א איש המתח New member 17/9/14 #13 ר------גע מי יהיה "אמציה" כזה... או מי ינחר כמו "קרקו"?...   אני מוכן להיות בתפקיד "שאולי" (רק שאין לי כרס. אפילו כרסון לא. ). אם לא, אז אני מוכן להתפשר על תפקיד "אבא של שאולי".       סומיני
ר------גע מי יהיה "אמציה" כזה... או מי ינחר כמו "קרקו"?...   אני מוכן להיות בתפקיד "שאולי" (רק שאין לי כרס. אפילו כרסון לא. ). אם לא, אז אני מוכן להתפשר על תפקיד "אבא של שאולי".       סומיני
O oops did it again New member 17/9/14 #25 יצאת חסכוני אם אתה אבא של שאולי, תצטרך לשבת עם התיון בתוך הפה, רק נצטרך להזמין לך כוס מים חמים
E ebi83 New member 17/9/14 #27 כי... כחפראווי בעל דעות בעייתיות משלי יהיה לי קשה להתמודד עם קבינט בניהולו של סוק.   בורדל זה כבר סיפור אחר
כי... כחפראווי בעל דעות בעייתיות משלי יהיה לי קשה להתמודד עם קבינט בניהולו של סוק.   בורדל זה כבר סיפור אחר
ד דידי 9 New member 17/9/14 #20 תראה גם אני..אה..זה...נו...אה..... מנודה בא לך נפוליאון? הטבע מרגיע........
E ebi83 New member 17/9/14 #28 אפשר נפוליאון בלי קשר.. אפשר לעשות יום בסימן נפוליאון כשמביאים עוגת נפוליאון לגבעת נפוליאון ושומעים את זה בלופ:
אפשר נפוליאון בלי קשר.. אפשר לעשות יום בסימן נפוליאון כשמביאים עוגת נפוליאון לגבעת נפוליאון ושומעים את זה בלופ:
ד דידי 9 New member 18/9/14 #38 זה מה שאתה רוצה שנקשיב לו שם בלופ? גם העוגה לא משהו...... נשארנו עם הגבעה... http://www.youtube.com/watch?v=EDtK7xUIDxk
זה מה שאתה רוצה שנקשיב לו שם בלופ? גם העוגה לא משהו...... נשארנו עם הגבעה... http://www.youtube.com/watch?v=EDtK7xUIDxk
E ebi83 New member 18/9/14 #46 דווקא את העוגה אני אוהב השיר לא כ"כ אהוב גם עליי, אבל הייתי צריך אחד על נפוליאון וחוץ מזה היחיד שעלה לי זה אחד שלא באמת מוזכר בו נפוליאון:
דווקא את העוגה אני אוהב השיר לא כ"כ אהוב גם עליי, אבל הייתי צריך אחד על נפוליאון וחוץ מזה היחיד שעלה לי זה אחד שלא באמת מוזכר בו נפוליאון:
ד דידי 9 New member 18/9/14 #47 סליחה ענקית- אבל אני לא לא לא סובלת ת'זמר הזה! ולא ת'שירים שלו חחח ולא ת'שיר הזה.....עזוב מוסיקה עלי וגם העוגה....העוגה שעדיפה שלי היא אש..
סליחה ענקית- אבל אני לא לא לא סובלת ת'זמר הזה! ולא ת'שירים שלו חחח ולא ת'שיר הזה.....עזוב מוסיקה עלי וגם העוגה....העוגה שעדיפה שלי היא אש..
ד דידי 9 New member 21/9/14 #58 זה-טוב! הוא אוהב להתייסר הבחור הזה.... אז מה אתה אומר? לארגן רמקולים ענקיים שיעמדו ב 4 קצוות של הגבעה?
זה-טוב! הוא אוהב להתייסר הבחור הזה.... אז מה אתה אומר? לארגן רמקולים ענקיים שיעמדו ב 4 קצוות של הגבעה?
E ebi83 New member 21/9/14 #65 חי על אדים של עצב ותארגני, הכי הרבה הזקנים של רמת גן יתנקשו בך.. או ששלמה ארצי יבוא ויבקש שתשימי גם שירים שלו
חי על אדים של עצב ותארגני, הכי הרבה הזקנים של רמת גן יתנקשו בך.. או ששלמה ארצי יבוא ויבקש שתשימי גם שירים שלו
ד דידי 9 New member 21/9/14 #73 איזה יופי של משפט... זו שורה משיר שלו אני מבינה..... מה פתאום שלמה ארצי? חחחח אם כבר..........................טרייסי צ'פמן למשל.....
איזה יופי של משפט... זו שורה משיר שלו אני מבינה..... מה פתאום שלמה ארצי? חחחח אם כבר..........................טרייסי צ'פמן למשל.....