מה היתם עושים בכדי לקבל פרס נובל לש

לא, לא אמרת כזה דבר

רק אמרת שצריך להבין אנשים "שגורשו" מביתם. אין לי דבר נגד אמונה של אחרים וגם אני מאמין בה', אבל אני לא משתמש בזה כתירוץ לאי תרומה למדינה. לימוד תורה עומד לעזרת החיילים??? חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שעומד לעזרתם זה גבורת ליבם ונאמנות מדהימה למדינה, לא מה שהפרזיטים עושים בישיבה. אני מציע שתלמדי בעצמך, לפני שאת אומרת שאני לא מבין. יש בצה"ל מסלול מיוחד לדתיות, ואין שום התנגדות הלכתית לשירות במסלול זה. שוב לא מבינה כלום? המדינה מסכימה לשירות לאומי כי בלעדיו לא רק שלא הייתן מתגייסות גם את המעט תרומה שנותן השירות הלאומי לא הייתן עושות, המדינה הסכימה לזה מוסר ברירה. אני יודע על שירות לאומי יותר ממך תאמיני לי, מה את יודעת על הצבא? למה נראה לך הגיוני שבנות ישראל יתגייסו ואת לא? לא חברה שלי ולא המשפחה המדהימה שלה צריכות את עזרתך. המדינה צריכה את עזרתך בהגנה!!!!! אני אשמח לאהבת אחים, לאיחוי הקרע, אבל זה צריך להיות בתנאים מסויימים.

dikla88

New member
ושוב...

בתנאים מסויימים? והם שנכים איתך בכל דבר שתגיד פשוט נענה: אמן. מסלול צבאי? רוב הבנות שאני מכירה שהולכות למסלול צבאי דתי ומשרתות עם חצאית ארוכה גודל תרומתם כגודל תרומתי.. קשה לך לקבל מגבלה של אחר ואתה מצפה שיבינו אותך...

קשה לך לתרום למדינה,

ואת מצפה שיבינו אותך. כן, בתנאים מסויימים, אני לא אוהב פורעי חוק ו/או אנשים שלא מסוגלים לתרום למדינה שלהם. על מש"קית נפגעים שמעת? זה התפקיד הכי קשה מבחינה מנטלית בצה"ל, ורוב הדתיות שמתגייסות הולכות לשם. האמת? אני הולך לקרבי ולדעתי מש"קית נפגעים זה לא פות חשוב ממה שאני אעשה. יש לי את כל הכבוד בעולם לבחורות שעושות את התפקיד הזה. וכן, תרומתה של המש"קית נפגעים היא פי כמה וכמה מזאת של בת שירות לאומי.

One Echoe

New member
לא הייתי עושה שום דבר בשביל פרס

נובל. אלא בשביל המדינה שלי. פרס נובל מעניין לי את התחת. המדינה שלי מעניינת אותי.

למעלה