בוא תבין משהו
קודם כל פמיניזם לא קשור כאן יש נשים כאלו ויש כאלו אם הייתי צריכה להגדיר את עצמי במושגים האלו לידיעתך הרבה הייתי מגדירה את עצמי יותר שוביניסטית מאשר פמיניסטית. את כל מה שאמרתי בנושא לא אמרתי בגלל משחקי כוחות, או בשביל לראות אם הגבר יעשה כדברי האישה או האישה כדברי הגבר בלה בלה בלה אני חושבת שיכולים גם להיות מקרים קיצוניים שגבר יגיע בפעם ראשונה לבית של בחורה ויצטער על זה כל חייו... נכון, אינטואיציה זה דבר חשוב, ויש הרבה שהתברכו בזה וקולטים / קולטות תיק תיק עם מי יש עסק אבל יש פעמים שאנשים מספיק מתוחכמים כדי לעבוד אחד על השני, ולהטעות, ואלוהים ישמור לא חסרים מקרים חולניים בעיקר בפגישות אנטרנט. חוץ מזה, שבלי להקצין למקרים מסוכנים, אני חושבת שזו חדירה לפרטיות. גם בלי טעמי בטחון לא הייתי רוצה שמישהו ייכנס לי לבית בפגישה ראשונה. אם לא ילך ביננו או לא יבוא לי עליו פתאום, למה לי שסתם אחד שלא יהיה לו יותר שום חלק בחיי יידע את הכתובת שלי ויותר מידי פרטים? איזה תועלת תצמח לי מזה בדיוק? ושלא לדבר על הרגשת הנוחות. אדם שנמצא בביתו בפגישה הראשונה ירגיש כנראה יותר בנוח מהאדם השני. ופגישה ראשונה היא גם ככה לא סיטואציה הכי נינוחה לפעמים, ויותר קל כששני הצדדים נמצאים בסביבה נייטראלית. וחוץ מזה, שזה החוץ מזה הכי גדול? אם חוזרים למקרה הספציפי הזה, זו ההתנהגות שלו שלא היתה במקום, והיתה ילדותית ולא מתחשבת. זה שיצא לך טוב והאינטואיציה תמיד עבדה טוב עבורך זה אחל'ה, אבל זה לא מעיד על כלום.