מה הייתם עושים במקומי ?

MaYcHuK

New member
אחותי לא נראה לי שהוא יצור קשר

האגו שלו פגוע ואת יודעת מה? שלא יצור קשר - עדיף כך.

עדי2211

New member
אפרופו ליצור קשר...

שלי יצר קשר.. עכשיו.. אבל הייתי גיבורה..חחחחחחהההה ולא עניתי.ואפילו נתקתי בפרצוף!!!

MaYcHuK

New member
כל הכבוד אחותי!

אני גאה בךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך לאט לאט הוא יעלם מהלב תאמיני לי הכי טוב במקרה שלך. קבלי נשיקה ענקית ממני על הגבורה . אני יודעת שזה קשה

עדי2211

New member
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוהבת אותך...

עדי2211

New member
אפרופו ליצור קשר...

שלי יצר קשר.. עכשיו.. אבל הייתי גיבורה..חחחחחחהההה ולא עניתי.ואפילו נתקתי בפרצוף!!!

sigal38

New member
קבלי חיזוק.................

כל בכבוד לך אישה הלאה........דפדפי

עדי2211

New member
תודה סיגלי..../images/Emo45.gif

היה מאד קשה.. אבל ההרגשה עדיין בשמיים... כולי חיוכים.. ואושר אני מקווה שהפעם זה יהיה מעבר ליום-יומיים...

sigal38

New member
עדידו..........

אני יודעת כמה זה קשה היה ואני מקווה שזה יעבור לך חלק........ושלא יהיו הרהורי חרטה למה לא עניתי וכאלו האחד שלך יגיע לאט ובזהירות ואז תביני שהיה שווה לחכות

עדי2211

New member
כןןןןןןןןןןןןןןן

עצם ההסתכלות ככה על הפון מצלצל,ולראות רק מספר כבר,ואפילו לא את השם.. היתה הרגשה מוזרה לרגע.. אבל ההתעשתות הזו:המהירה הייתה טובה לבריאות.. חהחהחהח עשתה חשק לעוד.. ("יאלה תתקשר..שוב נראה אותך גבר..."מה לא הבנת שלא מעוניינים פה לדבר איתך?מה לא היה ברור"..). ואיך אמרת: הלאט והזהירות..משפטים שכרגע "זורמים"איתי בכל דרך אפשרית. אז שוב.. תודה על התמיכה.. היא חשובה מאד!!ותמיד עוזרת

יפיופה

עשית את הדבר הנכון ביותר לעשות. שמרת על עצמך. כנראה שמראש לבחור לא היו כוונות רציניות או..שהוא מאלה שצרכים שיגרבו להם את הגרביים...וילעסו להם את הגרבר... קדימה NEXT!

MaYcHuK

New member
אני התייאשתי מהויכוח

לא ניתן להסביר לטלה את דרך המחשבה ואת הבעיה אני אוכלת קוסקוס תהנו בדיון

sigal38

New member
עשית לי תאבון..........

תתחלקי עם החבר'ה זה לא הולך ככה

MaYcHuK

New member
סנוויץ גריל

יש להם אחלה אוכל ומחיר סביר מאוד הם יושבים בחלוצי התעשיה רוצה טלפון?

למעלה