מה הייתם עושים במקומי ?

תאכלי תאכלי...

רק נעלמתי מהשטח לכמה ימים ואת כבר מתפרעת לך? {סאמק, כבר אי אפשר לקבל משהו טוב בבית הזה....אני עובדת קורעת את התחת היפה שלי, קורסת, ואפילו בגט יבש היא לא מציעה לי..} חכי... גם תורך יבוא...

MaYcHuK

New member
את רוצה לחם מטוגן? עשיתי לך קרוטוני

קרוטונים למה את ככה רעה?????????? לא מציעה לך? לא יפה מצידך!

rabbitm

New member
עשית טוב..

לדעתי עשית טובץץ אם גם ככה הבחור יוצא מידי פעם לשאוף אויר אז אין ספק שהיה יכול לעשות מאמצון ולפגוש אותך היכנשהו... אין ספק הבטחון האישי קודם לכל!!!

נימשון

New member
בדיוק את אותו הדבר../images/Emo70.gif

הוא אמור להבין את הבקשה שלך ולכבד אותה ואם יצא כבר מהבית אז זה לא דבר שהוא בלתי אפשרי עבורו. חומד, מי שלא מכבד בקשה כזו פשוטה לא יכבד גם בקשות אחרות שלך ומכאלה אנשים אני נזהרת כמו מאש.

גלית35

New member
ילדה יקרתי תומכת בך פעלת בסדר../images/Emo20.gif

מה שכן צורם לי-ול קראתי את כל השרשור שיש פה כמה וכמה הודעות שהיו שמקומן ב
חבל שכל שרשור כאן נהפך בשלב מסוים למה אכלתי ולמי התגעגעתי.

shirygo

New member
את צודקת. זכותך לא לקבוע פעם ראשונה

בבית של מישהו. את לא מכירה אותו וגברים חזקים יותר פיזית. זה שהוא לא הבין את זה והתעקש, לא מוסיף לו נקודות בלשון המעטה. אין לך מה להצטער או להרגיש חריגה. אני גם מתעקשת על כך.

כל הכבוד לך!!!

הייתי עושה בדיוק מה שאת עשיח. לא שווה לך להסתכן בשביל בחור, גם אם הוא "שווה". יכול להיות שהוא באמת שבר את הרגל, אבל גם יכול מאד להיות שלא והוא משקר, זה הכרות דרך האינטרנט ואת לא יודעת עם מי את מדברת...

אממ את האמת ...

לא בטוחה במה שהייתי עושה. אבל אם את מרגישה לא בטוחה אז ברור שהבחירה נכונה! ! ! ובכל זאת אם יש בך היסוסים ולו הקטנים ביותר אז אולי תציעי לאיזו חברה שהיא מספיק טובה לקפוץ איתך אליו ואפילו רק לכמה דקות על מנת לא להרגיש איזה שהיא תחושת פספוס. לא פשוט למצוא מישהו שבאמת מתחברים אליו, לכן אם יש לך איזו שהיא תחושת החמצה נראה לי שחבל, מצד שני אם את מרגישה שזה לא נכון לך ללכת אליו הביתה שלא תעזי לעשות את זה ... הינה הסתבכתי עם עצמי
כרגיל .... האינטואיציה לעולם לא תשקר לך, תקשיבי לה
בהצלחה

את היית 100%....

ממש מתבייש לשמוע פה את כל הסיפורים האלה...איזה דפוקים יש בעולם. לדעתי משהו מאוד חשוד בעובדה שהוא לא היה מוכן להיפגש איתך לפחות ליד הבית שלו.

DREAM111

New member
אני חובת שנהגת בסדר גמור

אם הבחור יוצא לסידורים קלים הוא יכול להגיע לבית קפה לשבת לפגישה של חצי שעה בכדי להכיר אישית ומשם להמשיך הלאה לכל כיוון חיובי או שלילי אבל כן לתת את ההזדמנות לראות.

לא הייתי מגיעה

אליו הביתה בפגישה הראשונה גם אם ההכרות לא היתה דרך האינטרנט, מאמינה שהפגישה הראשונה לא צריכה להיות בבית אלא במקום נטרלי חושבת שנהגת נכון שלא הסכמת להגיע אליו הביתה , לא מכירה את הבחור ולא יודעת מיהו אבל יש לי תחושה שגם אם לא היה נוקע/שובר או מה שזה לא יהיה את רגלו, היה דורש שתבואי אליו...סתם תחושה.

אישה

אני הייתי פועלת בדיוק כפי שפעלת. בהחלט מעדיפה שהאינטואיציות יבגדו בי ורגשות אשם יחלחלו בי, מאשר למצוא את עצמי בסיטואציה שעלולה לסכן אותי בדירתו של סטריינג'ר מיוחל. משהו קצת "מסריח" לי שם, אבל אל תתעמקי בזה, בטוחה שגם לך זה עשה משהו על מנת שלא להגיע לדירה שלו. אם הוא מצליח לצאת לסידורים קלים מהבית, אין שום סיבה שלא יצא איתך לכוס קפה ולו רק על מנת להכיר ולהתוודע אליו..

../images/Emo140.gif

תודה לכולם על התגובות ועל הדיון המעניין. הייתי בטוחה ב 99% שדרכי היא נכונה כשסרבתי להגיע אליו ובזכותכם הגעתי ל 100%. תודה

איבי123

New member
לדעתי ../images/Emo140.gif

למרות שהיא נכתבה כאן באלף דרכים שונות... אם לא הייתה תחושה טובה , אין טעם ללכת אליו. אם הוא גרם לך להרגיש לא נוח , בטח ובטח לא ללכת אליו. אני חושבת שבדברים האלו אין ממש חוקים. כן , צריך להיזהר. כן , צריך לנהוג במשנה זהירות. אבל , חשוב וצריך לסמוך על האינטואיציה. אני חושבת שאת צריכה לזכור שאת זו שפנתה אליו ואולי אכן מה שהוא אומר הוא נכון ? סתם נקודה למחשבה. אוהבת אותך ! איבי.

למעלה