מה דעתכם?

ady18

Well-known member
מה דעתכם?

אריאל זילבר התבטא כנגד יגאל עמיר והרדיו כנראה מחליט להחרים אותו לגמרי היום ישיבה בעינינו עם עורכי הרדיו של תחנות הרדיו מה דעתכם צריך להחרים? או שלא?

Red Daniel

New member
ממש לא צריך להחרים

כשאמנים לא עושים צבא, לא עושים להם כלום, אבל כשאחד האמנים הכי מוכשרים שקמו פה בעשורים האחרונים אומר את דעתו, עושים לו כזה דבר. אם יש כאן דמוקרטיה, אז שתהיה עד הסוף!!! ד"א, הוא התבטא בעד יגאל עמיר ולא נגדו.

SimsY

New member
דמוקרטיה ? ../images/Emo6.gif

לתמוך ברוצח של בן אדם שנבחר בהליך דמוקרטי - זה אנטי דמוקרטיה - לא דמוקרטיה.

דמוקרטיה???

שימו לב שכל מי שמדבר על דמוקרטיה כערך נשגב ולכן, לדעתו צריך להתיר סרטים כגון "ג'נין ג'נין" שבו מושמצים חיילי צה"ל, ללמד בבי"ס ממלכתיים על "הנאכבה" ולראיין רוצחים ערבים, שוכח את הדמוקרטיה ואת כל חוקי היסוד על זכויות האדם (להביא ילדים לעולם...), כאשר מדובר על אנשי ימין. ד"א: לפי חתימת מחבר התגובה שמעלי, תוכלו לראות כמה הוא אוהב ישראל...

yifatzo

New member
אינני מבינה מה את רוצה משמו של זה שמעלייך?

ונמאס מאנשים אזרחי מדינת ישראל בפרט יהודים שיעודדו השמצה של חיילים וכו'. גם בארה"ב ישנם דברים שלא מפרסמים או מוציאים לאור כדי לא לעודד השמצה ולפגוע באינטרסטים מסוימים שחשובים לביטחון המדינה אם את ערביה אני מבינה אם את שמאלנית חולנית אני גם מבינה

SimsY

New member
אתה בדיוק הוכחת שאין לך מושג

על מה אתה מדבר ובכל זאת אתה מרשה לעצמך לירוק האשמות לכל עבר - ובכך רק הקלת על עבודתי להוכיח עד כמה אתה לא רלוונטי בדיון הזה. א. אם היית בודק בפורום אקטואליה לפני כמה זמן היית שם לב שדווקא אני מחזיק בדיעות ימניות משהו אבל שפויות - ג'נין ג'נין הוא סרט רע בעל תעמולה פלסטינית מובהקת וצריך היה לזרוק אותו מכל המדרגות - כי לא נראה לי שעם כל הכבוד לחופש הדיבור במדינה כמו בריטניה לא היו מציגים סרט שמציג את הכוחות הבריטיים באופן שלילי במלחמתם בטרוריסטים האיריים למשל. וכך גם לגבי כל מה שאמרת אחרי זה. ולמקרה שתהית - בדיוק החתימה שלי מעידה על כמה אני =אוהב= את המדינה ורוצה למנוע מהאנשים בשחור שרוצים לכפות את הפיכתה של ישראל למדינת הלכה על ידי רצח של כל מי שמתנגד לדיעותיהם (כמו במצעד הגאווה ב-2005 למשל) כך שכל אזרח במדינת ישראל יוכל לחיות לפי אמונתו נטייתו וצבעו. אבל מן הסתם אתה לא ניסית לרגע להבין, למה שתנסה ? אתה הרי היית עסוק רק לירות לכל עבר - לא מתפלא לרגע.

SimsY

New member
אז תזכיר לי מה בדיוק הוא אמר ...

לשחרר את יגאל עמיר מייד ? אם זאת לא תמיכה אז מה זאת תמיכה ברוצח ?

Red Daniel

New member
הוא אמר להתייחס אליו כמו לכל רוצח

ואם רוצחים אחרים ישתחררו אחרי התקופה שעמיר ישב בכלא, גם הוא יכול. זה נראה לי הדמוקרטיה בהתגלמותה.

על איזו דמוקרטיה אתה מדבר בדיוק..??

אם רוצים שתהיה דמוקרטיה,אז שתהיה עד הסוף..!! (כולל הזכות לצעוד במצעד הגאווה בירושליים..ועוד..) ואיך אתה בכלל יכול להשוות בין אמנים שלא עושים צבא,לבין אומן שמתבטא בעד ..רוצח..!?!?!?

Red Daniel

New member
אני תמכתי בו?

אני אמרתי שצריך לשחרר אותו לחופשי ולתת לו פריוולגיות? לא! אני אמרתי שצריך להתנהג אליו כמו לכל רוצח, ולתת לו ללכת לברית של הבן שלו!!! ככה גם זילבר טען!!!

S m e l l y Cat

New member
אל תגזימי הילהלילולה.

אולי הדעות שלו לא מוצאות חן בעינייך[האמת גם בעיניי לא וכשראיתי אותו בסרטון הזה התחלחלתי לי מבפנים ונעצבתי שאחד מגיבורי הילדות המוזיקליים שלי נהפך לאדם שכזה] אבל הוא היה אחד המלחינים המוכשרים והמוערכים בארץ בין תרצי ובין אם לא.

אני בעד!!!! אני לא מבינה איך נתנו לו במה בכלל

ראיתי את הקלטת והזדעזעתי, והדרך היחידה היא תהיה לפגוע בו בכך שלא ישמיעו את שיריו, אנשים לו יקנו את הדיסקים שלו. הוא ברב חוצפתו תוהה אם יגאל עמיר רצח בכלל, הבנאדם הזה פשוט לוקו-מטורלל!!

Red Daniel

New member
על מה את מדברת?

אם כבר מטורללים כל אלה שמאמינים לכל מה שאומרים להם. הוא סה"כ רוצה להתנהג אל רוצה כרוצח, לא כרוצח סוג ב' כי רצח הוא רצח, לא משנה אם לרצוח הומלס או חתן פרס נובל לשלום!

yaniv72xr

New member
להחרים ומיד!!

בתור אדם שגר בסביבתו חשבתי לתלות מול ביתו שלט נגדו...

שום חרם לא יועיל. מי שירצה לשמוע את

אריאל זילבר ישמע, או תחנת רדיו פיראטית שתירצה להשמיע אותו תשמיע. השאלה אם להחרים או לא היא שאלה היפוטתית. אנחנו עדיין דמוקרטיה וכל אחד יעשה כרצונו, וביכלל מי שומע היום רדיו? יש יותר תחנות ממאזינים.

למעלה