מה דעתכם?

yabubi

New member
בוא נגיד ש...

לעולם לא נדע. לא נדע מה היה קורה אילו.. כל אחד והספקולציות שלו. אני מדברת על הרעיון- רצח פוליטי הוא הרבה יותר מלקחת חיים של אדם אחד. ועל כן גם לרוצח יש להתייחס אחרת. מישהו אמר צום גדליה?

מה זה לעולם לא נדע,אנו כן יודעים

אנו יודעים מאז שקמו שלושת הדתות כל המלחמות היו מאז ומעולם ברובן הגדול מאוד מלחמות דת,אז כן יודעים אנו יודעים שמאז 1917 אוליי קצת לפני כן היו מלחמות עם פליטים שבאו ממדינות ערב ולכן נקראים ערבים בני דת האיסלאם שידעו שהיכן יש יהודים יש פרנסה וחיים טובים.פלסטינים המצאה ישראלית נטו,אין דבר כזה בדרום יש עזתים אזרחי מצרים ולהם הם שייכים,הם יכולים להוריד את הגדר ולחיות בשליטתם ולזכות בחיים יותר טובים מאשר תחת כנופיות.בשומרון שוחררו הישובים היהודיים שבחלוקת הארץ ובטמטום של בן גוריון הפסדנו את הצפיה והתפילה של העם היהודי לחזרה לאדמתו,(אנשים באו לרצוח אותי ולקחת את משקי הגדול,נלחמתי ניצחתי החזרתי אדמות שנלקו לפני שנים,אני צריך להחזיר?המצאה יהודית של מס אנשים חולים)צריכים להשאר אצלינו כי זה שלנו.באזור שנמצא מעבר לירדן היה בשליטת ירדנית עד 67 וגם הם נלחמו בנו,שחררנו וזה שלנו. לתושבי עבר הירדן למוסלמים שם יש אזרחות ירדנית ולכן הם ירדנים. ישראל" בחוכמתה"הלבישה להם שם,עכשיו רוצים מדינה.כמה להם יש וכמה לנו?אז אנו נותנים את שטחינו במתנה להם,כי ידעו ואמרו שבמלחמה לא יצליחו כמו ע"י מלחמת הילודה שהם כמו ארנבות וזה בסדר מצידינו אבל שיהודי מביא זה פרזית.אקדח ברקה שלנו.הם קבלו המון אופציות ודרכים ותנאים ששום מקום לא קיבל ולא רצו כולל עראפת שלכם,שאהוד ברק נתן לו הכל כולל ירושלים שאינה קדושה ואינה רשומה בקוראן ואני חיזקנו אותם ככה הם יקבלו את כל ארץ ישראל כי אנו לא מאמינים שהיא שלנו,להם אישית אין זכות קיום ובטח לא כאן שיחזרו מהיכן שבאו.אז למרות הכל עראפת ימח שמו וזכרו לא הסכים למה שנתן לו אהוד ברק,למה? אם אתם זוכרים שבאותו מעמד הוא אמר שהוא רוצה גם את תל אביב יפו עכו,רמלה בקיצור למחוק אותנו ואתם נותנים לזה יד. יש סיכוי לשלום?צחקתם אותי וכסיל המאמין.ראו את אלקעדה,למה נלחם בעולם על איזה שטחים וכו'? הוא נלחם מלחמה דתית נטו כולל אירן על מנת לחסל את העם היהודי ואת דת הנצרות. שלום?מילה שנפוצה בפיות הערבים ביחד עם המילה השמדה,אתם מאמינים להם? הנביא אמר:מהרסיך ומחריביך מימך יצאו ואני מוסיף את המילה רק.:מהרסיך ומחריביך רק מימך יצאו: זה סוף העם היהודי אם לא יאהב את עצמו,אדמתו ודתו.

yabubi

New member
איך קפצת למסקנות כ"כ מהר?

למה הסקת שאני "אתם השמאלנים" וערפאת הוא לא שלי, מעולם לא הייתי חברה שלו. ובטח שאני לא תומכת ביפי הנפש שדואגים לאויבנו לפני שהם דואגים לנו. אתה צודק בה-כ-ל. אני מאמינה שבמציאות שאנחנו חיים בה אין דבר כזה "אדמות כבושות". כל האדמות על הפלנטה הזאת נכבשו ע"י מישהו מתישהו. מי קובע מה שייך למי? אהוד ברק ועראפת- זה היה אחרי רצח רבין. זה רלוונטי? לא יודעת. אני בספק. מלחמות המאה ה-20 היו על אידאולוגיה ועל שליטה, ולא על דת. (אבל זה בקטנה), לעומת המלחמות שהיו ב-2000 שנים שקדמו למאה הזו שהיו מלחמות דת נטו. היום מלחמות הן על כסף. פרט לכל מה שקשור למוסלמים (שכמו מה שאתה אומר, תקועים בתפיסה שהם צריכים לשלוט בעולם. זה יותר מתאים לסרט הוליוודי. לא למציאות. אבל האם הם אי פעם יבינו?) עכשיו עם כל זה. והכל נכון. מה הפיתרון שאתה מציע? למה אני צריכה אותם תקועים בגרון שלי? לא רוצה. אני גם נגד פינוי של אנשים. אבל איזו ברירה היתה באמת ברצועת עזה? להשאיר את היהודים בגוש קטיף בשטח אוייב? הצחקת אותי (פרעות ת"ח ת"ט היו רק הקדמה למה שיכל לקרות שם) לגרש 2.5 מליון איש? לתת ל-2.5 מליון איש אזרחות? מה היה הפיתרון שם???! אז הכל נכון, ואנחנו צודקים. ומגיע לנו וזה שלנו וכו' וכו' וכו'. אבל העם היהודי היושב בא"י לא יכול להמשיך להתעלם מאוכלוסיה שלמה שיושבת בתוכנו כבר 40 שנה. חייבים למצוא להם פיתרון. תחליט לגרש אותם (ריאלי? לא בטוחה, ובטח שאף אחד מה"אחים" היקרים שלהם לא רוצה אותם) תחליט לקבל אותם (זו התאבדות) תחליט לתת להם שטח אדמה שיחיו בו. אבל תחליט!!! ועוד משהו אחרון: עם ישראל יקבל את הזכות מהקב"ה לבנות את בית המקדש השלישי כשישכון שלום ביננו. בין אם בית אל יהיה בידינו ובין אם לא. זה לא מה שיקרב את הגאולה. לדעתי.

יאבובי,תודה על תשובתך,אך איתה תשובתי

את ענית בעצמך מה יקרה פה. אגב,אני כתבתי על המלחמות אז שהיו דת,היום רק אצלינו בן היהדות ולאיסלם זה ממשיך(גם ארהב והמערב בדרך לזה). האחים שלהם לא רוצים אותם?לא מדוייק הם לא רוצים אף אחד שאינו שייך לשבט שלהם,את בוודאי יודעת מה הולך במלחמות השבטיים,תראי את הערבים בארץ כולל הדרוזים כשיש בחירות,מלחמת כנופיות/שבטיות הרצח שם זה דבר טבעי. רק מה הערבים כמו היהודים מתלכדים מול אוייב אחר וכשאין אוייב.נושא השבט הוא האוויב. האיסלאם במדינות הגדולות לא רוצה אותם כי הם השעיר לעזזאל מול המלחמות ביהודים,הם "קונים" אותם בהטפה ובכסף"עיוורון" הדת על אנשים חלשים. אם אני רוצה ערבים בארץ?לא,כי הם סרטן בגוף המדינה שע"י ילודה מוגברת מה שאסור ליהודי הם ישלטו כאן ואל תתממי שזה לא יהיה כך.הם לא שותפים למדינה בכלום מלבד לחלוב אותה ולכרסם אותה. איך הם מכנים את עצמם?קודם כל אני ערבי,פלסטיני,ובשביל לחיות אני ישראלי,לא מצחיק?אותי כן להם מותר לאמר לחשוב להחליט באיזה צד הם על פי אינטרס,מי מלווה אותם,מדינת ישראל בשם הדמוקרטיה,השיוויון?????? את יודעת למה הם בסטיסטיקה נמצאים הרוב מתחת לקו העוני?איך עושים מדגם?על פי הכנסות=מס נפשות רובם הגדול עובד שחור,אם אינך יודעת כל הלוגיסטיקה והעבודות התחזוקה בידהם לא כפועלים אלא כקבלנים,אין הצהרות מלבד סחיטה מביטוח לאומי את יודעת כמה את משלמת להם על פיצוץ אולוסין שלהם?פי עשר ממשפחה יהודית,על חשבון מי זה?חשבון פיתוח וחינוך ילדיך.אני מטייל המון בארץ וגם בישובים שלהם,אחד,אחד לא גר בבניין קומות,כולם כולל מעוטי יכולת באלף מרכאות חיי בווילה שעליה הוא לא שילם אגורה למדינה/עיריה בונה היכן שרוצה מתי שרוצה וכמה שרוצה,מי שיגע בו יסבול מידו של אחיו היהודי יפה הנפש שאינו יודע שבעתיד זה כדור עצמי בראש,הוא הראשון שיקבל מאותו ערבי. את יודעת איזה פער יש בן ילד יהודי לילד ערבי בבית הספר עד תיכון ואונברסיטה? אצלינו,לא כל הבנים והבנות מגיעים לאונברסיטה,למה? לצערי חלקם יפלו למען שמירת המולדת של הערבים המסכנים חלקם פצועים,אצל הערבים,כולם יסיימו ואם הבן יסיים בשלום הלוואי ולא יפלו עוד ילדים הפער בנהם הוא שלוש שנים,כשיסיימו מי וותיק עם נסיון ויתקבל לעבודה? התשובה שקופה. אני כשמדבר/כותב על זה,עונים לי יפה הנפש וכמה אטומים,הוא לא יכול לשרת בצבא הוא לא יהרוג את אחיו בצד השני,פתאום הוא אחיו?אוקיי שלא יתגייס שיעשו שרות לאומי שלוש שנים עם משכורת של חייל שמשרת בארץ,לא שרות לאומי לנו אלא בישובים שלהם,הם טוענים על קיפוח וחוסר מורים וכו' שיעזרו להם. אף אחד לא ענה לי ואמר וואלה צריך לקום על זה אני יכול לכתוב המון על זה,אבל דעי לך נשמה,לא ירחק היום והכל יתהפך לטובתם ונחזור לעוד 3000 שנות גלות ונחלום על ירושלים והפעם זה יהיה חלום כי מכרנו אותה בחינם,מה גם שאין סיכוי לחזור לכאן כי זה שלהםאת יודעת למה כי המשפט שלך שקומם אותי שארץ ישראל לא שלנו,כי תמיד כבשו אותה,אז מי שינצח יקבל אותה והם בדרך לזה אם זה אינו ביתך,אז כדאי לך מהר(ולא רק את)לעבור לצד השני כי הם יחסלו מי שישאר כאן ולא משנה אם היה לטובתו, החיסול של העם היהודי כעם/דת ולא כאנשים.

המשך יאבובי

כתבתי כאילו אישית אליך אבל זה לכל אלה שלא מאמינים שמדינת ישראל שייכת לעם היהודי מקדם. את יודעת שכל העולם וכל הדתות מאמינים שאנו העם שבחר בו האלוקים וארץ ישראל היא שלנו,מי לא מאמין?היהודים. אגב במדינות ערב את בוודאי יודעת איך מחזיקים אזרחים למופת,בכוח. בכוח זה לא התפתחות שכלית ומניעת אמצעים,בקיצור רודנות,גם ערביי הארץ צריך להחזיק כאן או להראות להם את הדרך לאחיהם הטובים. אם באמת לא טוב להם בארץ למה לא מהגרים לאחיהם?הם לא טפשים,הם חיים בארץ כמו שהאמירים חיים במדינות ערב, מי מוכן לוותר על זה.אל תתרגשי ממה שאני כותב,כי יש יהודים ישראלים שלא טוב להם ומהגרים. לאיסלאם יש מליון מדינות,לנו יש רק אחת.גם על זה נוותר? למה היהודי שיש לו יותר משלושה ילדים הוא פרזית ולערבי שיש 40 ילד זה טבעי אצלם? עראפת הגדול(טפש,הפסיד את ישראל בגלל מהירותו,הוא שכח שהמהירות מהשטן)קיבל מברק כמעט מאה אחוז שליטה על מה שביקש(ולא שלו)אם היה חכם היה מקבל זאת ואחרי זמן מה היה מעלה את משאלתו לשאר חלקי ארץ ישראל אם את זוכרת באותו מפגש שכמעט חתמו,עראפת הגבר אמר רגע רגע,אני רוצה גם להגיע ולקבל את עכו,תל אביב רמלה לוד וכו'. האמת אני מקנא לערבים לאיסלם שמוכרים את עצמם על דבר שלא שלהם רק במטרה למגר את היהודי בעזרת יהודים מהארץ הזאת. אנו שזה לנו מקדם לא נלחמים למענה מוכנים לוותר וילידינו נופלים לחינם, את יודעת מהיכן זה?"שנאת החינם" שהפילה המון חללים בעבר,תפיל גם עכשיו הסיום שלי הוא:ע"י שנאת חינם נחרבו שני "הבתים" לא נראה לך שבגלל שנאת החינם של היום וויתור על ארץ הבחירה,לא יחרב הבית השלישי? תופתעי כמה שקרוב

אייני

New member
וכרגיל - כמו כמעט כל הימנים.

אתה מדבר הרבה, אבל פתרון ריאלי אתה לא מציע. הבחורה שם שאלה אותך שאלה דיי פשוטה, אבל כמובן - אין לך תשובה. מה אפשר לעשות?? לגרש את המיליונים מפה זה ממש לא ריאלי (איך בדיוק תגרש? ולאן?), חוצמזה שאתה צריך מדינה שתסכים לקבל אותם (וזה כבר ממש מזכיר לי את נסיונות הגירוש של גרמניה הנאצית, אבל זה כבר עניין אחר). אתה מעדיף להשאיר אותם פה ולתת לכולם אזרחות? זה נשמע לי כבר התאבדות - זה כבר לתת להם את כל המדינה, עוד זמן קצר הם יהיו רוב וגמרנו. האפשרות היחידה שאני רואה זה פשוט לוותר על השטחים שהם הם נמצאים - ושיחנקו איתם לבד. שלא יפילו אותנו יחד איתם. אם אתה רואה פתרון אחר - בבקשה, אמור לי.

אייני,זה כייף וקל לתקוף את הימין

כי הימין זו דרך שלילית(שמגן על המדינה וצביונה) והשמאל שמוכר את המדינה זה חיובי. כבר כתבתי רבות,ואמרתי להם מותר הכל לכלל הערבים ובפרט לערביי ישראל שהמשותף לכולם זו השמדה הכחדה של העם היהודי הציוני,מה אפשר לעשות? את עזה לנתק מישראל,ניתוק מלא.שיסחרו שיתפרנסו אצל אחיהם ולא מעניין אותי לא מעניין אותי שלא רוצים אותם,אם הם לא למה אני כן.את יודעת כל כך אבסורד הנושא הזה,"רצחו" את ילדיך ועכשיו בגלל זה את מחוייבת להחזיק את המחבל בביתך לדאוג לכל מחסורו,סליחה הוא לא מחבל(תשקורת) הוא פעיל,אצלינו החיילים רוצחים.אצלם עובר אורח מסכן נפגע,אצלינו שטויות עוד אחד הלך.עכשיו את מבינה מדוע אנו לקראת אבדון?כי אנו לא מקבלים את עצמינו כאן בזכות.הם נמצאים כאן ברמה ששום ערבי לא חיי במדינה ערבית אחרת ורע להם? בכלל לא יש לי שם חברים שאומרים אנו בכלל לא מסכנים זו המצאה שלכם ובעזרתכם אנו בסוף נהיה פה ולא אתם,המדינה לא חשובה לכם ואנו עלינו על הגל הזה,לא בגלל שאנו צודקים אלא העם הערבי והאיסלאם הקיצוני משפיע כל כולם,אם אתם לא תתנהגו בכוח איתנו אנו נעלה עליכם(הוא שרת איתי במקומות רגישים בבטחון המדינה).אם חלקים מוכרים גם על ידי האיסלאם כמקומות קדושים לנו ואנו לא נלחמים למען זה והם שירושלים בעזרת היהודים הפכו אותה לקדושה להם ואנו שזה בית מקדשינו שעליו בשיא השפלות בנו מסגד שאינו רשום בשום שורה בקוראן ואינו מוכרז כאזור קדוש,ואנו מקדשים להם ופוסלים את שלנו.תעשו טיול במנהרות הכותל ותראו מה הולך שם.לא מזיז לנו. על השומרון אין מה להתפשר כמו על חברוןשם נמצא הבסיס של קיומינו,למה אני צריך להתחנן בפני יהודי שלא יוותר על ביתו? אם ננתק כל מגע איתם ונשים להם עובדות,אוליי אוליי בעוד שני דורות אוליי יהיו כאן אנשים שהכבוד והרצון לחיות יסתדרו גם ללא פנטזיות של כיבוש מדינת ישראל.הם גאים שאינם מכירים בנו ומצד שני מדברים שלום.ניסו לא מזמן לרצוח את ראש הממשלה הערבים בשוק ופה מגמדים את זה,זה לא נכון שחשבו כך אין להם יכולת.בלה בלה. אילו זה היה הפוך? היהודים היו קופצים בהשתוללות איך מעיזים לרצוח מלאכים תמימים(מחבלים)שרוצים שלום. אל תהי תמימה נשמה,שלום לא יהיה איתם כמו ששלום לא יהיה בן ארה"ב ואירופה עם האיסלאם שמתחיל לכרסם בהם ולהגיד להם,לא רק היהודים על השולחן שלנו,למה להם את לא אומרת תנו להם מה שרוצים ויהיה שקט.למה הם לא מוותרים להם ומשקיעים הון בחיפושים אחריהם,מדוע פוגעים באירן שאני חושב שיש להם זכות לייצר גרעין.למה כאן כל העולם מזדעק ועלינו לא? כי הם יודעים את האמת ומתקוננים,רק אנו מאוננים באמונה שהערבים צודקים ויש להם כוונה טובה. צריך להתנתק מהם ניתוק מלא,ונראה איך הם שורדים,בלי ישראל החולה לא ישרדו יום אחד,שילכו ויסחרו עם העולם לא איתנו,אנו נדאג לעצמינו. את זוכרת איך החאמס השתלט על עזה?ראית איזה רציחות?זה מה שאנו צריכים לעשות,להתנתק מהם ולתת להם לשתות את הדם של האחים שלהם.

yabubi

New member
"להתנתק ניתוק מלא"

איך נעשה את זה אם לא נוותר על אדמות? ויש לנו זכות ראשונה על הארץ הזו, אבל לא במחיר דמים. האדמה אינה מקודשת. האדם כן. אני חושבת שזה הפער הגדול ביננו- בין הימין לבין השאר (אני לא מגדירה את עצמי כשמאל...) ושוב- בהכל אתה צודק, אני רק מחפשת פיתרון ריאלי שיתן סיכוי של עתיד לילדי. לצערי אני דור שלישי לשכול דוד גדול שלי היה מהרוגי המלכות דוד שלי נהרג במלחמת יום כיפור אח שלי נהרג על גבול לבנון. אני לא מוכנה לאבד גם את הבן שלי שטרם נולד הבן שלי צריך לחיות למען ארצנו ולא למות למענה. אני רוצה עתיד לילדי.

יובבי היקרה,ריגשת אותי

כואב לי וגם שמח שיש מישהו שעיניו פקוחות ועברו מוכיח לו שאין לנו ברירה,אלא להלחם על עצם קיומינו אני שרתתי 20 שנה נפצעתי בשומרון,עולמי נחרב ואף התחזק,לא נשברתי בהתקלות עם מחבלים "שוחרי השלום"נשברתי מאיך שהמדינה מתייחסת לאזרחיה,נשברתי שאנו מפרגנים "ללוחמי השלום" שמכלים בנו בגאווה ועוד התשקורת מהללת אותם הם לא מחבלים,הם פעילים שמחלקים לנו שוקולד,בזכות שנתנו להם זכות הכרה כעם שאינו שייך לאף אחד,הערבים שכאן הם בדוואים נודדים שבאו ממדינות ערב מסביב כי ידעו שהיכן יש יהודים יש כלכלה ויש חיים, נשמה, איזה אדמות שייכות להם,הם רצחו ועכשיו רוצים לרשת. את באמת מאמינה שיהיה שלום איתם גם אם ניתן להם חלילה את ארץ ישראל היחידה?מה אנו עיוורים למה שקורה בעולם בנושא רצון האיסלאם להשמיד כל ישות שאינה מוסלמית. את לא רואה(אני מקווה שאת מבינה שאני פונה אליך וזה לא אישית אבל כך קל לי לחדור לליבו של אדם ואני רק מקווה שמי שקורה את זה יקח זאת אישית אוליי יזיז לו)כמה צביעות ואלף פרצופים יש בהם והתשקורת מפרגנת להם,את יודעת למה? כי זה בעבור בצע כסף שמקבלים מהערבים ישיר ועקיף.תראי איך מערכת החדשות פותחת,תראי את העיתונות.מדברת בשמם ממש שופר שלהם ממש שיתוף פעולה גלוי,תראי במלחמות האחרונות איך התשקורת מדווחת להם ברגע אמת.תראי איך שדרנית גאולה אבן נלחמת למענם(ערוץ אחד)לא מזמן תקפה את סגן השב"כ לשעבר בשידור חיי בחדשות,על זה שאנו גורמים למחבלים לתקוף אותנו כי אנו לא מבינים ולא מוכנים לוותר על חיינו למענם.תראי שלאחר כל חיסול ממוקד בעקבות ידיעה על ניסיון שלהם לחבל בנו הכתבים אומרים עכשיו "לוחמי השלום" ינקמו,אנו פוגעים בנשמות הטובות שלהם סתם מתוך שעמום לכן הם נוקמים בנו.את זוכרת."מהרסיך ומחריביך מהיכן יבואו". יקירה שלי אני כואב,בוכה על אדמתי שחיכינו לה 3000 שנה בכדי שכמה חלאות בתוכינו ימכרו אותה לאוייבינו בעבור בצע כסף כאילו זה כלום.אנו נמצאים במלחמה,מלחמה ובמלחמה אנו צריכים להלחם בהם בכל הכוח,הם אינם פוחדים מהמוות ומאלה שנהרגים אצלם,להיפך הם גאים בזה ומוכנים לתרום עוד,המטרה את חושבת כי זה שטח או אדמה?לא חמודה זו מתוך שנאה שנדחפים ע"י האיסלם הקיצוני מבחוץ.אין ברירה נלחם עד שיעופו למדינות ששלחו/גרשו אותם לכאן כשעירים לעזזאל,ואוליאולי רק אז יהיה לנו שקט זמני.זה או אנחנו או הם,מי שמאמין שיהיה פה דו קיום,חולם.אני מציאותי וכותב את האמת מתוך הכרות עימם 20 שנה. נזכרתי שבמלחמת ששת הימים המפוארת קינאתי באבי שזכה לשחרר את האדמות ולהגן על המדינה מהאוויב שהתחבר להשמידינו הם רצו להשמיד,אז אנו כבשנו?מי אמר את זה.יהודים שמאלנים חולניים.קיצור אבי אמר לי אל תקנא,כי לא נצחנו,יש משפחות שכולות במלחמה אין מנצחים.אמרתי הלוואי ואזכה גם אני(הייתי בכיתה ז)לתת את חלקי,אבי בכה ואמר לי אני מקווה שלא יהיו עוד מלחמות לצערי/שמחתי השתתפתי 6 שנים אחר כך במלחמת יום כיפור,בפשיטות לפני ואחרי המלחמה ואני לא רואה את הסוף שיגמר. הלוואי ולא יהיו עוד מלחמות,אני מתפלל עם סידור ביד ועם נשק ביד השניה.כי המציאות מול פנינו יום יום

תחרימו, תחרימו...

רק אל תתבכיינו אחר כך כשיחרימו אותנו אקדמית,ספורטיבית ותרבותית בעולם בגלל נושאים פוליטיים.

AviHayun

New member
מה לעזאזל קורה כאן???

במדינה שחקקה על דגלה את הדמוקרטיה, אם כל הצרות הפוקדות את מדינתנו מאז קומה, במדינה שבא תלמידים מסתובבים ברחובות כבר שבועיים משום גחמות מטופשות ותאוות בצע של מוריהם שכלל אינם חושבים על מעשיהם של תלמידהם בשעות היום; בארץ מלאת שנאת חינם כזו שלנו, שבה סטודנטים מתוסכלים לא יודעים מתי יוכלו להשלים את תאריהם האקדמאיים;בארץ הקודש, בה עשרות אנשים מקפחים את חייהם אם בתאונות דרכים, אם כתוצאה מירי רקטות ואם כתוצאה של אלימות וברוטליות שלא חווינו כדוגמתה אלא רק בתקופה שלפני המבול - - - - - - בזו הארץ נותרה כעת רק בעיות מינוריות כדוגמת: האם להשמיע את המוסיקה של מאן דהו כזה או אחר?! אנשים, להתעשט. המדינה הזו בורחת לנו מבין הידיים ואנו עסוקים בהבלי הבלים כדוגמת איזה זמר להשמיע או לא, או בקשקושים המקושקשים של חברי הממשלה ובחיוכים הכלל כך לא מובנים של אהוד אולמרט אשר ממשיך לרצות את עצמו מדברי טיפשות נטולי כל תוכן שהוא שומע מ"מנהיגי העולם החופשי". מר אולמרט מחייך כאילו הבעיה היחידה של מדינת ישראל היא איראן. יהודים! תתעוררו! הבעיה של ישראל היא מדינת ישראל ואופן התנהלותה,מוסדות השלטון וה"""חוק""" המנווטים את המדינה בדרך לא דרך. והנה, גם כאן, בפורום הזה נפלתם בפח שטמנה לכם המדינה, והצלחתם להשכיח בדרך פלא את כל צרותיה של המדינה וכל שנותר לכם לדבר עליו זה האם להשמיע ברדיו את שיריו של הזמר שאינני זוכר אפילו את שמו. אמר פעם יהודי צדיק, שאין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמים. מסתבר שהוא צדק. שמע ישראל!!! (הבן והבט עם ישראל) - ה' - אלוקינו (הוא מלכנו) - ה' - אחד!!! (הוא, ולא אף אחד אחר, גם לא אהוד אולמרט).

רצחו את אריאל!!!

מחר יהיה כאם שלטון ימני/דתי/חרדי....ומה תעשו? כל מילה שלכם נגד,תיכנסו לכלא? אביב גפן יגורש? כוכב נולד באישור הבד"צ? תחשבו-אומנות =חופש. החופש ליצור,החופש להתבטא ברגע שתסתמו פיות-אומנים יפחדו להתבטא,וכך ייעלם עוד קול נגד המימסד. אז ,סובלנות,היום זה זילבר ואתמול אלו היו אביב גפן ושאר משתמטים ולא קרה כלום לדמוקרטיה(אגב מי זו בכלל שכולם מדברים עליה...)

transman

New member
איש חכם אמר

"כשבאו לקחת את היהודים לא מחיתי כי לא הייתי יהודי, כשבאו לקחת את אנשי האיגודים המקצועים, לא השתייכתי לאיגוד. כשבאו לקחת את הנוצרים הקתולים, לא הייתי קתולי. כשבאו לקחת אותי, לא נשאר מי שימחה" והנמשל למי שזה קשה לו: לא החרמתם אותו כשהוא יצא נגד ההומואים, מה קרה עכשיו? האם רק ראש ממשלה כן וזכויות אדם לא? האם אפשר להפריד בין דמוקרטיה לזכויות אדם?

צמח בר 28

New member
רק לא להחרים אוהבי ערבים ..........

איזה ראש דפוק יש לאנשים דואגים לשלום אויבהם ודואגים לחיות פצועות ודואגים לכל העולם ומתחת לאף שלהם אחים שלהם פצועים מזכיר לי שהנאצים אמרו ששחיטה יהודית זה לא הומני חחח פתאום קם זמר ימני שאומר את דעתו ומחליטים להחרים אותו מה קרה לכל השמאלנים שכל היום צועקים בשם חופש הביטוי איפה הם עכשיו? חוצמזה יגאל עמיר רוצח כמו כל רוצח ומגיע לו אותו זכויות או שאולי רבין היה בן אדם אנושי יותר מכל נרצח אחר?

באתי מהראשי ולא

יגאל עמיר הוא לא "עוד" רוצח. הוא מתנקש וזה ההבדל. הוא רצח מנהיג שנבחר בהליך דמוקרטי. עשה את המעשי הכי לא דמוקרטי שאפשר. אז למה שהוא עכשיו ישתמש בכל הזכויות שהדמוקרטיה נותנת לו??!! הוא צריך להרקב בכלא.

respecta1

New member
הוא ממש לא ימני

זה גם לא ימין קיצוני, זה סתם חולה נפש לימין ואפילו לימין הקיצוני ההפך, הימין הקיצוני בכל העולם מאמין בעונש מוות לרוצחים הוא סתם חולה נפש הימין ציוני.. אחד שקורא לשחרר רוצח של ראש ממשלה לא משנה כמה הראש ממשלה הזה היה גרוע בתפקידו.. ממש לא ימני ולא ציוני

למעלה