מה הייתם עושים במקומי ?

מה הייתם עושים במקומי ?

לפניי כמה ימים פניתי אל בחור שהכרטיס שלו מצא חן בעיני באתר הכרויות, באותו יום קיבלתי ממנו תגובה חיובית וכבר בערב שוחחנו בטלפון. הבחור עשה רושם ראשוני טוב, בעל עבודה קבועה, אינטליגנט, אקדמאי, מצחיק, המראה החיצוני שלו היה בהחלט לטעמי. בשיחה הראשונה הוא סיפר לי שקרע רצועות באחת מרגליו והוראות הרופא היו לנוח בבית, מאחר והוא עצמאי במהלך החודשים הקרובים הוא מתכנן לעבוד מביתו על מנת לחסוך לעצמו מאמצים פיזיים. השיחות שלאחר מכן היו כייפיות, מצחיקות ונראה היה שיש קליק, לפחות ווקאלי. הוא יזם את השיחות לרוב וטעם שמצאתי חן בעיניו. מאותן שיחות הבנתי שיש מקרים שהוא אכן יוצר מהבית לסידורים כאלו ואחרים אך כשדיברנו בכמה מילים על להיפגש הוא ביקש שאגיע אליו הביתה ואני הבעתי הסתייגות מאחר ואני לא נוהגת להגיע בפגישה ראשונה לביתו של הדייט מטעמי ביטחון אישי. אתמול בלילה, בשיחת טלפון נוספת שוב עלה עניין הפגישה, שוב קיבלתי הזמנה להגיע אליו ושוב הסברתי לו שאני מעוניינת להיפגש במקום נייטרלי בחוץ ואמרתי לו בחצי צחוק שאפשר לקבוע תאריך לפגישה לעוד חצי שנה <זמן ההחלמה המשוער של הרגל>. כמה שניות לאחר מכן הוא בירך אותי ללילה טוב והשיחה הסתיימה. אינטואיציה כלשהי דחפה אותי להיכנס לאתר ההכרויות שם הכרנו בבוקר ומצאתי הודעה ממנו בזו הלשון: "לילה טוב, אם תהיי פנויה בעוד כמה חודשים כשאחלים אנסה את מזלי, בהצלחה". אותה אינטואיציה גם אמרה לי בלילה שהודעה מסוג זה אמצא בבוקר, כמה לא כיף לגלות שהאינטואיציה שלי צודקת... עניתי לו בכמה מילים שהתאכזבתי, שציפיתי שהוא יבין את הבקשה שלי להיפגש במקום נייטרלי במיוחד לאור העובדה שהוא כן יוצא מהבית מידי פעם ואיחלתי לו בהצלחה גם כן. אני מאמינה שצדקתי בדרכי, אני לא מצטערת שסרבתי להגיע לביתו לפגישה ראשונה ובכל זאת, מה הייתם עושים במקומי ?

MaYcHuK

New member
קרה לי משהו בסגנון

הכרתי מישהו והוא שבר את הרגל כמום דיברנו בטלפון ראינו תמונות , פתחנו מצלמה אבל הבחור על קביים - קשה לו להגיע למקומות. מה עשיתי? קבענו מתחת לבית שלו יש גן מאוד מרכזי על הכביש הראשי , יש שם גם מרכז קניות בקיצור המקום לא רחוק מהבית שלי ולא מבודד. נפגשנו שם - אגב יצא מזה קשר ידידותי עמוק של חודשיים בערך - ואז הוא טס למקסיקו לעבוד. מאמינה שאם היה נשאר היינו מנסים משהו יותר רציני. לגבי הבחור: נראה לי שהוא מחפש שיעשו לו את החיים קלים. אני הייתי מציעה להגיע לאזור שלו אבל לא לעלות הביתה - לא חושבת שהגברים הם אלה שצריכים להסיע אותנו ולאסוף אותנו לדייטים ואם יש מקרה חריג והרי שזה מקרה חריג אז אפשר להתפשר מעט.

מייצ'וק

המקרה שלו אכן מקרה חריג ובוודאי שלא ציפיתי שיבוא לאסוף אותי, התכוונתי שניפגש בת"א מקום שהוא אמצע הדרך מבחינת שנינו, מה גם שאתמול הוא סיפר שהוא מגיע לת"א במהלך השבוע אך הוא המשיך ודיבר על פגישה בביתו.

MaYcHuK

New member
הבנתי כן די ילדותי

אמרתי שזה קטע של פינוק והאמת מרמז על כוונות לא משהו מבחינתו תראי כנראה שטוב שזה נגלה לך עוד לפני שנפגשתם. ואני אומרת שיחפש את החברים שלו....

no 33

New member
נראה לי

שהאיש נוכל או סתם בא לו לדוג בחור רציני שהכונה שלו להכיר היה פוגש אותך גם אם צריך לנסוע שעה ברכב

הייתי אומרת ברוך שפטרני

ואני אגיד לך למה ההתנהגות שלו ילדותית, בבייחוד לאור ה"עבר" המוצלח שלכם עד כה. בן אדם נורמלי היה מנסה לשכנע אותך עוד קצת ומציק ומפעיל קסם נודניקי ואולי אפילו היה גורם לך לשבור עקרון למענו או שהיה מתאמץ לצאת מהבית עבורך או לפחות היה מביע את אכזבתו ואומר לך באותו הרגע שחבל, כי זה ממש בעייתי בשבילו והוא לא היה רוצה שתפסידו... אבל הוא בחר באופציה שמעידה על אחת מ-2 האפשרויות לדעתי: או שהוא סתם תינוק ריגשי, שנפגע כמו לא יודעת מה ולכן בחר להגיב כמו תינוק או שפשוט בינתיים הוא קצת התקרר לגבייך ולא היה כל כך אכפת לו לוותר עלייך כך או כך, נראה לי טוב שגילית את הפרצוף האמיתי או לפחות את אחת ההתנהגויות שלו, שלא מחמיאה לאף גבר או אישה לדעתי. לדעתי גם אם הוא יפנה אלייך, הוא יהיה חייב לך הסבר ואפילו התנצלות קטנה והגיונית, לפני שתשקלי בכלל להשקיע בו שוב מזמנך.

טל

הוא ניסה לשכנע בעזרת קסם נודניקי כמה פעמים אבל זה לא עזר לו מפני שהבטחון האישי שלי קודם לכל, מה שכן, בהחלט ציפיתי שהוא יעלה פתרון שיתאים לשנינו אבל זה לא קרה ואם הוא אכן לא מעוניין להשקיע מאמץ כמו שאני הייתי מוכנה להשקיע אז כנראה שהמשפט "ברוך שפטרני" מתאים כאן.

צודקת מיה

זה מעבר ללא מוכן להשקיע זה להיות עיוור לצרכים שלך ולרצונות שלך הוא צריך להבין שפגישה ראשונה עם מישהו זר, ולא חשוב כמה דברתם ומצאתם חן אחד בעיניי השני, זה עניין רגיש, ובייחוד אם הדגשת את נושא הבטחון האישי שהוא חובה בעיניי, וזה היה דבילי מצידו להפגע, וכנראה שזה מה שקרה. אז שיהיה בריא... כל הכבוד לך, יש הרבה אחרות שהיו נשברות ולא עומדות על שלהן נהגת נכון לדעתי

sigal38

New member
|כן צודקת

גם לי זה קרה בסוף הצלחתי לביא אותו לפגישה במקום ניטרלי....... מזל..........התגלה כאידיוט מושלם אז אתה בסדר גמור ואם לא מתאים לו ......יש לו בעיה רצינית

ד נ י ת3

New member
צודקת.

אם היתה בו טיפת אמפתיה הוא היה מבין את החששות שלך להגיע לבית זר של בחור זר שאת לא מכירה. חושבת שנהגת נכון. אל תרגישי חרטה ושלא תהיה לך תחושת פספוס - זה בדיוק מה שהוא רוצה.

MaYcHuK

New member
מיה אני אוהבת את התמונה שלך

עם המשקפיים מול המחשב. מדהימה!

shelly1975

New member
המממ....

אני מבינה אותך. את לא רוצה ללכת לבחור שאת לא מכירה הביתה, מה גם שיכול להיות בכלל שהוא רמאי ומשתמש בזה כדי להביא בחורות אליו הביתה אבל!! גם יכול להיות שהוא באמת בחור מקסים שרק רצה להקל על עצמו... אך מכיוון שהוא כן יוצא לסידורים מדי פעם, הוא יכל לקבוע איתך, בבית קפה ליד אחד הסידורים, בין אם זה ליד הדואר או הבנק או whevever. כלומר, שגם לדעתי נהגת נכונה. אכן מן הראוי שבמקרה כזה תבואי לקראתו ותיפגשו בסביבת הבית שלו או הסידורים אבל לא אליו הביתה.

בוודאי,

אשמח לדיעה גברית

דיעה גברית

עאלק גבר... תראי בתור אחד שאם מתאים לי להפגש אז כן מציעה לבוא אליי ואת יודעת מה בדרך כלל זה יוצא אחלה ולא יצא מצב של אי נעימות "ריגשי" את מכירה את המושג? אז הבחור סיפר לך שיש לו מוגבלות זמנית ובגלל מה שתיארת שהתחבר לכם טוב...הוא חשב שאת גם תהיי מוכנה לקפל עיקרון או שניים ל"טובתו" בגלל זה פיתח ציפיות וברגע שהיית עקשנית..הוא בטח חשב לעצמו שכנראה את לא מרגישה כמוהו..ואל תקפצו אבל גם בקטעים כאלה לאדם רציני יש קטע של רגש. האכזבה הריגשי עשה את שלו השאיר את שניכם מתוסכלים ומי יותר ומי פחות פגוע...

MaYcHuK

New member
אויש נו באמת בולשיט!

סליחה אבל בולשיט. הבחור מגיע לת"א כל יום או כמעט כל יום יכל להראות קצת רצון . אם היה מדובר במישהו שהיא מכירה ואפילו לדייט שני הייתי מצדיקה. אבל זו פעם ראשונה שהיא רואה אותו - נראה לך שהיא צריכה להתקפל בעיקרון כ"כ חשוב שאסור לוותר עליו? אם היה קורה לה משהו חלילה כולנו היינו צורחים עליה מטומטמת מי מתקפל ברגעים כאלה? מדובר פה על דייט ראשון רושם שנוצר בטלפון לא אומר שהוא הרושם הנכון. והוא היה צריך לגלות רגישות לנושא. לא מדובר פה על איזו גלידה להזמין.

MaYcHuK

New member
עצוב? שום דבר לא עצוב רק שמח!

תאמין לי נתקלתי בהרבה מקרים וני גם עברתי דייט של מישהו עם רגל שבורה < ראה את השרשור הראשון שלי בנוגע להדעה הזו> אבל אצלי הבחור לא ביקש לעלות אליו הביתה אלא נפגשנו בחוץ. נכון אני עשיתי מאמץ עילאי לבוא אליו אבל בקטנה . במקרה שלה הבחור חצוף! ואתם שאלר הגברים מנסים למצוא תירוץ ודי עלוב אם יורשה לי להתנהגות שלו

למעלה