מה דעתכם על רעיון הקזינו בישראל?

סמים קלים והחוק

סמים קלים, ממש כמו סמים קשים, הם דבר שבלי קשר לכמה שהוא פוגע בבנאדם או כמה שהוא רע או משחית או לא יודעת מה, לאף אחד אין זכות להגיד למישהו מה לעשות איתם. אם בא לי לשבת ולעשן, או לבלוע, או להזריק - זה לא משנה - זה לא עניינו של אף אחד וכל עוד אני לא פוגעת באף אחד למה לאנשים להתערב לי בחיים?? לא, אני לא חשישניקית או משהו, אני פשוט לא חושבת שלמישהו יש זכות להגיד לי מה לעשות עם החיים שלי. אם בא למישהו לדפוק לעצמו את החיים (לא שלעשן גראס מפעם לפעם ידפוק למישהו את החיים - זה לא נכון שלכולם אין שליטה ושכל עישון קטן גורר עישון גדול והתמכרות ומוות) אז מה פתאום שמישהו אחר יבוא ויגיד לו שזה לא בסדר?? לעומת זאת - אני מתנגדת לקזינו. ולמה? כי הקזינו כן יהרוס לאנשים מסויימים את החיים. רוב האנשים שילכו לשם יצאו מופסדים, ובמצב הקשה של הארץ סביר להניח שאיתם הם יגררו את כל המשפחה שלהם - בני\ות זוג, אחים, ילדים... (כן, אנשים עם משפחות שנגררים לסמים עלולים להרוס למשפחות שלהם את החיים - אבל הסיכוי נמוך יותר וזה סוג שונה של הרס שלא המדינה אחראית עליו. במקרה הזה ניתן להשוות סמים לאלכוהול)

Zack DA

New member
../images/Emo31.gif

דווקא כן אכפת לי שאת פוגעת בעצמך. ולכן, למשל, אפשר לכלוא אותך אם את במצב שאת הולכת להתאבד (וזה יפגע רק בך).

למעלה