מה ההבדל בין אם פלשתינאית

הפרבולה

New member
אבל שהיא אומרת "כיבוש"

היא מתכוונת לכל פלסטין שזה במיקרה הבית שלי, אז אומר לה שתחפש את החופש והעצמאות שלה באחת מ 22 מדינות הלאום שקימות ( כולל עזה והרשות הפלסטינית) ולא כאן על חשבון הבית שלי.

בעיניה "להשתחרר מעול הכיבוש הישראלי" פרושו לסלק אותנו מכאן ולשלול את זכותינו להגדרה עצמית, אני לא מוכן שהיא תשיג את החופש שלה על ידי שלילת החופש שלי וסילוקי מביתו.
זה כמו שאני אגיד שאני רוצה להשתחרר מעול הכיבוש הלבנוני ולכן הערבים בלבנון צריכים להסתלק מלבנון כדי שאני אוכל לקחת את אדמותיהם ולהיות חופשי בלבנון, מה פתאום שאני מגיע למטולה יש גדר שחוסמת אותי להמשיך ולטייל צפונה.

ע מיש

New member
תירוצים עלובים

במה היא שונה מחברים בממשלת ישראל ששוללים את זכות קיומו של עם פלשתינאי ואת זכותו לחופש?
בכל צד יש את הקיצוניים שלו.
כל עוד הם נתונים תחת עול הכיבוש אין שום סיבה שלא ילחמו בכל כוחם ובכל מה שיש להם והמלחמה שלהם צודקת ומוצדקת.
זה שאין להם מטוסים שיכולים להפציץ את מרכזי הערים שלנו כשם שאנחנו מפציצים ערים ערביות מחייב אותם להשתמש באמצעים אחרים.
אנחנו הרגנו אלפי אזרחים מצריים, לבנונים ופלשתינאים באמצעות נשק מתקדם. הם הרגו מאות ישראלים באמצעים פרימיטיביים.

חייבים לחסל את הכיבוש.
או שנספח את השטחים הכבושים וניתן לתושביהם זכויות אזרח מלאות או שנצא משם.
המשך הכיבוש פירושו המשך שפיכות הדמים.

הפרבולה

New member
הסברתי לך שלא מדובר רק בשטח הכבוש של יו"ש

אלה בכל פלסטין. זה שיש חלק קטן מאד בעם שלא מוכנים לוותר על יו"ש בכלל וחלק קצת יותר גדול שמוכן לוותר על 90% מיו"ש לא סותר את העובדה שאותה אם פלסטינאית שולחת את בנה להלחם לשחרר את כל פלסטין ( כן גם את השטח שבתוך הקו הירוק היכן שגרים 90% מאוכלוסית ישראל היהודים ).
הרעיונות שלך לספח ולתת זכויות אזרח או לא לספח או לספח חלק וכו לא רלוונטים, אין שום פרטנר בצד השני שמסכים לנוכחותינו כאן כמדינה יהודית בכל גבול שהוא.

ע מיש

New member
זה לא נכון

יש מדינות ערביות שהכירו בישראל, חתמו אתה על הסכמי שלום, קשרו אתה יחסים מדיניים ומסחריים וכו'.
גם הפלשתינאים הכירו בישראל וחתמו אתה על הסכמים.
אבל, כל עוד יש מיליוני פלשתינאים תחת עול הכיבוש והממשל הצבאי, יש להם זכות להתנגד לכיבוש הזה ולעשות כל יכולתם להשתחרר ממנו.

הפרבולה

New member
זה כן נכון

אף מדינה ערבית לא הכירה בישראל כמדינת העם היהודי וכל מדינות ערב מסרבים לוותר על "זכות השיבה" ודורשות בתוקף שכל "הפליטים" יכנסו לתוך ישראל הקטנה. וזה כולל גם את ירדן שבעבר איזרחה חלק מהפליטים שברחו ב 48 , שלא לדבר על מיצריים שעומדת בראש המדינות המסיתות ומפיצות שינאה נגד ישראל והיהודים ( עוד בתקופת מוברק )
אגב הפלסטינים התנערו אפילו מהסכם ז'נבה ששם כביכול הגיעו לאיזשהיא פשרה מעורפלת בנושא "זכות השיבה", אז איך זה מתישב עם טענתך שכאילו המאבק זה רק להשתחרר מהשליטה של צה"ל בשיטח B ו C ביו"ש?

ע מיש

New member
סתם קשקשת

לישראל יש הסכמי שלום עם מדינות ערביות ויש לה הסכמים גם על הרשות הפלשתינאית.
על ההסכמים הללו חתמה ישראל בשמחה ובששון והם ממלאים את כל דרישותיה.
יש גם יזמות שלום ערביות נוספות (כגון היזמה הסעודית) שעונות לכל הצרכים של ישראל פרט להמשך הכיבוש והדיכוי של העם הפלשתינאי.

nogaash

New member
אם היא רוצה כל כך להשתחרר

מעול "הכיבוש הישראלי" שתדרוש בחזרה זכויותיה מלפני 1917 ותחזור לארץ מולדתה בבקשה. היא לא חייבת לרצוח בשביל זה.

אמא שלי למדה אותי למסור כדור

למסור בגדים ישנים לנזקקים
ולמסור דרישת שלום.

אולי אמאך למדה אותך למסור את חייך.

רפאל2001

New member
אתה צוחק

אמא פלשתינאית מלמדת להרוג כל יהודי שרק אפשר
אמא יהודיה מחנכת להרוג רק מי שמנסה להרוג אותך

ellale

New member
אתה טועה

מא יהודיה לא מחנכת להרוג. היא בהחלט מחנכת לערך של חיי אדם, וההלכה היהודית קובעת בפירוש שהקם להורגך השכם להורגו וחייך וחיי חברך, חייך קודמים.
אני מגיבה לך, למרות שיש לי ספק גדול שאתה לא טרול.

התכוונתי לאם ערביה

ששם מחנכים להתאבדות
אני בוגר ישיבה תיכונית נראה לך שאיני יודע הלכה יהודית מהי
פעם הבאה תחשבי פעמים לפני שאת מאשימה אדם כטרול
תתביישי .
ותבקשי סליחה
יצאת חומוס

דני1105

New member

למעלה