מה הייתם עושים במקומי ?

טלה צפוני

על סמך השיחות הטלפוניות שלנו הוא יכול היה להבין מאוד בקלות שיש לי עניין בו, הבעתי רצון להיפגש, הבעתי עניין וסקרנות בו, אני באמת לא חושבת שמדובר פה על חוסר הבנה. אני אכן מוכנה לפעמים "לקפל עיקרון או שניים" אבל לא כשמדובר בביטחון האישי שלי ואתה יודע מה עוד ? אני חושבת שהזמנה הביתה בפגישה הראשונה ואולי אף בפגישות שלאחר מכן מביעה חוסר רצון להשקיע ובתור מי שמוכנה להשקיע הרבה מאוד בבן זוג ראוי התנהגות כזו לא מקובלת עלי. הייתי עקשנית ? אולי זה לטובה...

ילדה אישה...

תשמעי אני אחד שלא משקיע... פשוט מאוד בדייט הראשון ולא משקיע (משקיע להגדרתך כמובן) אבל ברגע שיש משהו שנראה טוב מרגיש לי טוב מחייך לי בבוקר כשאני חושב עליו אז מוכן לתת להשקיע הרבמון. ומבחינתי להשקיע בהתחלה זה ללמוד את האדם שמולי לדעת מה גורם לו לחייך מה גורם לו לחמימות בלב ורק אחרי משקיע כהגדרתך.

MaYcHuK

New member
אתה יודע כשאני קוראת את דבריך

עולה לי תמונה לא נעימה בראש: אותך יושב על ספה רגל על רגל ומטרטר את האישה שתגיש לך, תכין לך ואולי אפילו תלעס לך ובמידה והכול היה טעים ונחמד רק אז אולי אתה תקום להכין לה כוס קפה.... לא אהבתי!

מאיצוק...

גרושתי שממש ממש שונאת אותי תעיד שבקטע הזה את טועה לחלוטין אני מבשל ארוחות בוקר וערב... מנקה מסדר חוץ מכביסה אין שום דבר שלא עושה ועושה טוב יותר ממרבית הנשים גם כשהייתי נשוי לא היו תפקידים מוגדרים לעולם כל אחד עשה מה שיכל בזמן שהיה בבית וכשמגיעים לקפה...רק אני מכין!

יש לי הרגשה

כשאני קוראת את דברייך, שאתה לא יורד לעומקה של הבנה, למה ילדה אישה בחרה לנהוג כפי שנהגה. ואם אתה מבין, אז אתה מתעקש על עקרונותייך ולא מוכן להיות פתוח לדעתו של מישהו אחר. מדובר פה בבחור שההכרות איתו היתה טלפונית. אני בח-י-י-ם לא אלך לבחור אל ביתו בלי להכיר אותו קודם. בייחוד לאור העובדה שפיזית אנחנו המין החלש. למה שתסכן את עצמה???? ומעבר לכך, למה שתוותר ותתקפל אם הוא לא מוכן להתקפל? וחוץ מזה, אם הוא בחר לוותר כל כך מהר בגלל שלא נענתה להצעתו הבלתי מתפשרת, אז טוב שזה נגמר. נדמה שיש כאן סחיטה רגשית או ניסיון שלו לבצע סחיטה כזו, וטוב שהיא לא נכנעה לה. אם כך הוא בהתחלה מה היה קורה בהמשך?

צודק בהחלט טלה

אבל למה לנו להתעסק בריגשי וחסכים? אין ספק שהבחור "התאכזב", הייתי מהמרת שהוא התאכזב יתר על המידה אם הוא נקט בעמדת ניתוק. כנראה שהוא ציפה הרבה מעבר ל"ביקור חולים"... לא חדש שגברים מוכנים בכל מחיר ליזום "חיים קלים" עבור האינסטרומנט שלהם כשהוא מוכן ומזומן ליירוט, הם ינסו את כל המהלכים האפשריים. {מכלילה בגדול} :).......וכשמגיע סירוב, כולו נכנס לאמוק, מתקפל, וחוזר לכונכיה של, כשהוא אחוז ריגשיי חסך ומלא בזרעונים כעוסים ועצבניים.. נושוויין, שמחה שהיא לא "קפצה" לחלל לו בקונצרטינה על בסיס של "גיד קרוע"....נראה לי משהו אחר קרוע אצלו.

עדי2211

New member
הראל מויאל..אם כל הכבוד..

אבל הכבוד!!!! הגדול!!!! הוא למקור!!!!!! שקצת פיספיסנו אותו אם כל ה"כוכב נולד הזה..."

אני לא הייתי מציעה לך

לפעול כמוני... בטח הכי טוב להניח לאנשים כאלה. זה בטח מצביע על איזה ענין אחר באישיות, שנוגע להשקעה או נכונות להתחשב בצד השני.

שרה....

לצערי בגלל רק בגלל המשפט הזה שאמרת שמראה בדיוק את מחשבותייך... ללא התחשבות במי נגד מי זה בדיוק הקטע שכנראה לא תמצאי את מבוקשך...לעולם. סורי על הישירות.

טוב שאתה לא נסחף טלה

באמת טוב שאתה לא נסחף... לכל אחד יש את העקרונות שלו ואת העניינים שהוא כן מוכן להתפשר בהם ואת אלו שלו. במקרה הספציפי הזה הוא נגע בעקרון שהיא לא היתה מוכנה לשבור, וטוב שכך. על אותו משקל של המחשבה שלך, אפשר להגיד שגם הוא יכול להמשיך להירקב בבית שלו לבד לפחות עד שהרגל שלא תחלים, במידה וזה לא רק תירוץ שעוזר לו ליישם את האופי שלו. אבל אתה יודע מה? זה לא ככה כי מחר מיה תכיר מישהו שכן יכבד את רצונה להפגש במקום נייטראלי ומחרתיים ההוא יכיר מישהי שכן תהיה מוכנה להכנס אליו הביתה... כל אחד והקווים האדומים שלו, כל סיר והמכסה שלו ומי שמתקשה במיוחד לכופף עקרונות, אולי ייקח לו קצת יותר זמן, בעיקר אם זה עקרונות דבילים, אבל בסופו של דבר הוא ימצא מישהו שינגן לפי החליל שלו.

כמה רוע באדם אחד

נילי הביעה את דעתה ומכאן אתה צריך להסיק מסקנה כל כך קיצונית נגדה? על אנושיות וטאקט שמעתה? וגם אם דעתה שונה מדעתך, מאיפה הניחרצות הצינית הזו לגביי אופייה?

" דוגמא קלסית לטסטסטרון שנפגע"!!!!!

טלה, בחיית ראבק, האישה הביעה דיעה ואתה נכנס לדיפנס??? צא מזה כולנו שונות בדיעותיינו, זה כל היופי שבעיניין. {אממממממממה.....נכון, גבר רואה את ה"דבשת" שלו כיצד היא גדלה לו בשניות בין הרגליים...ואנחנו, כישרון מולד שכמונו, מסוגלות להבין שזו "דבשת" מאוד מסוכנת לציבור ברגעיי חסך והשפלה}

אקסייטרית

פה את קצת טועה לא ניכנסתי למגננה אלא מה אמרתי דיעה שקצת מנוגדת לדעתה והיא למרות שלא יודעת דבר וחצי דבר עליי ניסתה לרדת לפסים אישיים!! כמובן שגם אני יכולתי להמציא כל מה שיכול לעלות על הדעת ולומר בגנותה.. העדפתי לומר לה שהיא שופטת..בחומרה..ורחוקה מהאמת.

למעלה