יאבובי,תודה על תשובתך,אך איתה תשובתי
את ענית בעצמך מה יקרה פה. אגב,אני כתבתי על המלחמות אז שהיו דת,היום רק אצלינו בן היהדות ולאיסלם זה ממשיך(גם ארהב והמערב בדרך לזה). האחים שלהם לא רוצים אותם?לא מדוייק הם לא רוצים אף אחד שאינו שייך לשבט שלהם,את בוודאי יודעת מה הולך במלחמות השבטיים,תראי את הערבים בארץ כולל הדרוזים כשיש בחירות,מלחמת כנופיות/שבטיות הרצח שם זה דבר טבעי. רק מה הערבים כמו היהודים מתלכדים מול אוייב אחר וכשאין אוייב.נושא השבט הוא האוויב. האיסלאם במדינות הגדולות לא רוצה אותם כי הם השעיר לעזזאל מול המלחמות ביהודים,הם "קונים" אותם בהטפה ובכסף"עיוורון" הדת על אנשים חלשים. אם אני רוצה ערבים בארץ?לא,כי הם סרטן בגוף המדינה שע"י ילודה מוגברת מה שאסור ליהודי הם ישלטו כאן ואל תתממי שזה לא יהיה כך.הם לא שותפים למדינה בכלום מלבד לחלוב אותה ולכרסם אותה. איך הם מכנים את עצמם?קודם כל אני ערבי,פלסטיני,ובשביל לחיות אני ישראלי,לא מצחיק?אותי כן להם מותר לאמר לחשוב להחליט באיזה צד הם על פי אינטרס,מי מלווה אותם,מדינת ישראל בשם הדמוקרטיה,השיוויון?????? את יודעת למה הם בסטיסטיקה נמצאים הרוב מתחת לקו העוני?איך עושים מדגם?על פי הכנסות=מס נפשות רובם הגדול עובד שחור,אם אינך יודעת כל הלוגיסטיקה והעבודות התחזוקה בידהם לא כפועלים אלא כקבלנים,אין הצהרות מלבד סחיטה מביטוח לאומי את יודעת כמה את משלמת להם על פיצוץ אולוסין שלהם?פי עשר ממשפחה יהודית,על חשבון מי זה?חשבון פיתוח וחינוך ילדיך.אני מטייל המון בארץ וגם בישובים שלהם,אחד,אחד לא גר בבניין קומות,כולם כולל מעוטי יכולת באלף מרכאות חיי בווילה שעליה הוא לא שילם אגורה למדינה/עיריה בונה היכן שרוצה מתי שרוצה וכמה שרוצה,מי שיגע בו יסבול מידו של אחיו היהודי יפה הנפש שאינו יודע שבעתיד זה כדור עצמי בראש,הוא הראשון שיקבל מאותו ערבי. את יודעת איזה פער יש בן ילד יהודי לילד ערבי בבית הספר עד תיכון ואונברסיטה? אצלינו,לא כל הבנים והבנות מגיעים לאונברסיטה,למה? לצערי חלקם יפלו למען שמירת המולדת של הערבים המסכנים חלקם פצועים,אצל הערבים,כולם יסיימו ואם הבן יסיים בשלום הלוואי ולא יפלו עוד ילדים הפער בנהם הוא שלוש שנים,כשיסיימו מי וותיק עם נסיון ויתקבל לעבודה? התשובה שקופה. אני כשמדבר/כותב על זה,עונים לי יפה הנפש וכמה אטומים,הוא לא יכול לשרת בצבא הוא לא יהרוג את אחיו בצד השני,פתאום הוא אחיו?אוקיי שלא יתגייס שיעשו שרות לאומי שלוש שנים עם משכורת של חייל שמשרת בארץ,לא שרות לאומי לנו אלא בישובים שלהם,הם טוענים על קיפוח וחוסר מורים וכו' שיעזרו להם. אף אחד לא ענה לי ואמר וואלה צריך לקום על זה אני יכול לכתוב המון על זה,אבל דעי לך נשמה,לא ירחק היום והכל יתהפך לטובתם ונחזור לעוד 3000 שנות גלות ונחלום על ירושלים והפעם זה יהיה חלום כי מכרנו אותה בחינם,מה גם שאין סיכוי לחזור לכאן כי זה שלהםאת יודעת למה כי המשפט שלך שקומם אותי שארץ ישראל לא שלנו,כי תמיד כבשו אותה,אז מי שינצח יקבל אותה והם בדרך לזה אם זה אינו ביתך,אז כדאי לך מהר(ולא רק את)לעבור לצד השני כי הם יחסלו מי שישאר כאן ולא משנה אם היה לטובתו, החיסול של העם היהודי כעם/דת ולא כאנשים.