מה הייתם עושים במקומי ?

מה היית עושה במקומך???

הייתי נוהגת בדיוק כמוך. היית ברורה, נחושה ובצדק! לא אתפלא אם תקבלי ממנו תשובה נוספת, אולי יתעשת ויבין שאסור לו לפספס ויציע מקום מפגש ניטראלי... באם לא, הפסד שלו. * קארמה תומכת *

עדי2211

New member
אני בדיוק באה לרשום...../images/Emo6.gif

הקדמת אותי... גם אני בדעה הזו

קארמה פה את טועה

וזו הולכת להיות תשובה בוטה אז אבקש לדלג מאלה שיש להם בטן רגישה. לגברים יש קטע כזה הם ניסו משהו אמיתי ולא הצליחו.. הם ילכו בדרך אחרת רק בשביל "נקמה" וזאת אומרת לתת לזו שמולם שפתאום הוא הנסיך וינסה בכל דרך לגרום לה לרצות אותו..ואז הוא פשוט יזיין ויזרוק! מעווות? הזוי??? אומר לכם שמעתי את זה כמה פעמים.

CoolerMaster

New member
הדיעה שלי

נהגת בסדר גמור. אם הוא לא מסוגל לעשות מאמץ קטן כמו להיפגש במקום ניטראלי, אז לא צריך. פגישה ראשונה צריכה להיות במקום מוסכם ונוח לשני הצדדים ולא רק לצד אחד.

טלה יקר!

מי שמך לדבר בשם כל המין הגברי. כרגע אתה הגבר היחיד בשרשור, אבל אני בטוחה שברגע שזה ישתנה נשמע דיעות נוספות ואחרות, לא כולם מחפשים לנקום. ומה זה "ניסו משהו אמיתי" ? מה הוא בדיוק ניסה? להביא את הבחורה עד אליו? לא לעשות שום מאמץ כדי להכיר אותה? זה נקרא "משהו אמיתי"??? צר לי , אני רוצה להאמין שאתה לא הדובר של המין הגברי, כי גבר אמיתי בעיניי היה מבין ומעריך בחורה שחוששת להגיע לדירתו בפגישה ראשונה!!! טלה, אני תוהה...מה אם אחותך הייתה שואלת אותך את השאלה הזו (בהנחה שיש לך אחת ואם לא תדמיין ) גם אז היית מציע לה להגיע ישר לדירתו בפגישה ראשונה???? תרשה לי לפקפק. אין פסול בלנקוט אמצעי זהירות לפני שמכירים את האדם שמולנו , ההיפך הוא הנכון. * קארמה נגד דוברים *

ישל י חמש אחיות

ואם היו שואלות הייתי עונה שיסמכו על הבטן שלהן ממה שלמדו על האדם לא על פחדים ופארנויות!!! ולשנייה לא אמרתי שמייצג את המין בגברי... אבל מבטיח לך שצודק בטע הזה.

MaYcHuK

New member
טלה היא לא מכירה אותו

סך הכול דיברה איתו בטלפון! מה היא מכירה? איזו תחושה יכולה להיווצר לה? הרושם שנוצר בטלפון יכול להיות מאוד שקרי ולא נכון . אמרתי לך מילא דייט שני - סבבה אבל ראשון???????????

אז אני מאוד מקווה בשביל

האחיות שלך, שהן לא נוהגות כמו שאתה חושב שאישה צריכה לנהוג ושבמידה וכן, שייפלו רק בידיים טובות תמיד

מה שיפה פה

שנשים בעצם רוצות אחרת רוצות להיות הצד ה"חלש" וזה קצת פוגע במלחמת הפמניסטיות אולי תחליטו???? ואת יודעת שאם למשל הייתי רוצה לאנוס אז המקום האחרון שהייתי מזמין זה אצלי הביתה! ולא יודע על סמך מה אתן מחליטות להפגש אני מחליט על סמך ההרגשה שלי מהשיחות אם מתחבר לי מרגיש לי נעים..מרגיש לי שיכול להתפתח משהו טוב ואלה הקריטריונים היחידים שלי ותתפלאי אבל רוב המערכות שלי מגיל 16 ועד היום היו ארוכות אז אולי אני בעצם לא טועה?

בוא תבין משהו

קודם כל פמיניזם לא קשור כאן יש נשים כאלו ויש כאלו אם הייתי צריכה להגדיר את עצמי במושגים האלו לידיעתך הרבה הייתי מגדירה את עצמי יותר שוביניסטית מאשר פמיניסטית. את כל מה שאמרתי בנושא לא אמרתי בגלל משחקי כוחות, או בשביל לראות אם הגבר יעשה כדברי האישה או האישה כדברי הגבר בלה בלה בלה אני חושבת שיכולים גם להיות מקרים קיצוניים שגבר יגיע בפעם ראשונה לבית של בחורה ויצטער על זה כל חייו... נכון, אינטואיציה זה דבר חשוב, ויש הרבה שהתברכו בזה וקולטים / קולטות תיק תיק עם מי יש עסק אבל יש פעמים שאנשים מספיק מתוחכמים כדי לעבוד אחד על השני, ולהטעות, ואלוהים ישמור לא חסרים מקרים חולניים בעיקר בפגישות אנטרנט. חוץ מזה, שבלי להקצין למקרים מסוכנים, אני חושבת שזו חדירה לפרטיות. גם בלי טעמי בטחון לא הייתי רוצה שמישהו ייכנס לי לבית בפגישה ראשונה. אם לא ילך ביננו או לא יבוא לי עליו פתאום, למה לי שסתם אחד שלא יהיה לו יותר שום חלק בחיי יידע את הכתובת שלי ויותר מידי פרטים? איזה תועלת תצמח לי מזה בדיוק? ושלא לדבר על הרגשת הנוחות. אדם שנמצא בביתו בפגישה הראשונה ירגיש כנראה יותר בנוח מהאדם השני. ופגישה ראשונה היא גם ככה לא סיטואציה הכי נינוחה לפעמים, ויותר קל כששני הצדדים נמצאים בסביבה נייטראלית. וחוץ מזה, שזה החוץ מזה הכי גדול? אם חוזרים למקרה הספציפי הזה, זו ההתנהגות שלו שלא היתה במקום, והיתה ילדותית ולא מתחשבת. זה שיצא לך טוב והאינטואיציה תמיד עבדה טוב עבורך זה אחל'ה, אבל זה לא מעיד על כלום.

חוזר ואומר

לשנייה לא שפטתי ואמרתי צודקת או לא!!! למה אתן לא מבינות??? ואם ראית הזכרתי את המילה ריגשי שם.... לגביו כמובן.

אולי לא אמרתי שהיא לא צודקת

אבל גם לא אמרת אחרת ואתה לא חושב שזה לא לעניין שאישה תגיע לגבר הביתה כפגישה ראשונה ואפילו נתת את האחיות שלך כדוגמא למי שאתה סומך על האינטואיציה שלהן ולא היתה לך התנגדות אם הן היו בוחרות לנהוג ככה... כך שקצת קשה להבין ממך אחרת ואם כל מה שאתה אומר זה שלמעשה נכנסת להזהיר את מיה, פן הבחור יתהפך עכשיו ויהיה סופר דופר מותק רק כדי "לנקום" ולהחזיר אותה לחייו כדי להכניס אותה למיטה, אז הרשה לי להגיד לך, שמגיע לנו הנשים קצת יותר קרדיט ממה שכנראה אתה מוכן לתת :)

איפה בדיוק ראית חולשה ?

בכך שאני דואגת לעצמי ? בכך שאני לא מייד קופצת על כל הצעה גברית ? לך כגבר אין סיבה לחשוש כשאתה מזמין מישהי אלייך הביתה, אבל לי כאישה יש. לקפוץ למים ? רציתי אבל המים שלי והמים שלו לא עשויים מאותו החומר כנראה.

טלה

לא חסרים מקרים בהם תחושת בטן מוטעית הובילה למקום מאוד לא טוב <בלשון המעטה> ואני לא אשים את עצמי בסיכון כזה למרות שהבחור נשמע מעוניין ומצא חן בעיניי נכון לאותו שלב בהכרות שלנו, אין כאן פארנויות אלא רצון לגיטימי לשמור על עצמי וצר לי אבל אתה כנראה לא ממש מודע לסכנות הקיימות שם בחוץ, במיוחד לנשים. ונניח לרגע שאתה צודק לרגע והוא מתנת האנושות לי ובכלל לעולם, למה לא להתחשב בבקשה מאוד פעוטה שלי ? במיוחד כשהיא מגיעה מטעמים של ביטחון ולא משום טעם אחר, למה אני העקשנית ולא הוא ?

למעלה