מה דעתכם על סדנא/קורסהדרכה בנושא זוגיות ?

דידי 9

New member

קרעת אותי!

הינה דוגמא בלייב לחרטטנות מחרמנת

עכשיו חירטטתי קצת את דידי עם כל הנמשכת אלי ונמשכות אלי (וזה בכלל לא שקר, לא שיקרתי)
&nbsp
והינה נשיקה והמילים המפורשות "קרעת אותי"
&nbsp
&nbsp
יש יותר מדהים מהשיעור שקיבלתם פה בלייב ?

דידי 9

New member
חחח באמת הצחקת אותי. כי

אתה הכי רחוק שיש ממישהו שאני יכולה להמשך אליו סוק.
בטח ובטח ובטחחחחחח ו-בטח שלא מינית:)

תבין שחירטוטים לא עובדים על בנות-רק אם הן מטומטמות ולא קולטות כלום.
אמת-הן מרגישות מיד. נסה לחשוב על זה, גם נסה ליישם את זה-כי מה שווה משהו אפילו אחרי זיון
אם הוא לא אמיתי....כלום.

הגברים שלי מיוחדים...אחרים..אמיצים על פי קנה המידה שלי לאומץ

אני יודעת אבל שיש בטח הרבה בנות שנמשכות אליך, אין לי ספק בכלל!

אבל אני...פחות כפרה!

צלשלספק

New member
אתה יודע שמי שמשחק משחקים או מחרטט יכול לקבל אותם

כמו בומרנג בחזרה, אפילו בלי להרגיש מאיפה זה נחת עליו או עליה. זה כללי כלפי גברים ונשים.

להיות חרטטן זה לא משמע שקרן או רמאי

כך שאין מה שיחזור בבומרנג
לא נשלח שום דבר שלילי אל הקארמה
&nbsp
ראה את ההודעה שלי עם ה"סקס" עם דידי שכתבתי לפני דקות ספורות
ותראה דוגמא לחלטטנות מחרמנת

דידי 9

New member
נו תראה אותך תראה.....

בוא אני אתן לך על קצה המזלג:
אני לא אוהבת גברים-עשירים מידי.
אני לא אוהבת גברים-שריריים מידי.
אני לא אוהבת גברים- שעושים/עשו נשים רבות מידי.
אני לא אוהבת גברים- עם דעות כמו שלך.

*אבל שלא תבין לא נכון, יש לך הברקות חכמות בתוך הבלאגן הזה שנקרא סוק. לא אומרת שלא*

צלשלספק

New member
סוקי, להיות חרטטן זה לספר לאנשים

מה שהם רוצים לשמוע, משקרים לבנים קטנים ועד סיפורי אלף לילה ולילה, לא מה שאתה באמת מאמין.
חלק מהחירטוט זה להיות לא כנה עם הצד השני, ולהתחמק מנושאים שאתה יודע שיכולים לחבל בקשר.

כשאני מתחיל עם בחורה....

אז אני יכול גם להגיד לה בואי נעשה ילדים
אני אוהב אותך
רוצה נלך לרבנות ?
&nbsp
ברור לי ולה שכל זה זה חרטא ואני אומר את זה כדי להביע משיכה ועיניין וקצת הומור קליל ומשעשע
ואתה יכול להגיד ככה מה שאתה רוצה, זה לא שקר, אתה לא מחביא כלום, היא יודעת בדיוק שזה לא האמת האבסולוטית שלך
והיא גם זורמת...
ובינתיים היא שומעת מילים טובות וחיוביות שמרגשות כל בחורה
וזה גם מוריד את הלחץ של למה הוא מתכוון ומה הוא רוצה ממני
&nbsp
חירטוטים זה לא שקרים
&nbsp

צלשלספק

New member
ואתה חושב שאתה הראשון שאומר להן את זה

האתגר האמיתי זה להגיד את מה שאתה באמת חושב, ולא את מה שהיא רוצה לשמוע ולגרום לה להתמכר לך ולעצמך להתמכר לה כשאתם בכלל מעולמות אחרים. נסה פעם להיות סופר כנה עם מישהי (לאו דווקא אסרטיבי), ותחזור לדווח.

ילדים וחתונות,
גם אני הייתי עונה על זה ב"כן" כללי לפני המון המון זמן, המון. "כמו כולם", עד שהגעתי לתובנות שה"כן" הסתמי שחלק מהבחורות מצפות לשמוע, זה הרבה יותר מורכב מתשובה פשוטה וסימון

אין לי בעייה להתבדח על זה, בהודעות טקסט נניח, אבל את האמת אני לא שומר לעצמי.

יש הומור ויש הומור, וואלה לא זכור לי שאמרתי אי פעם למישהי "סתם" שאני אוהב אותה, אפילו לא בצחוק.

תאמין לי שכדי להוריד לחץ, תפלרטט חופשי, רק עם האמת בפנים - הלחץ ירד יותר מהר. לא רוצה - סבבה. כן רוצה - אחלה. לא בא לה טוב - יאללה. אבל לפחות יצאת גבר ולא השלית בחורה סתם בשביל זיון ( והייתי שם לפני המון זמן...), אלא אם היא גם בסבבה עם העניין ואז הרבה יותר סבבה - וגם ירד המתח..

בקיצור, לחרטט עבור זיון - לדעתי לא שווה את זה, גם לא מאתגר לשקר עבור זה, יותר מאתגר זה להגיד את האמת לגרום לה לרצות להיות שם כי ככה וככה וככה וככה, ואז הן גם הרבה יותר בעניין, והכוונה לאלו שהיו בזרימה, תלוי בסיטואציה. חסרות בחורות שישמחו לחגוג איתך גם אם אתה "לא רציני" בעליל, אפילו לתקופה ארוכה או קצרה? לעיתים גם דברים מתפתחים ממקומות לא צפויים.

צל אתה מזה מתבלבל

קודם כל מי אמר לך שהאתגר הוא להיות כנה?
מי אמר לך שאי אפשר להיות כנה וגם לחרטט ?
חרטא זה ששני הצדדים יודעים שזה חרטא, זה ברור שאלו חירטוטים באויר, כך שזה לא שקר
זה מעין הומור משותף
&nbsp
אתה לא מחרטט בשביל זיון, אתה מחרטט בשביל הצחוק ובשביל האוירה הקלילה, וסתם כי אתה יכול
&nbsp
נראה לי פשוט לא הבנת את המשמעות
בוא נעשה את זה אחרת
אני חרטטן ?
לדעתי התשובה של הרוב תהיה כן
אז סבבה, אני חרטטן
עכשיו
אני אהוד פה בקרב המין הנשי או בני אדם בכלל ?
התשובה לזה היא גם כן, האם קיימתי יחסי מין וירטואלים עם חלק גדול מבנות הפורום ?
התשובה לזה היא גם כן
אתה רואה לאן אני הולך עם זה ?
ומצד שני, אתה יכול לאגיד שאני אדם שקרן או לא כנה?
אני מאמין שהתשובה היא לא
אתה יכול להגיד שאני רמאי או מוליך שולל נשים בעבור סקס?
אני מאמין שגם התשובה לזה היא לא
&nbsp
אתה מבין ?
זה כמו שתגיד שזה שאני קורא לעצמי נסיך זה שקר
זה לא שקר ולא אמת (לפחות כרגע)
אבל האם זה מרשים נשים שאני דמות שאוהבת ומעריכה את עצמה בלי לספור אותם ?
כן, נשים מחבבות גברים שלא רואים לא אותם ולא אחרים ממטר, בעיקר גבר שיודעים לעשות את מה שהן לא (לאהוב את עצמן)
&nbsp
אתה מבין את הקו הדק הזה ?
&nbsp

צלשלספק

New member
נראה לי אתה מתבלבל, בין פלירטוט

לחירטוט. ואם שני הצדדים יודעים שזה חרטא, איך בדיוק הפמיניסטית נכנסת לתמונה?

נניח פגשת פמיניסטית / דעתנית וכו', סבבה? ואת הצ'ארם שלך אני ממילא מכיר
אז נדלג על השלב "איך להתחיל",
נניח התחלת בשיחה קולחת, והבחורה מגלה עניין -
ככה באמצע החירטוטים והפלירטוטים עפה שאלה מכיוונה לאוויר על שוויון, איך אתה יוצא מזה?

פלירטוטים וחירטוטים הם בני דודים

זה לא קשור לפמניסטית, זה קשור לכל בחורה שאתה רוצה להתחיל איתה ולזרום איתה בקלילות דעת
&nbsp
אם אני אשב לשיחה עם פמניסטית, אז זה לא שיחת פלירטוט/חירטוט
זו שיחה רצינית, אז אני אענה ברצינות
&nbsp
ולא הבנתי איך השאלה על שיוויון נכנסת לתמונה
נראה לי אתה מפספס משהו

צלשלספק

New member
לצורך העניין, נניח שהם בני דודים, סבבה..

עברתם את השלב הזה, אתה בעניין שלה, ונראה שגם היא בעניין שלך אבל היא רוצה לדעת שהבחור רציני ושמעבר לצ'ארם, החיוך והבחור המקסים (שזה בהחלט מאוד חשוב), יש גם בנאדם עם חיים, אינטילגנציה ותפיסת עולם (גם אם מנוגדת לשלה, היא רוצה לדעת).

במקרה צץ הנושא על שוויון, ומדובר בבחורה אינטילגנטית, משכילה,מודעת לעצמה, שמוצאת חן בעיניך (לאו דווקא פמיניסטית בהגדרה, אקל עליך), אתה לא יכול לחרטט משם (בעיניה זו תהיה התחמקות מתשובה, ציינתי הבחורה אינטלגנטית ומאוד מוצאת חן בעיניך), אז מה אתה עונה לה?

אל תתבייש לכתוב את מה שאתה חושב כתשובה מספקת, (אתה בהחלט יכול גם לשקר, או לומר את האמת) ואח"כ אני אענה לך מה אני הייתי עונה אם הייתי במקרה נשאל על הנושא...

אני אתן לך רמז: לא הייתי משקר.

דידי 9

New member
מישהי שבאה בעיני ושואלת שאלה

על "שיוויון"-היא פמניסטית במהות :)
וצל-מוזר לי שאתה שם כ"כ הרבה פעמים את המילה פימיניסטית עם המילה דעתנית-שהיא נוראית בעיני בפני עצמה,
ביחד.
מה זה דעתנית? אחת שמביעה דעה? אז גבר הוא דעתן כי הוא הביע דעה?

לא מקבלת ולא מתחברת למילה הזו משומקום..

שבוע טוב 2 חחח

צלשלספק

New member
ממש לא

ברור שמדובר בנושא יחסית "כבד" אבל הוא יכול לצוץ אחרי שלב הפלירטוטים (ואותו סוקי צלח בהצלחה - סיכמנו), בשיחת עומק לילית כלשהי, נניח בפאזה זו או אחרת... סתם בטלביזיה פתאום משהו על שוויון בתעסוקה וכד'.

מעולם לא שוחחת עם האקסים שלך על שוויון? סתם בכלליות, הנושא מעולם לא צץ? את יודעת שאני לא פמיניסט כפי לא דתי או אנא עארף...אני יודע מה אני כן. בכל מקרה אין לי בעייה להעלות נושאים או לענות על נושאים אלו ואחרים תוך כדי שיחה גם אם אני ממש לא "שם", במהות שלי, אלא לצורך העניין עצמו ותפיסת עולמי בנושא שהיא... אני מחכה לתשובה של סוקי, הוא אמר שהוא יצא לדייטים עם פמיניסטיות, אז אני מניח שהנושא בטח עלה :)

דעתנית, דעתן לא משנה - אדם שהדעה שלו אמורה להיות המילה האחרונה, יתעקש עליה אפילו בתקיפות ואסרטיביות.

יש מרחק בין להביע דעה ו-ללכת איתה ראש בקיר.

דידי 9

New member
לא יודעת..בעיקרון

לא זוכרת כרגע שדיברתי על נושא השיוויון:)
אולי כי אני לא חושבת במושגים האלה....זה נראה לי מיותר ומיושן לחלוטין.
אבל לא משנה.....בעניין של סוק זה משהו קריטי להעלות! חחח
מה שכן, אני מבינה את הקטע של ה"חירטוטים" שלו בקטע צחוקי.
אני הבנתי את זה כקטע של טקטיקה "להשכיב" או "לכבוש" בחורה.....
זה שני דברים שונים.

העובדה שכל אחד מפרשן "דעתנות" בצורה שונה מוכיחה כמה המילה הזו
מטופשת ומיותרת בכל נושא.
סתם מילה מטומטמת שבאה לסכם את המשפט הבא:
"אין לי מה להגיד, אז אני אגיד דעתן/ית".

במקרה של הפרשנות שלך-אני איתך. מקובל עלי הקטע שמישהו הולך עם הראש בקיר-
אין מה לדבר איתו בכלל.
בתוך שיחה באופן כללי, אם אתה לא נשאר פתוח אז השיחה הולכת לכיוון "קטן".
לוויכוח של אני צודק, לא אני צודקת, לא אני וככה......חחח
ואם אתה מקפיד להשאר קשוב אתה יכול רק ללמוד מזה, או להבין אותך טוב יותר.

בפורומים באופן כללי, משום מה זה הרבה פעמים מגיע לקטע הדבילי...הקטן.
אין לי שמץ למה :)

האישה האגרסיבית - כוחנית, דעתנית, אלימה, חסרת סבלנות ובעלת..

פיוז קצר
&nbsp
"אישה אגרסיבית רוצה לשלוט אישה אגרסיבית היא אישה דעתנית שרוצה לשלוט בחיים שלה, להוביל, להשפיע ולהכתיב הכל סביבה. כשזה לא מסתדר לה או כשמישהו מתנגד לה או מפריע לה לקבל את מה שהיא רוצה עכשיו - היא מייד מגיבה בכוח, באלימות, באגרסיביות, באימפולסיביות ובאטימות. אישה אגרסיבית אינה אישה עדינה או נעימה באופיה - להיפך, זו אישה שאוהבת מלחמות, מאבקים, ניצחונות, תחרויות, כוח והישגיות בלי פשרות. היא אוהבת להיות למעלה - לא למטה אישה אגרסיבית לא מוכנה להיות למטה, מתחת לאנשים, לציית לאחרים, לשרת ולהתכופף עבור אנשים. להיפך, היא תמיד תחפש להיות למעלה, בוחרת אנשים שחלשים ממנה כדי שהם לא יגבילו אותה או יאיימו עליה. עם אנשים חלשים היא יודעת היא תוכל להמשיך ולהביע את דעתה, לעולם לא להיכנע, אף פעם לא להודות בטעות, לא להתנצל, לא לוותר ולא לסגת. הטבע שלה הוא להיאבק, תמיד להוכיח את עצמה, תמיד לומר מה דעתה, לעולם לא להניח לדברים להיות כפי שהם, אף פעם לא לעגל פינות, תמיד ללכת בצורה נוקשה, חדה ובלתי מתפשרת. אישה אגרסיבית חייבת להיות בעמדת ניהול נשים אגרסיביות תמיד נמשכות לעמדות ניהול. ככל שהן מנהלות יותר - כך הן מביעות את עצמן ומגשימות את הנטייה שלהם לשתלטנות, לדעתנות ולשליטה באנשים. כאשר אישה אגרסיבית אינה נמצאת בעמדה ניהולית, היא מנסה להתערב ולנהל כל דבר שזז סביבה גם אם לא ביקשו ממנה. היא מנהלת מצבים ואנשים שהיא בכלל אינה צריך להתערב להם בחיים - וכתוצאה מכך היא מוצאת את עצמה בעימותים בלתי פוסקים עם אנשים שאיתם היא באה במגע. איזה גבר מתאים לאישה האגרסיבית? גבר מוחצן, דומיננטי ואגרסיבי אינו מתאים לאישה האגרסיבית. להיפך, לאישה אגרסיבית מתאים גבר נעים, עדין, מנומס, מופנם, שקול וחביב ששונא עימותים ואין לו בעיה לוותר, להתגמש, להתחשב, להצטמק ליד האישה האגרסיבית ולפנות לה מקום גדול משלו. אישה אגרסיבית לא תוכל להסתדר עם גבר מוביל ואגואיסט כמוה, כי יהיו ביניהם מאבקים בלתי פוסקים ואף אחד מהם לא יהיה מוכן לוותר על הצד שלו. לעומת זאת, עם גבר עדין ומופנם שהוא בעל אגו רך היא תסתדר מצויין, כי הוא ירצה אותה, יוותר לה, יתחשב בה ויציית לגחמות שלה. וטיפ לסיום: אישה אגרסיבית יכולה להתעדן מעט ולאמץ גם גישה שקולה ונשית יותר לחיים, אבל עדיין האופי והטמפרמנט האימפולסיבי והדעתני שלה ימשכו אותה פעם אחר פעם לעמדות מאבק ושתלטנות."

דידי 9

New member
מה זה יחסי שליטה? למה אתה כל החיים

מתרגם יחסים בצורה כזו? בצורה של קרב, של הכרעה, של שליטה....למה?

כאילו ומה ההיפך לכזו אישה?
כמו שאמרתי סוק, זה משהו ביסוד אצלך.מושרש ומובנה.
זה לא משהו שדרך כאן יש לי או למישהו אחר לדעתי היכולת לשטח בפניך את
כל הטיעונים, ותבין.
אין מצב לזה......

למעלה