מה דעתכם על פורום מיטולוגיה

Posiedon

New member
כן! יותר קל לי לנתח את המיתולוגיה

הנורדית כי היא יפה כזאת עם שלג והכול... הבאתי לך כבר את השמות של האלים במיתולוגיה הנורדית?

Posiedon

New member
הבחור נעלם פתאום......

אני רוצה שידע שיש בחור שהתחום שלו זה מיתולוגיה ושהחיים שלו ניבנו על הורים שעוסקים בטארוט מיסטיקה וקבלה וכל שאר הדברים האלה....הוא גם הסתובב בכל שאר האתרים הנוגעים בנושא......וחברה תתחילו להריץ הודעות אל תיבשו ת'פורום ואלון סליחה שלא שלחתי לך תכתבה יש לי סיבות משלי......היא תגיעה אולי מחר....

Posiedon

New member
האלים הנורדים נראה לי שכבר רשמתי...

Odin-magor god Thor-workship god (זה עם הפטיש...) loki-death god Forsete-jastic god(אני לא אמן במילים באנגלית) Freyja-beauti Bragi-musik Skadi-ice&winter Tyr-army Baldar-beauti מוקדש לכל אוהבי המיתולוגיה (איזה חולני אני הרחקתי לכת אה...?) ולסתיו..... עכשיו אני חושב שתבינו ת'כינוי שלי בצ'ט....

Posiedon

New member
שחושבים על זה......

למה אני לא הצעתי הצעה לפורום מיתולוגיה....... טוב לא משנה :) כל הכבוד על היוזמה אני בכל אופן מאחוריך
בהצלחה !!!!!!!!

x project

New member
פוסיידון השתגע!!

כמה פעמים אמרתי לך סקובי לא לתת לו מהחומר הזה??? תראה מה קורה לו? הוא נלהב בצורה שחורגת מהנורמליות! הוא כתב 100 תגובות לבנאדם שהציע את הפורום! תיזהר שלא לחנוק אותו תהיה עדין... חחחחחחחח יכלת לרכז הכל בהודעה אחת אתה יודע... תירגע

Posiedon

New member
אני רוצה להיחקק בהיסטורית תפוז....

כבנאדם המשוגע ביותר על מיתולוגיה....*מסתכל על התמונות הענקים על הקיר* חרה,העט של פוסדון עט כזה יפה עם פסלון יפה כזה של פוסידון...נגמר לו הדיו.... וקיבלתי משטח לעכבר של זאוס! יש עוד דברים שקייבלתי אבל איין לי כוח לרשום........

WallFlower

New member
ופיסת טריוויה קטנה!

יום חמישי בשפה האנגלית נקרא על שמו של האל הנורדי תור - Thursday - יומו של תור!

Posiedon

New member
אני רוצה את פטיש הברק שלו!!!!!

ואהההה
רוצה פטיש!!!! וההיתי רוצה את הכובע המכונף שלו!!!!!! לעוף אל על..... רוצה תאור כזה קטן שניכנס לכיס ומי שמתחילך אתך חוטב ברק בתחת ואם את רוצה לברוח הוא מעיף אותך...... "חלומות בהקיץ" (אני יודע אני משוגע...)
ואם נדבר באנגלית מגוככת ונגיד טאורוס במקום טיוס אז טאור זה השור הלוחם במיתולוגיה היוונית!​

WallFlower

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo5.gifתצילו אותי../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif../images/Emo32.gif

אני משוטטת לתומי בפורום סרטים ורואה בחתימה של מישהי "אורלנדו המדהים!" אני מתלהבת - כי לא כל יום אני רואה מעריצות של אורלנדו בלום (
), אני פותחת את הכרטיס האישי של הילדה הזאת (כן היא ילדה) ומגלה להפתעתי שרשור תמונות קטן של אורלנדו, אני פותחת את ההודעה ובלי לשים לב אני מוצאת עצמי בפורום המורדים!!!!!!!!!!!!!!1 אההההההה...
יש לי משהו משותף עם מעריצות(! - כן גיליתי שיש שם עוד כאלה!) של המורדים! ועכשיו כשתחושת גועל עוברת בי אני מבקשת מבנות הפורום (טוב וגם מהבנים) להצטרף איתי לדרישה - יועף אורלנדו בלום מפורום המורדים לאלתר! הוא שחקן דגול! לא מגיעות לו מעריצות בנות 12! הוא באמת שחקן טוב ואני לא אומרת את זה על סמך שר הטבעות...די אני מתחילה להרגיש כמו ילדה בת 12 אז אני אסיים את דברי...

Posiedon

New member
מי זה?....אבל בגלל שאת סתיו..אני...

ישנא את אורלנדו הוא סתם זבל ושיועף מהמורדים לכל הרוחות!

למעלה