מה הבאתם איתכם במזוודה חזרה מפריז?
שלום,
אז אחרי מספר שעות של חפירה במנוע החיפוש ושרשורי פריז מהשנים האחרונות כולל סימון של המון מקומות בגוגל מאפס (שנדע מה שווה שמסתובבים בעיר) אני רוצה לבקש כמה המלצות.
אני ואשתי טסים לפריז אחרי מספר שנים שלא היינו בחול (כמעט 4..) מדובר בחמישה ימים באמצע יולי כאשר סיום הטיול הוא בהופעה של קולדפליי.
סימנתי המון המון קונדיטוריות, מאפיות, פרומג'ריות, שרקוטריות, חנויות גורמה ומסעדות מההמלצות פה בפורום, בלוגים פייסבוק וכו
קראתי גם הרבה על הסיורים של שרון היינריך והתחלתי לעבור על הבלוג שלה בהחלט מרשים ביותר, אבל לדעתי תקציבינו הדל לא יאפשר סיור, אני עוד בודק את העניין.
אני רוצה לדעת איזה דברים ספציפיים שווה לקנות שם עם תקציב סטנדרטי עד דל במעדניות הרבות, אשמח לדעת מה היה לכם במזוודות שחזרתם לארץ? (חמאת אסקרגו? פואה גרה? פטה? טרין? גבינות שורדות טיסה? מקרונים? וכו וכו אתם יודעים שהרשימה בטח אינסופית אבל צריך לבחור והתקציב הוא כן סופי ויחסית דל)
הדירה שלנו נמצאת ב- 15 Rue Hérold ולמרות שסימנתי המון מקומות תמיד אשמח לשמוע עוד המלצות במיוחד לסביבה שקרובה לדירה.
אני גם כן רוצה לשישי בערב לנסות להזמין מראש מקום במסעדה טובה ומומלצת (אך עם תקציב הגיוני ומניח שלא מספיק למישלן.. נגיד 70 יורו לסועד גג?) אבל שעדיין יהיה לאשתי (הבעייתית יותר..) מה לאכול בה, כלומר לא רק מאכלי ים שהיא לא נוגעת, דברים יותר קלאסים כמו מרק בצל איכותי, מנות דגי ים (כן אוכלת בניגוד לשאר הפירות והצדפות מהים) או עוף ובקר טובות וכו
כמו שאתם יכולים להבין אני המשוגע לקולינריה ואוכל הכל אבל בבעיה של הגעלת הצד השני אני מניח שלא אוכל לנסות יותר מידי אסקרגו וצדפות אם אני לא לבד..
אני מאוד אוהב גם גבינות ושרקוטרי מכל סוג ואשמח להמלצות על סוגים ספציפים של נקניקים וגבינות אהובים עליכם, גם כאלו לצריכה בפיקניק בפארקים וגם כאלו שיכולים לשרוד את המסע לארץ הקודש.
בקיצור חפרתי אבל תבינו מי שלא טס 4 שנים וקצת מתלהב מהטיסה לבירת הקולינריה העולמית (הייתי שם רק בתור ילד ביורודיסני שלא מבין מהחיים שלו עדיין..)
תודה מראש למגיבים!
שלום,
אז אחרי מספר שעות של חפירה במנוע החיפוש ושרשורי פריז מהשנים האחרונות כולל סימון של המון מקומות בגוגל מאפס (שנדע מה שווה שמסתובבים בעיר) אני רוצה לבקש כמה המלצות.
אני ואשתי טסים לפריז אחרי מספר שנים שלא היינו בחול (כמעט 4..) מדובר בחמישה ימים באמצע יולי כאשר סיום הטיול הוא בהופעה של קולדפליי.
סימנתי המון המון קונדיטוריות, מאפיות, פרומג'ריות, שרקוטריות, חנויות גורמה ומסעדות מההמלצות פה בפורום, בלוגים פייסבוק וכו
קראתי גם הרבה על הסיורים של שרון היינריך והתחלתי לעבור על הבלוג שלה בהחלט מרשים ביותר, אבל לדעתי תקציבינו הדל לא יאפשר סיור, אני עוד בודק את העניין.
אני רוצה לדעת איזה דברים ספציפיים שווה לקנות שם עם תקציב סטנדרטי עד דל במעדניות הרבות, אשמח לדעת מה היה לכם במזוודות שחזרתם לארץ? (חמאת אסקרגו? פואה גרה? פטה? טרין? גבינות שורדות טיסה? מקרונים? וכו וכו אתם יודעים שהרשימה בטח אינסופית אבל צריך לבחור והתקציב הוא כן סופי ויחסית דל)
הדירה שלנו נמצאת ב- 15 Rue Hérold ולמרות שסימנתי המון מקומות תמיד אשמח לשמוע עוד המלצות במיוחד לסביבה שקרובה לדירה.
אני גם כן רוצה לשישי בערב לנסות להזמין מראש מקום במסעדה טובה ומומלצת (אך עם תקציב הגיוני ומניח שלא מספיק למישלן.. נגיד 70 יורו לסועד גג?) אבל שעדיין יהיה לאשתי (הבעייתית יותר..) מה לאכול בה, כלומר לא רק מאכלי ים שהיא לא נוגעת, דברים יותר קלאסים כמו מרק בצל איכותי, מנות דגי ים (כן אוכלת בניגוד לשאר הפירות והצדפות מהים) או עוף ובקר טובות וכו
כמו שאתם יכולים להבין אני המשוגע לקולינריה ואוכל הכל אבל בבעיה של הגעלת הצד השני אני מניח שלא אוכל לנסות יותר מידי אסקרגו וצדפות אם אני לא לבד..
אני מאוד אוהב גם גבינות ושרקוטרי מכל סוג ואשמח להמלצות על סוגים ספציפים של נקניקים וגבינות אהובים עליכם, גם כאלו לצריכה בפיקניק בפארקים וגם כאלו שיכולים לשרוד את המסע לארץ הקודש.
בקיצור חפרתי אבל תבינו מי שלא טס 4 שנים וקצת מתלהב מהטיסה לבירת הקולינריה העולמית (הייתי שם רק בתור ילד ביורודיסני שלא מבין מהחיים שלו עדיין..)
תודה מראש למגיבים!