשלספק

New member
אמרתי שאתה זהיר, אבל מצד שני

אתה מפספס פה אתגרים יותר קשים...

לזיין פמיניסטיות זה התחביב שלך? איך אתה יוצא גבר בזה? בחיית, בוא תגרום לפמיניסטית דעתנית להתאהב בך כפי שאתה - זה האתגר חביבי, ויש מצב שאתה תיפול שם גם. יחד איתה, בלי שאף אחד ממכם יודע את זה, ועל זה דיברתי.
זה ששניכם תסבלו זה בטוח.

אין, אתה חייב לשחק אותה "הכוסית" בהתחלה, אתה תנקה אתה תסדר, ג'נטלמן הכל, בטח אוהב אמנות, בטח מת על חתולים, בטח, קונצרטים ברור. גם אם תציב גבולות שעד כאן ואתה גבר, עדיין, אתה לא תהיה - אתה. כי אם לא היא תעלה עליך שאתה שייח', וכל הדעות השוביניסטיות והכוס כקלי קיבול בטח על הכל אבל היא תבין חלק מזה - ואז - נשרפת.

למה אין להן הגנות? אתה חושב שלא עירבבו אותן לפני גברים? בדיוק כמו לך יש לרוב הבחורות שהתנסו בכמה קשרים בחייהן - גם להן יש. אתה לא יכול יכול לדעת מה כל אחת עברה, ולאלו שאלא היה נסיון זוגי - לעיתים יש אפילו עוד יותר הגנות לפיצוח מהסטנדרט שאתה מכיר - אפילו רתיעה ממגע, ואז אתה עדיין יוצא 'קצת כוסית' עד שנמאס לך לשחק את מי שאתה לא, או חותך בסוף כי סקס לא יהיה שם מהר וסביר להניח שהוא גם לא היה מי יודע מה...

ולשבור סתם בחורה תמימה אקראית או שלא נראית מי יודע מה, ביננו, זה גם לא ממש לצאת גבר, הרי האגוזים הקשים לפיצוח יותר מאתגרים אותך לא? שתהיה פמיניסטית / דעתנית כזו ותהיה גם כוסית, מצחיקה, שנונה ומעניינת.. שיהיה גם כיף לא?

בוא נסכים שאי אפשר לשים את הרגשות לחוד, חירטוטים או שלא, בסוף הכל יוצא. רק עניין זמן. שמעתי גם סיפורים על גברים שהתחתנו עם הסטוץ הלא נגמר...חח

אתה מתבלבל

אמרתי שהתחביב שלי זה לשבור את העולמות המדומיינים של הפמניסטיות (ושל נשים ובני אדם בכלל)
זה כיף כי הדמות הזו סתם תוקעת אותם ולא חיובית לאפחד
&nbsp
"אין, אתה חייב לשחק אותה "הכוסית" בהתחלה"
&nbsp
אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא חייב כלום לאפחד מלבד עצמי
בטח לא ללהיות כוסית, על אחת כמה וכמה לא בהתחלה
אני חייב להיות אני, ואם אני אהיה אני ב"וויב" הטבעי שלי, אז נקבות ימשכו לתדר הזה באופן אוטומטי
ואחר וה"וויב" הזה הוא האדם שאתה, ולאדם הזה הן נמשכות באופן טבעי ובלתי נשלט (זה גם פועל הפוך)
היציבות של הוויב והביטחון שלו, הן בדיוק מה שהן מחפשות
&nbsp
את הפסיקה ה3 שלך לא הבנתי
כל שאני יכול להגיד זה שעד היום פנו אליה זכרים, לעיתים רחוקות מאוד גבר גבר יתעניין להשתכשך בה
איזה גבר גבר ירצה פמניסטית ? תחשוב על זה, מדבר איתך על גבר גבר, לא איזה ילדון
&nbsp
ואני לא מדבר על לשבור בחורות תמימות, אל תציג את זה כהתעללות
אני מדבר על לשבור להן את הדמות הכושלת שהן יצרו כדי לשרוד את העולם החברתי
הדמות הזו בעצמה מתעללת בהן
למה אתה חושב שהן רוצות גבר
הן רוצות שמישהו יציל אותן מעצמן, מהקולות שיש להן בראש
החוסר סינכרון של הדמות שהן יצרו בין העולם האמיתי רק מתעלל בהן ודוחף אותך לעוד ועוד מערבולות רגשיות יומיומיות
היא תנשק לך את הרגלים את תצליח להציל אותה מהשוטרת המטופשת שהיא גידלה בחלל מוחה
&nbsp
גם את הפסקה האחרונה לא הבנתי מה היא קשורה

צלשלספק

New member
לא שאני פמיניסט, אבל למה "עולמות מדומיינים"?

זה שבחורה בחרה בדרך ואורח חיים נניח מנוגדת לשלך, שיש לה תפיסת עולם לגבי המציאות וערכים מסויימים שהנחילה לעצמה, לא אומר שצריך לפגוע בה או לשבור אותה רק כדי להוכיח משהו (לעצמך, לדעתי). אם הזכרת קארמה - אם פגעת, ביודעין, זה בהחלט חרא של קארמה, הרי לא היית רוצה שמישהי תעשה ממך סמרטוט רצפה או כספומט על שתיים ואז תבעט אותך, נכון?

"אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא חייב כלום לאפחד מלבד עצמי"
אם שאלת מה לגבי אז אני רחוק מאוד מהגישה הזו, ברור שאני דואג לעצמי ולקרובים אלי אך לא תוך כדי רמיסת אחרים או מינימום פגיעה בהם, ותהיה בטוח שפגעתי בלא מעט (א)נשים, ומן הסתם גם פגעו בי, כך שאני מכיר טוב מאוד את ההרגשה.
כשאני יוצא מהגישה הזו, לא הייתי רוצה לעשות משהו למישהו אחר שאני מרגיש שיכול להיות ויפגע בו, כפי שיפגע בי.

"איזה גבר גבר ירצה פמניסטית ?"
הכי קל לענות: סמרטוט, פאפי, אחד שנותן שידרכו עליו.
אבל המציאות היא לא בדיוק כך ויותר מורכבת, ולא כל "פמיניסטית / דעתנית" שקולה לאחרת או אפילו מודעת לכך שהיא חולקת ערכים פמיניסטיים אלו ואחרים.
אני יכול לענות שגבר שלא מפחד מבחורה שתאתגר אותו שכלית ומן הסתם בעוד מובנים, לא יחשוש להכנס לקשר רציני עם פמיניסטית ואו/ בחורה דעתנית במידה.
וקשר רציני עם פמינסטית וכו' לא אומר בהכרח לגור ביחד, לפעמים זה לא מסתדר גם אם אתם גרים באותה השכונה או העיר.

אם אתה שואל עלי, כתבתי עוד בעבר, עקב כך שאני נצמד לערכים "המסורתיים" בבית וגם לא שותף מלא לענייני הבית, ומעדיף לעבוד או להתבטל כשבא לי, מאשר לנקות ובטח לא אנקה ואסדר בפקודה או אמצא את עצמי מתחנן לספייס מהבחורה, אכן לא הצלחתי לחיות "חיי שיתוף מלאים תחת אותה קורת גג" נקרא לזה עם בחורות שחלקו ערכים פמיניסטיים ו/או אחרים, שהתנגשו עם מה שאני מכיר ורגיל כגבר. ברור שהיו פשרות אבל גם קווים אדומים. זה לא סותר את העובדה שהיו לי קשרים כאלו שאתגרו אותי לא מעט... מנטלית, ובכל מיני מובנים...

תשמע אני דוגל בכנות. עם לקוחות - ברור, עם הסובבים אותי תמיד, ומן הסתם גם בנושא הקשרים והדייטים.
ברירת המחדל שלי היא לומר את האמת, לא לשקר, בטח לא בנושאים מהותיים. (וברור שאני גם משקר מעת לעת, משתדל שלא...)
אם הרגשתי לנכון אעלה את הנושא, ואם כבר נשאלתי עדיף שאומר את האמת.
ותתפלא, יש לא מעט בחורות שזה דווקא מה שעושה להן, שעברו אין סוף שקרנים וחרטטנים ונשואים שעירבבו אותן ומה לא,
והם פוגשות מישהו שלא מתבייש לשים את הקלפים על השולחן.

סוקי, לומר את האמת ולהסתכל ישר בעיניים בלי למצמץ - זה בעיני לצאת גבר.
ברור שעם טאקט ויש דרך, גם יש דרך להגיד או לרמוז שבא לך רק סקס ויש מתח מיני באוויר גם אתה והיא בכלל מעולמות אחרים לגמרי אבל משהו אחר גורם לכם להמשיך חזק ממכם, לפעמים קשרים אלו ממשיכים למחוזות אלו ואחרים.

כשאתה דוגל בשקיפות ואמת, כך - נבנה אמון.
ואם הזכרתי אמון, שמן הסתם נבנה דרך בסיס שהוא לא חירטוטים (לא סותר פלירטוטים ומחמאות)
קח דוגמא מהמפגש האחרון, זוכר את זו וחברתה שבאו למסיבה בדירה פרטית אצל בחור שצץ במרכז, והן כלל לא מכירות.
איך זה קרה?

לכל אחד יש את הצ'ארם שלו, ושלי שונה משלך. ומה שאני בעצם אומר שהיית יכול להיות בקשרים עם פמניסטיות / דעתניות וכד' כשאתה שייח' ושוביניסט גאה, בלי שאף אחד ישבור את סולם הערכים של אף אחת, מתוך שקיפות ואמון הדדי.

ברור שהיו פצועים ונפגעים משני הצדדים בקשרים, ודייטים אלו ואחרים שהייתי בהם, אבל במרביתם כל אחד מהצדדים ידע טוב מאוד למה הוא נכנס, עם מי הוא נכנס לקשר וכד'. זה ההבדל העיקרי ביננו, הלכתי עם האמת שלי, בלי לשנות אותן או לשבור אותן.

דידי 9

New member
שבביישן....

*מלטפת לך ת'אגו*.

אל תגיד מה שאני מצפה שתגיד, בחייאת.

פמניסטית זו הצגה, פארסונה

הצגה של ילדה/נשמה מבולבלת שאינה יודעת להתמודד עם הכוחות/פחדים/חסכים ורגשות שלה
וזה יוצא דרך התנגדות
כל אחד ואחת עושים את זה
זה לא שייך רק לפמניסטיות
&nbsp
אבל ברגע שתשבור את הדמות ה"מסחרית" שהיא יצרה לעצמה, אז כבר אין לה ) לדמות( רלונטיות
&nbsp
אין ספק שרוב בני האדם יתעקשו לחיות מחדש את הדמות שהתרסקה, מאחר והם לא באמת בנו דמות מסונכרנת עם המין שלהם ועם הנשמה שלהם, אז צריך לשקם לאדם דמות יותר שורשית ומחוברת לאדם והמין שהם באמת
&nbsp
אבל ברגע שבא גבר גבר ששבר את הדמות על אמת ומתוך ההציבות האמיתית שמהווה גבר לאישה, אז כבר כל הנהרות נפרצים, והיא גם תנקה לך את הרגליים ותמסג' אותם כל פעם שתחזור מהעבודה
&nbsp
פמניסטית זו לא עובדה, זו רק דיעה/רעיון

צלשלספק

New member
היא לא חייבת להיות פמיניסטית בהגדרה

מספיק שהיא תחלוק חלק מהערכים מבלי להבין. אם היא דעתנית, גאוותנית וקשוחת עמדות וגם מנסה לדחוף אותך בדרך שלה ואתה... לצורך העניין מי שאתה, סוקי שאני מכיר במציאות ובוירטואל - זה מתכון להרס עצמי של שניכם מבפנים ומבחוץ. אתה באמת תקבל אתגר קשה, קשר עוצמתי שיפרק לשניכם ת׳צורה, אם אתה חובב אקסטרים לך על זה... רק אל תשכח אם אתה רוצה שלווה ונחת, וחיים קלים, יש לא מעט בחורות ״רגועות״, סבבה בראש טוב, משכילות, מצחיקות, עם אופי ״כנוע״ שיעשו מה שתאמר, חינכו אותן ככה בבית ולא יהיה לך בלגן בלי ושקט תעשייתי לעבוד ולבלות עם חברים הכל בסבבה הכל באיזי ובפנאן, מצד שני יכול להיות שתפספס את האתגר והתיגר שנראה שאותו אתה מחפש... -;) ולא חסרים מסלולי אקסטרים בשטח...אתה יודע מה? לפעמים האתגרים האלו שוברים אבל בונים אותנו מחדש (כמו שעושים לחיילי המארינס בטירונות כזה), אולי באמת שווה לך לנסות פעם.

נסיך, אני בטח לא אצא עם אחת כזו

מקסימום אתן לה לטעום מיוגב ואשלח אותה לדרכה ( לדרכה= לבנות דמות חדשה להסתובב איתה בעולם)
&nbsp
וזה גם בדיוק העיניין, היא בתוכה יודעת ו/או תדע (ברגע שבירת הדמות העיסקית שלה) ששום גבר שהוא גבר ( לא זכר אקראי) יסכים אי פעם לקחת באלגן חסר תכלית וקידום כמו האישיות שלה, ( ההרי בזמן התחפושת הפמניסטית היא לא השכליה לבנות את דמות האישה שבתוכה, האישה הננחשקת, כך שגם אחרי ריסוק הדמות, היא מבינה שהיא נשארת רק עם כוס וחלל שהיא לא מילאה עם משהו יציב ואמיתי או רלוונטי לחייה האישיים/נשיים

צלשלספק

New member
הופה, הגענו לנקודה מעניינת...

וברשותי אתעלם מהחלק בסוגריים, בשורה השנייה ןהפסקה האחרונה ואגע בעניין.

אתה הולך על בטוח ולא לוקח סיכונים מיותרים. יש מצב שחטפת פעם פעמיים חזק ולמדת.

ונשאלת השאלה עד כמה חזק חטפת?

אתה אומר לזיין לחוד ולהקים קשר יציב - לחוד. יעני אין לך בעיה לזיין איזה היפסטרית נניח, לא קשורה לכלום, שאתה יודע שלא יצא מזה כלום, בא לך וזהו. סבבה. אם בא לה גם סבבה, אם היא לא יודעת שאתה לא בעניין, מבחינתך גם סבבה.

חכה שתתאהב בבחורה שתסובב לך ת'ראש ואתה תסובב לה בחזרה, פמיניסטית, עם עקרונות ועם הכל, שבחיים לא תצליח לחיות איתה תחת אותה קורת גג, והיא תתאהב גם.

אבל פה הקאטש, אתה לא תדע את זה בהתחלה, אתה תהיה מכור לבחורה ולסקס וזה יהיה הדדי, אתה חוגג אצלה בדירה הסקס יהיה מטורף, החיבור, הכל, תהיו אחד בתחת של השנייה ומצדכם כל העולם יכול להתפוצץ או כך לפחות אתה תחשוב - אין מצאת את החצי השני, ואז תרצה ספייס גם לך.. מגיע לא? אתה אפילו לא תבין, וגם לא תכיר עדיין את הדברים הקטנים שיכולים להיות כל כך חשובים, נניח אחרי שלושה שבועות חודש שלא עזבתם אחד השנייה, אז מתחילים יותר להכיר (סתם שתדע) קצת חברים זה, להודיע שאתה חי :) וואי וואי, אין ספייס, הבחורה חונקת. ואתה הגבר, ורבים על המכנסיים,
רבים משלימים, רבים משלימים, אבל אתם בת'כלס אחד בתחת של כל יום, שכנים. לא?
שוב, מייק אפ סקס אחרי ריב מטורף בלילה, אבל שוב עם הרגשה מחורבנת בבוקר, למה? למה לריב? רבים על הדברים הקטנים, הכל שיוויוני אצלה, היא מקשיחה עמדות, אתה לא תבשל, היא לא תבשל, בדירה שלך או שלה? ואתה הגבר לא? אתה רוצה שם היא רוצה כאן. מתפשרים אבל קמים ומתחרטים. היא לא היא אתה לא אתה.
אתה רוצה את הספייס שלך, תני לעבוד, ראש שקט, פנאן, גם איתה גם ספייס גם חברים לשלב, לצאת במינון, להתבטל בבית, בלי פאסים ואישורים מיותרים, הרי זה מה אתה רגיל, לא?

סוקי, חבל לך על הזמן. נראה לי מהתגובות שלך או שלא היית שם בכלל או שרק חטפת בקטנה.

מעניין כמה זמן היית מחזיק בקשר כזה ואיך זה היה נגמר...

חוכמה לזיין, ברור. דבר איתי אחרי שתתאהב בבחורה הלא נכונה. בגלל זה אני אומר לך, אל תנסה.

סורי אבל זה לא נכון

אני לא אתאהב בפמניסטית ודעתנית, מהסיבה שזה דוחה אותי ולא נשי ואף מכוער בעיניי
זה בקשר לאישה
&nbsp
בקשר לזיונים, זה בהחלט בניפרד
סקס זו חוויה משותפת ואינטימית מגניבה ונעימה, שגם אותה כדי מאוד לכל בחורה לחוות איתי או עם גבר גבר
&nbsp
בעצם המקום שהכי משבש בני אדם זה הסקס ו ה שהם חושבים על סקס והפחדים שלהם בנושא
וגם בסקס זכיתי לעשות עבודה פנימית, כל כך טובה שעצם הסקס איתי יכול לשחרר את הפמניסטיות/דעתניות מהדמות שהן אוחזות בה מתוך פחד ודימיונות
&nbsp
כך שאין מציאות כזו שאני בטעות אתאהב בלא מתאימה לי בצורה כזו ברורה
בטח לא לפני שהיא תעבור את הערכת האישיות שאני עושה להן
המקסימות זה יהיה שבירת דמות ומציצה גואלת
&nbsp
אני זה לא כמו שאר הצי-בור שצף באקראיות בעולם של דימיונות
&nbsp
בכלל בשביל שבחורה תמשוך אותי היא צריכה להציג בפני אינטליגנציה איכותית
אחרת אפילו סאקי סאקי לא יהיה פה

צלשלספק

New member
אנחנו מתקדמים...

קודם כל, לא כל הבחורות שחולקות ערכים פמיניסטיים (לצורך העניין בענייני שוויון או מטלות בית וכד', ערכים "מסורתיים" של גבר ואישה) מגדירות את עצמן כפמיניסטיות "בהגדרה" או אפילו מודעות לזה, חלק סולדות מהמונח עצמו. מה שמשותף, לרוב, ממה שצפיתי, הן דעתניות ולא פראייריות, הן יודעות מה הן שוות, גם אתה לא תדע את זה בהתחלה. קודם אתה תראה שהיא נראית טוב ומוצאת חן בעיניך, זה דבר ראשון. היא גם תעניין אותך זה דבר שני, אפילו תאתגר אותך, גם אם אם תרצה קודם להשכיב או לבדוק את השטח, יש איזה כברת דרך מסויימת שאתה תצטרך קודם לעבור, אתה החושב שאתה הראשון שהיא לא הפילה ברשת? אולי שברה לו את הלב? גרה איתו? אתה מודע לכך שיש מצב שגם אתה תיפול יחד איתה באותה רשת בלי לשים לב.

בקיצור, אתה יכול בהחלט למצוא את עצמך מכור לבחורה, לחיבור ולסקס בעצמו, בקשר של אהבה ו-מלחמה על עקרונות, של ריבים ופרידות שבסוף - שלא יעשה לשניכם טוב...

זה תקף רק לצי-בור שחי באקראיות

לא לאנשים שחיים במודעות פעילה
על אחת כמה וכמה לא אני
&nbsp
יש הבדל בין אדם מודע לאדם לא מודע
בנאדם לא מודע לא ישים לב מי כן מודע ומי לא מודע סביבו, כי הוא אפילו לא מודע לעצמו
&nbsp
אבל בנאדם מודע ברגע מזהה אדם מודע או לא מודע אחר
זה כמו עיגולים וריבועים
&nbsp
כך שבכלל לא תראה אותי נדבק או מתערבב יותר מידי עם תודעות שאני חושב שהן מעוותות/מקוללות
אני כל כך מודע, שאפילו אני מודע שהמגע והדיבור איתם יכול להזיק לי
&nbsp
כך שלהגיד שאני בטעות אמצע את עצמי עם נקבה שהיא אחוזת שד בעיניי..... נוט אי מיי סקול !
&nbsp
אבל בהחלט אני יכול לראות את התסריט הזה שלך קורה לרוב הזכרים בחברה, אפילו פעם אחר פעם
&nbsp

חבר פה מהשכונה

אחד האנשים היותר גזורים שפגשתי בחיים
שלא לדבר על אחד המצחיקים

דידי 9

New member
הייתי מכניסה אותו לחדר כזה

להרצאה.

נראה לי שהוא יוצא משם עם רמ"ז איברים.

צלשלספק

New member
נו, אז נראה שאתה יכול להדריך חתנים בעצמך..:)

רק תשתדל לבלגן לה פחות, שיחות לילה זה חשוב לא פחות מענייני מחמאות ויוגב (שאינו מענייני), מדי פעם תסדר קצת (אם מתחשק לך, אתה יודע..
). לזרוק זבל זה התפקיד שלך. דברים כבדים גם (ראה ערך לעזור). תיקוני בית גם. אם היא כבר מקבלת את כל זה נראה לי שתסתדרו מצויין ביחד :)בהצלחה :)

למעלה