מה דעתכם על פורום מיטולוגיה

scooby4

New member
ומה קרה אז - מעין התאבד בגלל זה ?

שהוא יהיה כאן לפחות.

Idan91

New member
הוא חזר! הוא חזר!

תודה לאל... ובכן- אני מצטערת שלא יצא לי להיות כאן בזמן האחרון, אבל- מיום ראשון עד חמישי הייתי כל יום מחוץ לבית מהבוקר (מוקדם) עד הלילה, וביום שישי בצהריים, כשסוף כל סוף חזרתי בזמן נורמלי, האינטרנט לא עבד, עד עכשיו.. שמחה לחזור.

Posiedon

New member
הולה הולה הולה הולה הולה !!!!!!!!

*שיר דיסקו ברגע של כושים ששרים בקול של אישה* סוף סןף..... עכשיו!, תמליצו למען השם על לפורום מיתולוגיה!!!!!! *יורד על הברכיים* "על הברכיים כורע ומרים ידים ........" אם אתם לא יודעים על מה מדובר תבדקו את כותרת תחילת השרשור הזה...

Posiedon

New member
מי שלא ידע אודין זה אני אבל אודין.

זה הכינוי שלי בצ'טים ובפורומים אחרים.....

black flower

New member
איזה מגניב!!!! יש לך פיצול אישיות

וירטואלי.. יאמה..ידעתם שאם מסתכלים על קיר ממש חזק אפשר לדמיין מה יש מאחוריו?! לעזאזל מה לקחתי?!

WallFlower

New member
גם אני רוצה לנהוג לבד אבל אני

הופכת לגרועה עם כל שיעור...ואני כבר סיימתי את החמישי...דרך אגב אני מתייחסת להודעה שלך בבלוג שלי שעדיין לא ברור לי איך הגעת אליו...

Posiedon

New member
תגידי תודה! :) אני שמח להביע את דעת

היחיד שלי בפורום של החברים שלי!!!! כדי שיהיו לך המון דעות ובהצלחה רבה רבה רבה!!!!! *מחזיק אצבעות* :) ואקסמן 2 סרט אדיר אם לא ידעתם הוא ה שני אחרי מאטריקס עם הפעלולים הכי גדולים!!!!!!!!!!! אייסמן ההיתי רוצה להיות כמוך!!! וכנ"ל לגבי פיירו!!!!

Sonata Of Tears

New member
נהההההה המלצהה

הכל מוכן אני צריך המלצות מנהלים אני חייייייייב חייייייייב חייייייייב תעשו משהווווו

WallFlower

New member
אני מציעה שתפנה לפורומים אחרים

בינתיים... כי המנהלים לא כל כך כאן... תפנה אולי לפורום טולקין או כל דבר בסגנון...אפילו כתיבה יוצרת יהיה טוב...

Posiedon

New member
אוקי עכשיו אני מתחיל להתרגז!!!!!

יאללה נו ימנהלים שכמותכם תעשו משהו למען השם בבקשה ואהההההה רוצה פורום מיתולוגיה!!! ואני גם ינקוט פעולה ועידן תעשי משהו!!!!! כבר המון זמן שאת לא בפורום אפילו אני משתתף יותר!!!!!

למעלה