מה הלאה - טיגר

בארור שאעדכן. ותודה

אולי פעם...

בינתיים אני כותבת בלוג כבר קרוב לתשע שנים, וגם עובדת בהוצאה לאור... נראה

LsMs

New member
לצערי דברים לא ממש משתפרים

אישית הפסקתי לקחת את הכדורים ואני נשארתי עם משהו מרגיע מסדרת הבנזו..למקרי חירום

גיליתי לצערי שהדרך היחידה והיחידה בלבד בשבילי לא להרגיש בדכאון היא לפעול ולפעול בטורים גבוהים..מה זה אומר? לעבוד..הרבה אם צריך בשתי עבודות עכשיו אני גם מתעניינת בבורסה רוצה ללמוד להשקיע אולי בנדלן..פשוט חייבת למלא את כל שעות היממה שלי בפעילות וגם עד שעות מאוחרות כמו 1-2 בלילה..אם אני לא אעסיק את עצמי במשך כל שעות היממה אני פשוט אשקע בחזרה לדכאון ונמאס לי לקחת כדורים כי זה באמת כמו בשיר..להרגיש כמו בתוך הצינורות (חשבתי שהוא התתכוון בשיר להירואין..)

אז כנראה שטיפול בעיסוק זה הדרך היחידה בשבילי להמשיך לתפקד גם עם דכאון כבד ותאמין לי..הוא מאוד מאוד כבד כבר אף אחד מהמשפחה לא ממש רוצה לדבר איתי אין לי חברים שלא לדבר על בן זוג..אז החלטתי במקום להמשיך להתבוסס בחרא פשוט באמת כמו שידיד אמר לי..קחי תעצמך תתעשתי על עצמך את בן אדם יפה חכם מוכשר שסתם הורס תעצמו בלי סיבה..קומי תפסיקי לרחם על עצמך ותתחילי לפעול

בעצתו חזרתי לעבוד חזק על הלימודים כי אני ממש 95% לקראת סיום התואר (פרויקט מהנדס שנתקע באמצע כבר שנה...כי פשוט לא עשיתי כלום! ישבתי בבית חצי שנה בדכאון כבד) וגם להתחיל לנסות ללמוד בזמני הפנוי קצת על בורסה ולחסוך בעבודות כי אני רוצה לעשות קורס של השקעות בנדלן והשקעות במניות ובורסה וללמוד איך להתנהל פיננסית נכון כדי להתחיל לעשות כסף משל עצמי ולהפסיק להיות תלויה באחרים ויתרה מכך להתחיל להאמין בעצמי ולפתח בטחון עצמי ומודעות עצמית גבוהה..מחר יש דיאטנית מחרתיים פסיכיאטרית מעניין איך הם יגיבו לשינוי הדרסטי שלי..כי הוא לא הכי טוב (אגב מרב שעסוקה בקושי יש לי אפילו זמן לאוכל)

nivos7

New member
צר לי לשמוע זאת

מכיר את ההרגשה של הצורך למלא את הזמן, עבודה ,כפולות , לימודים , שיעורי בית.
הבעיה היא שאין איזון , הייתה תמיכה , שלקחתי כמובן מאליו.
ואז יש נפילה , והיא ארוכה.

צריך להזהר עם כל ההשקעות בבורסה , כי למרות הפרסומות היפות והנוצצות על ההוא עם השיניים הלבנות פוטושופ שעשה משכורת נוספת כל חודש . לא תמיד זוכים
גם רציתי להכנס לתחום הזה , שמתי כסף בחברה שעוסקת במט"ח . ככה זה דירבן אותי ללמוד , כי ברגע שאתה כבר שם את הכסף, אז יש לך מה להפסיד , במשך כמה חודשים ניסיתי להבין איך כל העסק עובד. תאמת , לא הבנתי , זה לא ברור. משכתי את כל הכסף חזרה , ואפילו עשיתי רווח קטן ונחמד , כי הדולר היה שווה פחות כשהשקעתי.

לא הבנתי מה עם הלימודים ?
95 % , הכוונה שנשארו לך 5 % של לימודים או שעבר רק 5% של לימודים ?

הבעיה עם עבודה , זה שמרוב שזה הופך להיות ריפוי בעיסוק עם משכורת , אתה מרגיש לא ממומש ותקוע.

LsMs

New member
מה לא ברור נשארו 5% לסיום

ואין לי אף אחד...מדהים

למעלה