מה ההבדל בין אם פלשתינאית

ע מיש

New member
למה לחזור על השקרים?

אבישי רביב הועמד לדין באשמה כי ידע על התכנית של עמיר לרצוח את רבין ויצא זכאי לחלוטין מההאשמה הזו.
הר שפי ידעה גם ידעה ובחרה לשתוק.
אלו הן קביעות של בתי המשפט במדינת ישראל שבחנו את כל העדויות וההוכחות.

ellale

New member
ברור שרצח רבין היה מחדל של השב"כ

שהיה צריך להשתיק, לשייף וליפות. לא, אני לא מאמינה בקונספירציות הזויות כמו אלה שטוענות שפרס אחראי לרצח וכל מיני מטעמים, אבל אני כן מאמינה שלשב"כ היה אינטרס גדול להשתיק את המחדל של הפעלת רביב ואי מניעת הרצח.

ע מיש

New member
הוא לא היה מחדל של השב"כ

אלא התאפשר בין השאר בגלל מחדל של השב"כ.

nogaash

New member
נהדר! בואו נשווה את מה שקורה כאן לשואה

היטלר, גידל דור שלם של שונאי יהודים ואיך הוא עשה זאת? הוא הנחיל את השינאה שלו כבר מהחינוך, מגיל הגן, זה היה חלק תוכנית הלימודים הרגילה שלהם.

ומה קורה בדיוק במערכת החינוך בעזה או בכלל במגזר הערבי? בדיוק אותו דבר, חלק מתוכנית הרגילה שלהם זה לגדל דור שלם של שונאי ישראל ושונאי יהודים, הם מלמדים אותם שלרצוח יהודי זה בסדר, הם נותנים להם נשקים חמים בידיים ומאמנים אותם פיזית ומנטלית לרצוח.

כך עשה היטלר בתחילת שנות ה 30 של המאה ה 20, כך הוא גידל את דור השואה, בדיוק כך, בדיוק כמו שעושים היום הערבים לילדיהם.

פלסטינים מבחינתי = היטלר = גרמניה של מלחמת היולם השנייה, אם רק הייתה להם הזדמנות, הם כבר היו מתחילים שואה שנייה בהרף עין ובלי למצמץ בכלל.

אז אתה מעז לדבר על כמה ילדים שנפגעו בשוגג בגלל שחיילי החמאס מתחבאים מאחוריהם ומשתמשים בהם כחומת מגן? אתה לא מתבייש?

shamrockh

New member
ומה יש להגיד על יהודים

שהם בעצמם יהודים ויוצאים בכרזות תומכות בהיטלר נגד יהודים אחרים?

nogaash

New member
אז אני מבינה שאתה לא מכחיש את הדברים שכתבתי

ולי אין מושג על מה אתה מדבר, נושא היטלר והשואה הוא נושא כל כך רגיש אצל היהודים אשכנזים ומזרחים כאחד, שאין סיכוי שיקרה הדבר הזה שאתה כותב.

shamrockh

New member
צר לי להגיד לך שזה קיים

ואני לא מכחיש את השואה וברור לי שזה נושא רגיש ואני לא מתכוון לעורר סערה , אבל כן יש כאלה יהודים כמו שהזכרתי
בבקשה

nogaash

New member
לא התכוונתי להכחשת השואה

התכוונתי שאתה לא מכחיש שהערבים עושים עם הילדים שלהם בדיוק את מה שעשה היטלר עם ילדי גרמניה בעשור שלפני פרוץ השואה.

nogaash

New member
הסיטואיציה שהבאת בקישור

אכן מזעזעת, אבל יש לראות את כל התמונה.... אילו אזרחים שצועקים על קבוצת חרדים אשכנזית קיצונית ומגעילה שמררת להם את החיים באיזור מגוריהם והצעקות היו היו פיצוץ בשל אירוע כלשהו שקרה שם... אז הם צעקו "היטלר צדק", לא מצדיקה, זה מזעזע כשלעצמו ויש להוקיע אנשים שמתבטאים בצורה כזאת. אין שום צדק ברצח עם ואני מזועזעת אבל גם מבינה.

ellale

New member
את מבינה?

ת מבינה אנשים שצועקים היטלר צדק? ההצדקה היחידה שאני יכולה למצוא להם, שהם כל כך סתומים, שהטיפשות מתנקזת להם דרך הפה.

nogaash

New member
הילדים האלה כמו שאתה קורא להם

לא "מתפרחחים"! הם באמת מנסים להרוג!

ע מיש

New member
הבאתי כאן מספיק דוגמאות

לקטינים פלשתינאים שנרצחו בדם קר וללא כל סיבה.
ויש עוד מאות רבות כאלה, הרשימה שהבאתי היא על קצה המזלג.

nogaash

New member
אין דבר כזה "נרצחו בדם קר"

חיילים ישראלים לא רוצחים בדם, ישראל לא שולחת חיילים בכוונה תחילה לפגוע ולהרוג ילדים ו/או אזרחים "חפים מפשע"!!!

במקרה הכי גרוע, אבל הכי הכי גרוע שאפשר להגיד.... נהרגו בשוגג וגם כן רק בגלל שהחמאס חטף אותם כדי להתחבא מאחוריהם, כבר ראיתי מלא תמונות של ערבי מחזיק בידיים ילד מקדימה והילד משמש לו מגן אנושי, מי החרא העושה דבר כזה? במקום לעשטוף את הילד ולהגן עליו, הוא משתמש בו כמגן!

אז שוב, אין דבר כזה "נרצחו בדם קר" בטח לא ע"י חיילים יהודים. ואם אתה מתעקש להגיד שהם נרצחו, אז תהיה מדוייק ותבהיר שהם נרצחו ע"י חארות ערבים בלבד!!!

ע מיש

New member
סתם שקר, אתה בחיים לא ראית שום תמונה כזו

למיטב ידיעתי דווקא חיילים ישראליים לקחו ילדים ומבוגרים פלשתינאים כמגן גוף

ע מיש

New member
וכדוגמה להסתתרות צה"לית מאחורי ילד

תוכלו לקרוא ממש ממש כאן על "נוהל ילד"

nogaash

New member
א' יש מלא תמונות כאלה ברשת

ב', בולשיט, חיילי צבא הגנה לישראל יגנו בגופם על מי שנמצא לידם ובסכנת חיים.

למעלה