מה דעתכם על פורום מיטולוגיה

Sonata Of Tears

New member
מה דעתכם על פורום מיטולוגיה

היי,חשבתי שאולי זה נחוץ פורום מיטולוגיה ומיטוסים עתיקים ,פחות ספציפיים כמו הפיות ושדונים אם אתם תכנסו לפורום ותשתתפו באופן פעיל? העם לדעתכם נחוץ כזה פורום שיעסוק בתרבויות העתיקות של העולם ובאגדות והאלים שלהם כגון מצרים העתיקה ,יוון ורומא,וגם המיטולוגיה היהודית המדברת על עלילות אשמדאי והמלאכי גן עדן :) אני רוצה ללכת אם זה חזק ושזה יעבוד,כי אני ממש רוצה לראות כזה פורום בתפוז,כי יש פה ידע לא מנוצל של אנשים

x project

New member
אני בעד

מאוד מתענינת במצרים העתיקה, מיתולוגיה יהודית יוון ורומא וכל השאר לדעתי זה מצויין השאלה רק אם הנהלת תפוז תאשר! :) אני הייתי נכנסת לפורום שכזה אני נכנסת גם לפיות שדונים וכל השאר

Sonata Of Tears

New member
כן,גם אני מקווה

אני נורא רוצה תמיכה פשוט כי שמעתי בזמן האחרון הם שוללים הרבה.. אז כאלו,אל תתעצלו להגיב,כי אני נותן את זה בלינקים הודעות שיראו שיש ביקוש

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אם את\ה (אני עדיין לא בקיעה)

מעוניין\ת לפתוח פורום, אני מוכנה להמליץ (כי רצוי המלצה של מנהל
)

EverMan

New member
מה דעתך על פורום

מיתולוגיה ומיתוסים עתיקים ?
הא ? ובכל מקרה - אולי עדיף שאדם קצת יותר מבוגר ינהל אותו ?

Sonata Of Tears

New member
תגובה.

לא קשור. יש לי ידע נרחב וחזק בנושא הגיל לא משנה פה כלום חוץ מזה,אם יעלה הפורום ואני יראה שאני לא מסתדר אם הניהול אני יתן בשמחה לבן אדם שאני יבחר לנכון אני מנהל שתי פורומים (דיי מצליחים) בהייד פארק ,ואני עושה את זה טוב מאד

scooby4

New member
מה שכן...

אם אתה חושק בלהיות מנהל כדי שתעבוד על הלשון שלך ידידי. יש לך הרבה טעויות של עם ואם, יעלה במקום אעלה וכו' וכו'...

Posiedon

New member
אני חולה על מיתולוגיה .....תשאל את

כל החברה וכנס לבלוג שלי על מיתולוגיה הוא בלוג נדיר חלולה עלייך אתה נדיר!!!!! אייזה יום שמח סוף סוף מישהו שמתעניין בנושא!!!!! בלוגים-מדע בדיוני-ספרות-הבלוג שלי!

Posiedon

New member
ואיי לא רוצה להפסיק להתלהב!!!!!!!!!

הללויה! הללוליה!!! סוף סוף מישהו עם מיתולוגיה!!

Posiedon

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אחלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיתולוגיה לבריאות הנפש!!!!

Posiedon

New member
מה עם המיתולוגיה הנורדית? היא יפה!!

אני מער שגם אותה כללת עם שאר הנושאים...... אודין המלך!!!!!

WallFlower

New member
זה מה שאני תמיד טענתי...../images/Emo8.gif

אני חושבת שהיה פעם בהרקולס פרק על המיתולוגיה הנורדית...ראית במקרה?

למעלה