מה היה קורה אם

קרעת אותי, ולי יש תשובות

1. אם נאראקו לא היה חושף את גבו? פאניגרלז היו מכריחות אותו 2. אם קאנה הייתה מסתכלת במראה ומסדרת שיער? היא הייתה צובעת לשחור ומתחילה לשיר שרי נשמה דכאוניים 3. אם לקיקיו היה שער מתולתל? היה לה שער נפוח 4.אם לאף דמות בסדרה לא היה פוני? היה הרבה יותר מצח בתקריבים 5.אם סאשומארו לא היה מאופר? הוא היה פחות דומה לבחורה יפה 6.עגילים של פוקה למירוקו? התלבושת שלו הייתה אסון אופנתי 7.קאגומה מחמצנת? היה לה שער מכוער אינויאשה מכור לבונזו? הוא היה מבקש בנזו במקום תפוצ'יפס 8.שיפו גאון בסתר? הוא היה ממציא את תורת היחסות ומשמיד את כל השדים בגלל שהם לא הגיוניים 9. עגילי קאגורה נטולי שערות? הם היו פחות אוירודינמיים 10. קאגומה לובשת מכנסיים? היא הייתה משאילה את המכנסונים של מיסטי 11. קצוץ לסאנגו? לא היה לה שער שיתנופף בדרמטיות כל פעם שהיא זורקת את הבומרנג 12. נאראקו שונא סגול? הוא היה עובר לאדום ולורוד 13. קיקיו מאותגרת קיומית ולא מתה? *מעידפה לא לחושב על זה* היא עושה די צרות בתור מישהי מתה. 14. נאראקו היה שומע את השם אוניגומו יותר פעמים? לא היה לו משפט להגיד כשהו היה שומע את השם הזה 15.אם בונה היה כורת את העץ שאינויאשה היה עליו לפני שקגומה הגיעה? לא היה עץ בחצר של קגומה 16. אם למירוקו הייתה לשון בסגנון ג'ינג'י מזבנג? הוא היה פותח איתו מופע "חרמנים חסרי מנוח" 17.אם רין הייתה דורשת לדעת את סודות היופי של סאשמארו? היא הייתה מסיימת את חייה כפאניגרל מטורפת 18.אם היה צץ פנס רחוב באמצע היער? (חשבתי שאני היחידה שמכירה את סדרת ספרי נרניה...) הם כנראה יו מתחילים להילחם במלכת הקרח, מחסלים אותה, ממליכים את עצמם על נרניה (אזמה אם אינוי הוא חצי שד) וכל העסק היה מסתיים בבלגן אחד ענקי. 19.ג'אקן ערס? הוא לא היה הולך עם סאשומארו, אלא עם קוגה. 20.מקור עם קרפד? הוא היה נראה מוזר 21. קירארה שדת סלמנדרה? היא כנראה הייתה משתגעת מרוב שנים כחתולה מתוקה ונשארת כך באופייה. 22. נאראקו היה בת? הוא היה גורם לאינויאשה להרוג את קיקיו ולא ההפך 23.אם נאראקו היה לובש חמוס? הוא היה לובש את דראקו מאלפוי (תרגום שגוי, היה כתוב חמוס באנגלית, לא נמייה) 24.שיפו פזור שיער? היו רואיפ לו את האוזניים פחות. 25. גוף חדש לקיקיו מדס? היא לא הייתה יכולה לזוז (דאס מתקשה באויר אחרי 24 שעות ) 26אשומארו בבלט קלאסי? פאניגרלז היו הולכות בהמוניהן ל"אגם הברבורים" בשביל לראות את מי שרוקד את הנסיך של הירח 27. אינוי שורטבטעות את קגומה? "אוסווארי!" 28.נאראקו&סאשמארו בקליפ קיטשי ל MY WILL? הייתי אוהבת את השיר הזה רבה פחות

מה היה קורה אם...

לג'אקן היה ספייקים/מוהיקן? אחת החברות של קאגומה בעצם היו גיגול של קיקיו? קירארה היתה בעצם צפרדע? אינויאשה לא היה כלב אלא חזיר? מירוקו היה הומו? סאשומארו לא היה מתאפר? קיקיו היתה בעצם כוהנת אפלה? לסאנגו לא היה בכלל אח? נאראקו היה לוקח שיעורים פרטיים בשירה? רין היתה בעצם שד עם הרבה כוח ורשע? למירוקו בכלל לא היה קאזאנה? אינויאשה לא היה מוצא את קאזה נו קיזו (אני חושבת שאומרים את זה ככה) עד עכשיו? אם סבא של קאגומה לא היה יצירתי כל כך עם המחלות של קאגומה? אם סותה היה אח גדול של קאגומה? אם נאראקו היה בין הטובים? אם לסאנגו לא היה איכפת שמירוקו נוגע לה בתחת? אם לסאשי לא היה פלאפי? אם מיוגה לא היה פחדן? אם ג'אקן היה אנטילופה בהכחשה? אם אינויאשה היה יודע עברית? אם באמצע המלחמה של אינויאשה אש מפוקימון היה מופיע ומוציא את פיקאצ'ו על נאראקו? אם קאגורה היתה טובה? אם כל בת שמירוקו שאל אותה האם תלדי לי בן היתה באמת יולדת לו את הבן? אם לכל בת כזאת היה יוצא שלישיה? אם לטוטוסאי היה עינים קצת פחות גדולות? אם קיקיו היתה מתחילה לרקוד סאמבה? אם קוהאקו גם בלי נאראקו היה הורס כפרים? אם קאנה היתה שחורה? אם סאשי לא היה מציל את רין? נגמרו לי הרעיונות... בעע...

love Jay

New member
יש לי תשובה למה היה קורה עם לסאשי

לא היה את פלאפי והוא לא היה מתאפר... הוא פשוט לא היה סאשי!!סאשי תמיד בישי!!ותמיד יש לו את פלאפי!!!ותמיד הוא מתאפשר!!!זה הולם אותו...חחח אבל הצלחת להצחיק אותי...במיוחד בששילב של פיקאצ'ו ואש

Tali JiN

New member
לגביי ה..."מה היה קורה אם...."

אני לא יודעת מי כתב את זה אבל איזה גדול!! מאיפה הרעיונות האלה?! עוד! קצ קוקו אבל מצחיק...אני מתארת את זה...חחח ג'ין

love Jay

New member
אז בשביל מה לפתוח שירשור חדש?

בבקשה בפעם הבאה תנצל"שי היה טוב מאוד אם הייתי מנצל"שת את ההודעה לשירשור עצמו...ואז שירשורים חשובים לא היו עוברים לדף השני...זו הפעם השנייה שלך כבר...

מה אם

מה אם אינוי היה חצי שד חתול? אם קאגומה הייתה יודעת שהיא מיקו? אם היו שדים בעידן המודרני\? אם שיפו היה יודע את סודות החיים? אם מירוקו היה חוטף ברכייה במקום כאפה? אם כל בחורה הייתה מבקשת ממנו לעשות לה ילד? אם מירוקו היה אומר "אני לא בשל רגשית"? אם סאנגו ומיסטי היו פותחות פורום "גמני גוררת את האהוב החרמן שלי מבחורות אחרות באוזניים"? אם סאנגו הייתה אומרת "כן" למירוקו? אם אינוי היה אונס את קגומה? אם מיוגה היה פחות קרצייה? אם מיוגה היה גדול יותר? אם מישהו מטומטם היה זורק את מירוקו להיות מורה בתיכון? אם היה לקאגורה ילד מנאראקו? אם רין וקוהאקו היו בוגרים יותר וזוג? אם אהבתו הראשונה של שיפו הייתה הולכת איתם? אם מירוקו היה מפתח הרגל לגעת בציצים ולא בישבנים? אם קאנה הייתה בן? אם אם נגלה של מירוקו יש ילד? אם קוגה גינטה והאקאקו היו מגיעים לעידן המודרני? אם החבר'ה של נאראקו היו מקימים להקת רוק כבד? אזולו לי הרעיונות

תשובות../images/Emo3.gif

מה אם אינוי היה חצי שד חתול? אולי הוא היה יותר חמוד. אם קאגומה הייתה יודעת שהיא מיקו? אם היו שדים בעידן המודרני\? אז העולם היה נחרב? אם שיפו היה יודע את סודות החיים? אם מירוקו היה חוטף ברכייה במקום כאפה? הוא היה מסיים את חיו בתור חרמן משותק. אם כל בחורה הייתה מבקשת ממנו לעשות לה ילד? אז היו לו הרבה צאצאים מאימהות שונות. אם מירוקו היה אומר "אני לא בשל רגשית"? לא היה ולא יהיה. אם סאנגו ומיסטי היו פותחות פורום "גמני גוררת את האהוב החרמן שלי מבחורות אחרות באוזניים"? אם סאנגו הייתה אומרת "כן" למירוקו? אז היא היתה יולדת את בנו. אם אינוי היה אונס את קגומה? אסווארי. אם מיוגה היה פחות קרצייה? אז הוא לא היה קרצייה שנדברת לצוואר כל הזמן. אם מיוגה היה גדול יותר? קשה היה למחוץ אותו. אם מישהו מטומטם היה זורק את מירוקו להיות מורה בתיכון? הוא היה מקבל הרבה אישומים נגדו על ליטופי ישבן מצד הוריהן של הבנות אם היה לקאגורה ילד מנאראקו? אז הייתי הורגת אותה. אם רין וקוהאקו היו בוגרים יותר וזוג? אם אהבתו הראשונה של שיפו הייתה הולכת איתם? קגומה היתה צריכה לקחת בחשבון שהיא צריכה לחזור מהעידן שלה עם שתי סוכריות אם מירוקו היה מפתח הרגל לגעת בציצים ולא בישבנים? הוא לא היה חיי. אם קאנה הייתה בן? בעע.. אם אם נגלה של מירוקו יש ילד? אז זאת תיהיה תפנית מעניינת. אם קוגה גינטה והאקאקו היו מגיעים לעידן המודרני? אם החבר'ה של נאראקו היו מקימים להקת רוק כבד? לא עניתי על כולם
אין מוזה ><

MichelleLev

New member
תשובות

מה אם אינוי היה חצי שד חתול? הוא וקירארה היו חברים טובים אם קאגומה הייתה יודעת שהיא מיקו? היה לה בכיף, אם היו שדים בעידן המודרני\? אז אני מניחה שלא היית כאן כדי לשאול ת'שאלה הזו. אם שיפו היה יודע את סודות החיים? עדיף שנדלג. באמת. אם מירוקו היה חוטף ברכייה במקום כאפה? גם על זה. אם כל בחורה הייתה מבקשת ממנו לעשות לה ילד? אני מניחה שהוא היה מסכים לא? אם מירוקו היה אומר "אני לא בשל רגשית"? הוא היה הומו. אם סאנגו ומיסטי היו פותחות פורום "גמני גוררת את האהוב החרמן שלי מבחורות אחרות באוזניים"? אז הם היו החברות היחידות שם. אם סאנגו הייתה אומרת "כן" למירוקו? נחשו. אם אינוי היה אונס את קגומה? אני לא אגיב. אם מיוגה היה פחות קרצייה? אז הוא לא היה מתקרצץ. אם מיוגה היה גדול יותר? אוי ואבוי אם מישהו מטומטם היה זורק את מירוקו להיות מורה בתיכון? הוא כבר היה בכלא על פדופיליה. אם היה לקאגורה ילד מנאראקו? לא יודעת. תגיבו אתם. אם מירוקו היה מפתח הרגל לגעת בציצים ולא בישבנים? זה יקרה... אם קאנה הייתה בן? אז היה לה שיער קצוץ אם אם נגלה של מירוקו יש ילד? לא היינו מופתעים אם קוגה גינטה והאקאקו היו מגיעים לעידן המודרני? קוקסינלים. (לקים.. גדעון אהמ אהמ) אם החבר'ה של נאראקו היו מקימים להקת רוק כבד? אז זה היה מפחיד. ופופולרי.

יש לי עוד!

מה אם הוג'ו היה יודע על אינוי? מה אם החברות של קגומה היו פחות פאקצות? אם אינוי היה שם קולר נגד קרציות? אם קגומה הייתה גם חצי שדה? אם לקירארה היו גורים? אם לקאדה היו גלגלים? (על פי "אם לסבתא היו גלגלים היא הייתה אוטובוס) אם קוהאקו היא לוחם קונג-פו של סגנון הקוף השיכור? (ואני לא ממציאה את הסגנון הזה) אם מירוקו היה מגיע בטעות למנזר הלוחמות המסטיות? אם מישהו היה מטיל כישוף על נאראקו והופך אתו לנחמד? אם האקאקו לא היה מטומטם שנרדם בשמירה? אם אינוי היה אוהב שוקולד? אם קאנה הייתה מתחילה לשיר שירים דכאוניים? אם קאגורה הייתה מתגייסת לחיל האוויר? אם למירוקו לא הייתה קאזאנה? אם למורה מטומטם של מירוקו לא היו הרגלים מגונים? (נשנש תחת) אם נאראקו היה מתחיל להפגין "תנו לחיות לחיות"? אם מלאך היה יורד משמים ומשמיד את האבן? אם למיוגה היה תחביב נורמאלי? אם לשור של טוטוסאי היו כוחות נורמאליים? אם טוטוסאי היה אוכל טון פלפל חריף? (אש!!!) אם סאשו היה מתחיל לשיר בסגנון אביב גפן? אם אינוי היה נרשם לחוג קונגו פו סיני? אם הדוד מג'אקי צ'אן היה מפוצץ את נאראקו עם האבו-נפחה שלו? אם קירארה הייתה שדה אנושית שמסוגלת לשנות צורה לחיה קטנה ומאמית? אם מירוקו היה מצליח להסביר לשיפו את עובדות החיים? אם קאגומה הייתה מצליחה לחסל את קיקיו? אם קאדה הייתה מתה? אם סאנגו לא הייתה מחסלת שדים? אם היה מתגלה שמתחת לכול הבישיות בנקוצו הוא סתם רובוט? אם "הטבעת האחת" הייתה נולת לידים של נאראקו? אם מירוקו לא היה חרמן? אם קאגורה הייתה מחסלת את נאראקו? אם קאנה לא הייתה אדישה? אם אינוי היה נתקע בזמן המודרני? אם הוג'ו היה עובר לעידן הפאודלי? אם אינוי היה סוף סוף מודה באהבתו הניצחית לקגומה, ובדיוק כשהם מתנשקים קוגה יופיע? אם קוגה היה מקים כנופיית גנגסטרים? אם הכוהנות האדומה והלבנה היו מצטרפות אליהם? אם בויו היה בעצם שד? אם לאינוי היתה חיית מחמד? אם מירוקו היה בעידן המודרני? אם קרו היה פוגש את קירארה? אם יואה היה פוגש את סאשומארו? אם לאינוי היה את החרב של שנאראה במקום טסאיגה? אם למיוגה היו כוחות נסתרים? אםנאראקו לא היה בישי? אם היו הופכים את הסדרה לטלנובלה זוועתית?

תשובות... :)

מה אם הוג'ו היה יודע על אינוי? הוא היה שואל את קאגומה למה היא לא סיפרה לו על זה מה אם החברות של קגומה היו פחות פאקצות? אז הן היו "פריקיות"...? אם אינוי היה שם קולר נגד קרציות? סביר להניח שזה לא היה מפתיע אם קגומה הייתה גם חצי שדה? אינויאשה היה ישר מתאהב בה אם לקירארה היו גורים? חמודים כמוה אם לקאדה היו גלגלים? (על פי "אם לסבתא היו גלגלים היא הייתה אוטובוס) היא היתה אוטובוס... אם קוהאקו היא לוחם קונג-פו של סגנון הקוף השיכור? (ואני לא ממציאה את הסגנון הזה) הוא היה יור חזק... מזה בכלל הקוף השיכור?? אם מירוקו היה מגיע בטעות למנזר הלוחמות המסטיות? היו לו הרבה סימני כאפה אם מישהו היה מטיל כישוף על נאראקו והופך אתו לנחמד? .... תדהמה... אם האקאקו לא היה מטומטם שנרדם בשמירה? הוא היה חכם שלא נדרם בשמירה אם אינוי היה אוהב שוקולד? אז סבבה לו... למרות ששוקולד לא בריא לכלבים... :) אם קאנה הייתה מתחילה לשיר שירים דכאוניים? אז בכלל אדישה... אם קאגורה הייתה מתגייסת לחיל האוויר? היא היתה מומחית מספר 1 שם... אם למירוקו לא הייתה קאזאנה? הוא לא היה עם אינויאשה והחברה... אם למורה מטומטם של מירוקו לא היו הרגלים מגונים? (נשנש תחת) לא הינו מתפלאים למה מירוקו כזה... אם נאראקו היה מתחיל להפגין "תנו לחיות לחיות"? תנו לאינו קוגה ולשיפו לחיות... :) אם מלאך היה יורד משמים ומשמיד את האבן? כולם היו תופסים עליו כזאת קריזה... אם למיוגה היה תחביב נורמאלי? הוא היה נורמלי... אם לשור של טוטוסאי היו כוחות נורמאליים? הוא היה נורמלי... אם טוטוסאי היה אוכל טון פלפל חריף? (אש!!!) היתה לו אש יותר גדולה מעכשיו... אם סאשו היה מתחיל לשיר בסגנון אביב גפן? זה היה מושלם! גם סאשי וגם אביב גפן המלך!! אם אינוי היה נרשם לחוג קונגו פו סיני? הוא היה גם חזק יותר... אם הדוד מג'אקי צ'אן היה מפוצץ את נאראקו עם האבו-נפחה שלו? אז נאראקו היה מפוצץ אותו עם הדבורים שלו... אם קירארה הייתה שדה אנושית שמסוגלת לשנות צורה לחיה קטנה ומאמית? אז היה היתה ממש חמודה :) אם מירוקו היה מצליח להסביר לשיפו את עובדות החיים? שיפו החרמן... חחחח... אם קאגומה הייתה מצליחה לחסל את קיקיו? אז היא היתה סופר דופר חזקה! אם קאדה הייתה מתה? לא היתה קאדה :( אם סאנגו לא הייתה מחסלת שדים? היא היתה אותה סאנגו חמודה רק שהיא לא מחשלת שדים... אם היה מתגלה שמתחת לכול הבישיות בנקוצו הוא סתם רובוט? רובוט??? בעידן הפיאודלי??? אם "הטבעת האחת" הייתה נולת לידים של נאראקו? היה רע... אם מירוקו לא היה חרמן? זה לא היה מירוקו... אם קאגורה הייתה מחסלת את נאראקו? קאגורה היתה שולטת יותר מעכשיו :) אם קאנה לא הייתה אדישה? היתה פטפטנית... אם אינוי היה נתקע בזמן המודרני? מסכן... אם הוג'ו היה עובר לעידן הפאודלי? עוד יותר מסכן... אם אינוי היה סוף סוף מודה באהבתו הניצחית לקגומה, ובדיוק כשהם מתנשקים קוגה יופיע? אינויאשה יתעצבן כל כך ... אז קוגה יהיה מסכן... אם קוגה היה מקים כנופיית גנגסטרים? קוגה הגנגסטר... :) אם הכוהנות האדומה והלבנה היו מצטרפות אליהם? אז זה היה נחמד מאד... אם בויו היה בעצם שד? יוקאי?? בויו?? איך?? אם לאינוי היתה חיית מחמד? היא היתה כלבה לא? אם מירוקו היה בעידן המודרני? הוא היה הולך לבתי בושת... אם קרו היה פוגש את קירארה? קרו וקירארה סיטינג אין דה טרי קיי איי אס אס איי אן ג'י אם יואה היה פוגש את סאשומארו? דאבל בישיות :) אם לאינוי היה את החרב של שנאראה במקום טסאיגה? מיזה? אם למיוגה היו כוחות נסתרים? מיוגה...??? נההה... אםנאראקו לא היה בישי? היה אחד פחות מאינויאשה שהיה נחמד לראות אותו ערום-מלא... אם היו הופכים את הסדרה לטלנובלה זוועתית? בעעעעעעעע...!!!!

MichelleLev

New member
פחחחחחחחחחחחח

אתם רואים את סשומארו בתור אביב גפן.. את אינויאשה והאלה בתור ה+הוד+ם את קוגה גינטה והאקהאהקאהקאהקאהקאקהו בתור שייגעצ ואת נאראקו וקאגורה וקאנה וקוהאקו בתור אלג'יר פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואת רין בתור שרית חדד.. ואת ג'אקן... בתור הכלבים האלה שאלמה ריי מרבלדה מחזיקה. חה!!!!

GalaxyAngel

New member
תשובות ^^

מה אם הוג'ו היה יודע על אינוי? הוא היה מפסיק להציק לקאגומה שתצא איתו לדייטים? (הלוואי) מה אם החברות של קגומה היו פחות פאקצות? הן לא היו החברות של קאגומה אם אינוי היה שם קולר נגד קרציות? מיוגה היה שומר ממנו מרחק אם קגומה הייתה גם חצי שדה? היא לא הייתה גלגול הנשמות של קיקיו ^-^ אם לקירארה היו גורים? הם היו משיפו >__> אם לקאדה היו גלגלים? היא הייתה מפונצ'רת היטב אם קוהאקו היא לוחם קונג-פו של סגנון הקוף השיכור? היו מתמקדים בו בפרק 135 (מי שרוצה לדעת מה יש שם שיפנה אליי) אם מירוקו היה מגיע בטעות למנזר הלוחמות המסטיות? אחרי חמש דקות הוא היה נשאר שם לבד (כולן היו בורחות) או פצוע אנושות (מהכאפות) אם מישהו היה מטיל כישוף על נאראקו והופך אתו לנחמד? הוו אני לא רוצה לדעת.. באמת שלא <_< אם האקאקו לא היה מטומטם שנרדם בשמירה? אז הוא היה מטומטמת שנרדמת בשמירה אם אינויאשה היה אוהב שוקולד? אז אחרי ערימות השוקולד שקאגומה הייתה ממביאה לו הייתה לו כרס XD אם קאנה הייתה מתחילה לשיר שירים דכאוניים? השירים היו שירים קצרים בעלי שורה אחת: "תנו לי את נשמתכם" אם קאגורה הייתה מתגייסת לחיל האוויר? היא הייתה הורגת שם את כולם כי היא לא פראיירית שתעזור להם אם הם לא יתנו לה משהו בתמורה אם למירוקו לא הייתה קאזאנה? אז הוא היה ממציא תירוץ אחר לבקש מכל הנשים שילדו לו ילדים אם למורה מטומטם של מירוקו לא היו הרגלים מגונים? מירוקו היה מוצא דרך אחרת להפוך לסוטה אם נאראקו היה מתחיל להפגין "תנו לחיות לחיות"?הוא היה מתאבד על כל החיות שהוא הרג\תוקע את אינויאשה,קוגה ושיפו בשמורת טבע אם מלאך היה יורד משמים ומשמיד את האבן? הוא לא- הוא היה רוצה את האבן לעצמו >_> אם למיוגה היה תחביב נורמאלי? הוא היה כבשה ולא פרעוש אם לשור של טוטוסאי היו כוחות נורמאליים? הוא לא היה של טוטוסאי אם טוטוסאי היה אוכל טון פלפל חריף? הוא היה עושה שריפה ביער אם סאשו היה מתחיל לשיר בסגנון אביב גפן? כל המעריצות של אביב גפן היו נוטשות אותו ועוברות לסשי אם אינוי היה נרשם לחוג קונגו פו סיני? O_O הוא באמת צריך את זה? אם הדוד מג'אקי צ'אן היה מפוצץ את נאראקו עם האבו-נפחה שלו? המעריצות של נאראקו היו מפוצצות א-ו-ת-ו במכות אם קירארה הייתה שדה אנושית שמסוגלת לשנות צורה לחיה קטנה ומאמית? היא הייתה צורחת על קאגומה כי היא לא מביאה לה מתנות מהעולם שלה אם מירוקו היה מצליח להסביר לשיפו את עובדות החיים? אווו.. נדלג על זה אם קאגומה הייתה מצליחה לחסל את קיקיו? סוף טוב הכל טוב אם קאדה הייתה מתה? כמו שאמרתי קודם, סוף טוב הכל טוב אם סאנגו לא הייתה מחסלת שדים? היא הייתה מחסלת סוטים (מירוקו, זהירות..) אם היה מתגלה שמתחת לכול הבישיות בנקוצו הוא סתם רובוט? לאאאאאאאא! ;-;

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif מה היה קורה אם

טסאיגה הייתה מתעוררת לחיים ומטרידה את מירוקו מינית?
האם הוא ישתף איתה פעולה? או שהוא יוותר כי לטסאיגה אין תחת?
*בורחת*

יש לי עוד!!!

אם קיקיו הייתה בעלת נטיות התאבדות? אם שוטרים היו שמים את נאראקו בכלא? אם אינוי היה עושה יוגה? אם סאשי היה מפרסם חברה ליצור פלאפים? אם ג'אקן היה ורוד? אם נאראקו היה נוסע להודו, וחוזר צמוחני אנטי רשע? אם היו סדרות ריאלטי בזמן הפאודלי? אם מישהו היה נותן לקאגורה להשתעשע בחפצים חדים? אם מישהי בעלת חוסר שכל הייתה מעקרת את מירוקו? אם קגומה הייתה מחליטה לא לחוזר לעידן שלה יותר לעולם? אם איזה ברסלב היה הנסה להחזיר את קאנה בתשובה? אם אותו ברסלב היה מנסה לעות אותו דבר למירוקו? אם לקוגה היה אקדח? אם אינוי היה סוף סוף מודה שהוא מאוהב בקגומה? אם רין הייתה בעצם אחותה של סאנגו? אם מירוקו היה היפי? אם האקאקו היה יורד מהקטע של התספורת הפאנקיסטית? אם השור של טוטוסאי היה בעצם פרה? אם נאראקו היה חוטף התקף לב-שבץ מוחי באמצע קרב? אם קאדה יכלה לעוף? אם מיוגה לא טיפל מוצץ דם? אם גם על סאשמארו היה עובד ה"אוסווארי"? אם גינטה לא היה בישי?

למעלה