אוה, הבנו
אנחנו הרסנו את חייו ומשפחתו. בחור מסכן ואומלל. רק שהפרט הקטנטן שהוא עצמו הרס חיים ומשפחה של מישהו אחר, זה לא מפריע לך במיוחד, אני מבין? בכל מקרה - אני מסכים שצריך להתנהג אליו כאל פושע רגיל (אני אישית לא מבין למה אתה חושב שכבר צריך לחון אותו. למה מה קרה? פושעים ערביים עם דם על הידיים לא צריך לחון לדעתך ואותו כן? אני לא רואה הבדל בין השניים - כולם רוצחים דפוקים. בעצם, ההבדל הוא שאם נשחרר פושעים ערביים (ואני דווקא לא בעד זה, ואני עוד שמאלני, אבל אתה רואה כמובן רק את השמאל הקיצוני, אז בוא נלך לפי השטויות שאתה אוהב לכתוב) לפחות נקבל את החיילים החטופים שלנו - שזה משהו קצת חשוב, אם שכחת. מה אתה מציע לעומת זאת? לשחרר את עמיר סתם? בשביל הכיף? ואללה, איזה נחמד. הבנאדם רצח מישהו, בואו נשחרר אותו). לבנאדם יש זכות כמו לכל פושע, וזה מה שהוא, לא פחות ולא יותר. אין שום סיבה שהיא לחון אותו, בדיוק כמו שאין שום סיבה שהיא למנוע ממנו להביא ילדים לעולם. הבחור ירצה את העונש שלו וגמרנו. (כולל הזכויות, כמובן - לקצוב את העונש וכד'). אנחנו חייבים לזכור את זה - אסור לנו לרדת לרמה הדפוקה של עמיר ולגזול ממישהו זכויות. אם נעשה את זה - באמת לא יהיה הבדל בינינו. בכל מקרה, סתם שאלה בשביל אנשי הפורום. אתם יודעים, היה מלחין (אני מתנצל - שכחתי את שמו - אם מישהו זוכר, אשמח אם יכתוב) שהיה נאצי, במפלגה הנאצית. אתם הייתם מוכנים לשמוע את המוזיקה שלו? אם כן - אז באמת אין סיבה שלא תשמעו את השירים של זילבר. אם לא, אז אל תשמעו. (ולא, אני לא רואה הבדל. גם המלחין וגם זילבר תומכים ברוצחים דפוקים בשם אידיאלוגיה).