מה דעתכם על ..................??

פולגאר

Well-known member
תגובתי כאן היא למינהל שרוב תגובותיו הן שקריות!!
על דבריו אלו: "כך אכן טען הטוען, שהסביר בהמשך שהוא בכלל התכוון לבעיית יוקר המחיה בישראל שככל הנראה, לשיטתו, קיימת גם באירן או משהו כזה :). אתה טענת שתענה רק בעוד שנתיים".
בשום מקום לא טענתי בהקשר לטישו'ס הכשרים לפסח שהם יקרים בגלל הכשרות ההפך הוא הנכון כתבתי במפורש שהם היו יותר זולים מאשר במקומות אחרים, הם ניקנו ברשת "אושר עד" שבשליטה חרדית שזו רשת זולה בצורה קיצונית אשר למעלה מ 90% מהמוצרים הנמכרים בה זולים בהרבה מהמחירים בשאר הרשתות!!

אך לך כמינהל מותר לשקר ואין אפשרות לחסום אותך!!
אם זה יותר זול, מה אתה מלין?

אבי בן 1231

Well-known member
כך אכן טען הטוען, שהסביר בהמשך שהוא בכלל התכוון לבעיית יוקר המחיה בישראל שככל הנראה, לשיטתו, קיימת גם באירן או משהו כזה :). אתה טענת שתענה רק בעוד שנתיים.

אה. "מחר". בקיצור, חרטוט מצוי שכן מה לעשות, כבר שנים ארוכות מופיעה חותמת כשרות לפסח על המוצרים המדוברים, ובכל זאת, הפלא ופלא, טרם נולד ה"מחר" הזה שאתה מצביע עליו :). יעני אם זה המענה שלך, נראה לי שעדיף היה אילו באמת המתנת שנתיים ובכך הציבור היה שוכח מהתחייבותך להשיב :).

לא מרגיש צורך מיוחד לעשות חישובים. אני עוד בקטע בו משום מה הרגשת צורך להתייחס לישבני וזאת כאחד שנהנה לצווח מעת לעת בקולי קולות (וכמובן ללא כל הקשר או רלוונטיות) שהוא לא כזה ולא אחרת :). מסתבר שענייני הפרשות וישבנים דווקא מצויים חזק במוחך :). לא שיש בזה פסול כלשהו חלילה, אבל אתה יודע, עם כשרות לפסח אולי זה פחות מתיישב ;-).
עינייני הפרשות וזיונים בחדר המיטות שלך הם דווקא במוחך החולה!
זה שאני "צווח", זו בעיה שלך, נתק את הרמקולים או הקטן את הווליום אצלך כאשר אני שולח תגובות!

Harrington

Well-known member
מנהל
עינייני הפרשות וזיונים בחדר המיטות שלך הם דווקא במוחך החולה!
זה שאני "צווח", זו בעיה שלך, נתק את הרמקולים או הקטן את הווליום אצלך כאשר אני שולח תגובות!
יקירי, צווח כאוות נפשך :). למה זאת "בעיה שלי"? אם זה מה שעושה לך את זה, שיהיה לך לבריאות. כנ"ל לגבי הביטויים החולניים במשפט הראשון. אני יותר מחי בשלום עם כל צורך שלך שאתה מצליח לממש כאן.

בכל מקרה ועל אף שהיה כיף ושמחתי לעמוד לרשותך ולאפשר לך לאוורר את תחלואי מוחך לשיפור הצרבת ושאר עניינים, נראה לי שהגיע הזמן להתחיל להתכנס לכיוון סיום תת-השרשור הזה. אז... זה לגמרי בסדר אם תרצה לשחרר עוד כמה נפיחות, אבל לאחר מכן נכריז על מיצוי ברשותך.

אבי בן 1231

Well-known member
ספר, במה הופעת הכשר על-גבי אריזה בסופרמרקט ישראל הפכה יותר לאירן משהייתה יום לפני שיצאה האריזה הזאת?
בזה שמכניסים את טרוף הדת לכל פינה, מים כשרים, ניר טואלט כשר, וכו'.
ידוע לרבים שהדת היא טרוף אך יש גבול גם לטרוף!!
מה הקשר בין זה שהבצק של בני ישראל לא הספיק להחמיץ לבין טישו שכשר לשימוש בפסח??
אההההה סליחה יש קשר!! והקשר הוא הטרוף!!!
הדת מנסה ומצליחה לשרוף את מוחו של המאמין באלילים!!

Harrington

Well-known member
מנהל
בזה שמכניסים את טרוף הדת לכל פינה, מים כשרים, ניר טואלט כשר, וכו'.
ידוע לרבים שהדת היא טרוף אך יש גבול גם לטרוף!!
מה הקשר בין זה שהבצק של בני ישראל לא הספיק להחמיץ לבין טישו שכשר לשימוש בפסח??
אההההה סליחה יש קשר!! והקשר הוא הטרוף!!!
הדת מנסה ומצליחה לשרוף את מוחו של המאמין באלילים!!
זאת התשובה החדשה (והשלישית) לשאלה :)?
אם כך אין לי אלא לשוב ולשאול, כיצד משהו שקורה כבר שנים ארוכות, מעיד על "אירניזציה" כיום דווקא? לכל היותר ניתן לומר שכאשר המציאו את החותמות האלה, התקרבנו להיות אירן. עדיין טיעון מטומטם וחסר כל בסיס, אבל ניחא. אבל אחרי שזה רץ כבר איזה 15 שנה לפחות, פתאום כעת זה הופך אותנו לאירן :)?

בחייך אבי, אתה מסוגל ליותר מזה :).

לגבי זיהוי "הטרוף" לא אחלוק על אנשי מקצוע בתחום, כך שאין לי אלא לקבל את דבריך בעניין במלואם.

אגב אני אוהב את כל בני האדם ולכן לא שמחתי לקרוא שלדעתך מוחם של המאמינים "באלילים" נשרף. ננסה להתפלל גם עליהם אצלנו ביהדות חסרת ה"אלילים" (למקרה שלא עודכנת).

תרצה להמציא תשובה רביעית, אולי קצת עניינית וממשית יותר? או שפשוט תתכנס, ביחד עם חברך אולי, להודות בכך שכל הטיעון הזה היה מפגר מיסודו ונועד רק לשחרר קיטור ולהביע תסכול (מסיבותיכם)? נראה לי חכם יותר, אבל כמובן לא חובה. אשמח לקרוא תשובות נוספות שתצליחו להמציא ולהגחיך את עצמכם שוב ושוב, אם כך תתעקשו לעשות :).

אבי בן 1231

Well-known member
זאת התשובה החדשה (והשלישית) לשאלה :)?
אם כך אין לי אלא לשוב ולשאול, כיצד משהו שקורה כבר שנים ארוכות, מעיד על "אירניזציה" כיום דווקא? לכל היותר ניתן לומר שכאשר המציאו את החותמות האלה, התקרבנו להיות אירן. עדיין טיעון מטומטם וחסר כל בסיס, אבל ניחא. אבל אחרי שזה רץ כבר איזה 15 שנה לפחות, פתאום כעת זה הופך אותנו לאירן :)?

בחייך אבי, אתה מסוגל ליותר מזה :).

לגבי זיהוי "הטרוף" לא אחלוק על אנשי מקצוע בתחום, כך שאין לי אלא לקבל את דבריך בעניין במלואם.

אגב אני אוהב את כל בני האדם ולכן לא שמחתי לקרוא שלדעתך מוחם של המאמינים "באלילים" נשרף. ננסה להתפלל גם עליהם אצלנו ביהדות חסרת ה"אלילים" (למקרה שלא עודכנת).

תרצה להמציא תשובה רביעית, אולי קצת עניינית וממשית יותר? או שפשוט תתכנס, ביחד עם חברך אולי, להודות בכך שכל הטיעון הזה היה מפגר מיסודו ונועד רק לשחרר קיטור ולהביע תסכול (מסיבותיכם)? נראה לי חכם יותר, אבל כמובן לא חובה. אשמח לקרוא תשובות נוספות שתצליחו להמציא ולהגחיך את עצמכם שוב ושוב, אם כך תתעקשו לעשות :).
מיצי אנא קחי אותו ממני!!

דורי 1981

Well-known member
למי שתהה, אני לא אנטי דת או אנטי דתיים. אני נגד גורמים ממסדיים ופוליטיים שעושים כסף ומקצוע מהדת, אני גם נגד התנכרות לדת אגב.

למעלה