מה הסיכוי שהעבודה תקבל 19 מנדטים. חברתיים.

haemek11

New member
מה הסיכוי שהעבודה תקבל 19 מנדטים. חברתיים.

ושלי תצרף את העבודה לממשלת ליכוד ותדרוש את תיק הבטחון?

וכמובן, נניח לרגע ששלי לא תסכים עם לחץ המנגנון של העבודה, ותסרב.
מה הסיכוי ששלי תמצא את עצמה בירוחם, בעוד מס' 2 שלה, פרץ מתרף את העובדה לממשלת הליכוד ודורש את (נחשו מה?) "תיק הבטחון"...

בטח יחסמו אותי בקרוב. יותר מדי אמת היסטורית למפלגה שבונה על קולות של רפי שכל, קצרי זכרון, מותקפי תשקורת.

haemek11

New member
זאת דרישה של חד"ש הערבית, לא של העבודה

לא ציפית שתגיד משהו אחר, כיאה לחומר שנותר בשמאל הרחוק.

אף אחד לא יחסום אותך

מפלגת העבודה היא מפלגה דמוקרטית שתומכת בשיח פתוח ופלורליסטי. קצת חריג בנוף הפוליטי הישראלי, אני יודע, אבל ככה אנחנו. בעד חופש הביטוי.

אין שום סיכוי שמפלגת העבודה תחבור למפלגת הביברמן. לא יקרה.

ItsikH

Member
יתרה מזאת, כל מטרת הכימרה הביברמנית היא חסימת העבודה - שיתוף כזה יהיה מנוגד לאינטרסים של שני הצדדים.

Haemek

New member
זה גם נאמר כשמצנע היה ה"סוס" ש"הביא מנדטים"

ואחרי הבחירות, הלה באמת סירב ל"הפצרות החברים" וחשב שהוא הקובע, הוא סיים בירוחם ופרס, מס 2, צירף את הגופה של העבודה לעוד 4 שנים במנעמים ובשררה.

שכחתם את זה, כי זה לא נעים להזכר. והתשקורת כלל לא מזכירה את זה חלילה. העבודה לא יכולה ללא מנעמים ושררה.

Haemek

New member
זה גם נאמר כשפרץ היה ה"סוס" ש"הביא מנדטים"

ואחרי הבחירות, הוא דרש את תיק הבטחון (! - לא חלילה את תיק הרווחה, כי שם אין ג'ובים) וצירף את הגופה של העבודה לעוד 4 שנים במנעמים ובשררה, לממשלת אולמרט.

שכחתם את זה, כי זה לא נעים להזכר. והתשקורת כלל לא מזכירה את זה חלילה. העבודה לא יכולה ללא מנעמים ושררה.

Haemek

New member
זה גם נאמר כשברק היה ה"סוס" ש"הביא מנדטים"

והוא "הביא מנדטים" על ידי מבצע ריק, עופרת יצוקה, חמבצע סר מטרות וחסר יעדים (כדי שלא יגידו שהוא נכשל, כי כל שהאדיוט שלכם עשה כשל), הרג 26 חיילים, 1400 ערבים, מתוכם 400 ילדים, סתם. וזה כי הוא התחייב למנגנון שלו שהוא יביא מנדטים.

ודקה אחרי הבחירות, הוא מימש את המנדטים שהוא "הביא" לקופונים לצרכי ג'ובים למנגנון ולו עצמו, והכניס את הגופה המתה של העבודה לעוד 4 שנים במנעמים ובשררה.

Haemek

New member
ועכשיו? "חדש!!! והפעם: שלי תביא מנדטים"

ושוב חוזר הזמר.

לא עדיף שתבנו את המפלגה מאפס, לא כשפרץ מס. 2, נושף בעורפה של שלי, מזכיר לה מה צריך לעשות ואיפה היא תגמור אם היא לא תעשה את זה?

ואתם חושבים שהעם טיפש, ולא רואה את זה?

ItsikH

Member
יש הבדל מהותי שלי היא לא "שחקן חיזוק" כי אם בעלת הבית, לשם שינוי - היא זו שבונה את המפלגה מאפס כפי שאתה מתאר, בריחתו המבורכת של החייל המעוטר נתנה לה אפשרות בלתי חוזרת לקחת את המושכות במקום לקבל אותם כפי שהיה במקרים הקודמים.

Haemek

New member
למה החייל המעוטר הוחזר בכלל?

כי הוא עוד היה שווה כמה מנדטים... והוא אמר שהוא יכול להביא עוד, נכון שהוא נאלץ להרוג כמה חיילים במבצע ריק ממטרות - עופרת יצוקה, אבל למנגנון זה לא משנה. המנדטים חשובים יותר.

"היא זו שבונה את המפלגה מאפס"? איך זה שפרץ, "שר הבטחון" נושף לה בעורף, בתור מספר 2 במפלגת העבודה?

ואני לא בטוח שאתה עצמך מאמין לטכסט שכתבת. הדגשות לא בדיוק מתארות את המציאות.

מאידך, היא תצטרף עם הרבה קולות של שמאלנים, אז אולי היא תחזק את ביבי, כמו שלושת היו"רים הקודמים?

ItsikH

Member
אני עוקב אחרי שלי עוד מימיה כח"כית מן השורה והיא לא בובה בידי אף אחד, להיפך. האם יש מי שמנסה להבנות ממנה, ואולי גם מחכה לה עם הסכין - אוהו, זו הרי פוליטיקה, ועוד ישראלית - אבל היא יודעת בדיוק איפה היא נמצאת ומה היא עושה.

Haemek

New member
זה לא היא מחליטה. יש מנגנון והוא שם אותה

בראש המפלגה המתה הזו, כדי שתביא מנדטים. אחרי הבחירוות, זיק קטן של רצון חופשי והיא תמצא את עצמה בירוחם, כמו מצנע, שהביא מנדטים וחשב שהם שלו. ופרץ יצרף את המנגנון למנעמים. זה למה הוא מספר 2.

המנגנון דורש ג'ובים.

ItsikH

Member
יש גם פראנויות שמאלניות, בשני המקרים הפתרון הוא טיפול תרופתי. תסתכל על מצנע, תסתכל על שלי - לא אותו אדם. התמימות ממנה והלאה, בלשון המעטה. אתה יכול אם תרצה לחשוד בה עצמה שיש לה כוונות לבגוד בבוחרים שלה - לזה אין לי תשובה ולא אוכל לדעת - אבל בובה היא לא.

haemek11

New member
אתה (כנראה בחוכמה) מתרכז בשלי ומתעלם מהמנגנון

עלי שלי אפשר לדבר המון (שלילי כמובן), אבל תפקידה מסתכם ב"להביא מנדטים". היא לא דקטאטור בעובדה, היא מונתה על ידי המנגנון והם יגידו לה מה לעשות. ככה זה כבר עובד מערכת בחירות רביעית. אתה מעדיף לדבר על ה"סוס" שאותו מחליפים כל פעם מחדש וכל פעם מאשימים אותו את הסוסו ש"הביא מנדטים" שזה הוא "שדרש להצטרף" וזה הוא "שגרר את המפלגה" למנעמים ולשררה לעוד 4 שנים. וזה עובד להם! כל פעם מחדש! אפילו הם לא מאמינים כמה אתם, הבוחרים שלהם, קצרי זכרון בלשון המעטה.

בוא וספר לי על כמה פרץ "לא היה בובה". מאז הוא כבר בחר להצטרף בחר להיות שר הבטחון וכעת הוא שוב מספר 2 בעבודה.

ItsikH

Member
אני לא הבוחר שאתה מדבר עליו כי מעולם עד שלי לא היה לי אמון בנבחרי העבודה בדיוק מהסיבה שציינת - שהמועמדים בראשה היו סוסים ולא פרשים. יוצא דופן - עוד יותר לרעה - היה ברק שהיה פרש בלי סוס, כזה שמחליף סוסים לפי הצורך.

שוב - האם שלי תבגוד בבוחריה או לא - לא אוכל לדעת. אבל בובה היא לא. ודאי לא של פרץ, היא כבר מזמן החליפה איתו תפקידים.

הקונספט שאתה מתאר הוא בסיס לטיפול תרופתי... בה במידה אוכל להניח שביבי מנווט על ידי הטייקונים שלו או שדוברמן כבר בעצם שולט במדינה בפועל (אולי? מי יודע).

haemek11

New member
אז אתה טוען ששלי דיקטאטור וכולם יעשו מה שהיא

רוצה?

ולא ברור לי המשפט הבא, אנא באר לי אותו:
"מעולם עד שלי לא היה לי אמון בנבחרי העבודה בדיוק מהסיבה שציינת - שהמועמדים בראשה היו סוסים ולא פרשים. יוצא דופן - עוד יותר לרעה - היה ברק שהיה פרש בלי סוס, כזה שמחליף סוסים לפי הצורך."

היה בעבודה 3 יו"ר לאחרונה: מצנע, פרץ וברק. כולם נבחרו דמוקרטית ליו"ר העבודה, כולם רצו בבחירות (כולל ברק) וכולם (פרט למצנע שאותו החליף פרס) הצטרפו לממשלה כל שהיא, שהיתה באותו הזמן.

עכשיו איך זה קשור ל:
"מעולם עד שלי לא היה לי אמון בנבחרי העבודה בדיוק מהסיבה שציינת - שהמועמדים בראשה היו סוסים ולא פרשים. יוצא דופן - עוד יותר לרעה - היה ברק שהיה פרש בלי סוס, כזה שמחליף סוסים לפי הצורך."

מה יש בשלי שאתה פתאום מאמין לה? במה שלי שונה ממצנע/פרס/פרץ/ברק? כולם הצטרפו כי לא היה להם סוס? או אולי זה משפט שאפשר לכתוב פעם בארבע שנים, ולהגיד ש"מי שהיה קודם הוא סתם זבל, אבל עכשיו זה המנהיג האמיתי". הרי זה משפט שמוחזר שוב ושוב. גם על ברק נאמר אותו הדבר.

אנא הסבר.

ItsikH

Member
אלו שתי האפשרויות היחידות שאתה מכיר? אפילו בתמונות שחור-לבן יש גוונים של אפור. אתה מתאר כאילו או שהיא עבד נרצע של המנגנון או שהיא דיקטטור צפון-קוריאני. מה לגבי האפשרות שהיא צברה לעצמה די כח כמנהיגת המפלגה על מנת להוביל - אין זה אומר שאינה תלויה באיש, זו מפלגה ולא בחירות אישיות.

מצנע, פרץ - אלו היו סוסים, מפלגה מבוססת עם כח מוכח חיפשה לה סוס שיביא לה מנדטים והציבה אותו בחזית, מבלי להמעיט בערכם, זה לא אותו סוג מנהיגות. שלי - לקחה על עצמה מפלגה מרוסקת, גם אלקטורלית וגם בכנסת, ובנתה אותה מחדש, כשהיא לא רק "מגנט מנדטים" אלא הכח המוביל ממש בבניית המחודשת.

לגבי ברק איני צריך להרחיב את הדיבור ולדעתי אתה מסכים.

האם שלי תספק את הסחורה? האם היא לא קופצת מעל הפופיק ומציבה לעצמה רף שתתקשה לעמוד בו? ימים יגידו, אבל הקודמים שדיברנו עליהם כבר עכשיו לא משתווים לה במובן שציינתי.

haemek11

New member
אבל אם תחליף את השמות, זה גם מה שאמרו על ברק

ולפניו זה בדיוק מה שאמרו על פרץ. וגם על מצנע לפניו. מילים חסרות תוחלת, מזון לרפי שכל חסרי הזכרון וקלים להשפעה. על זה שלי בונה את הקמפיין שלה.

אגב, זה גם מה שיכתבו בבחירות הבאות, כששלי תהיה זו שאשמה שהעבודה נכנסה לממשלת ביבי השלישית, וה"סוס" החדש, "הוא הוא זה שאיחד את המפלגה והוא המנהיג האמיתי".

זמירות שכנראה עובדות על מעט הקיבוצניקים והמפםניקים שנותרו.

ItsikH

Member
אני זה שאומר, לא הם, אני זה שעוקב ואלו הן המסקנות שלי כי לכל אותם אישים אחרים שציינת - אני לא הצבעתי ולא לעבודה שבראשותם, בדיוק מפני שבהם לא היתה לי טיפת אמון (מה שהוכח כמוצדק) ובשלי יש לי - בגבולות הידועים של כל פוליטיקאי באשר הוא.

קפיש?

למעלה