HOT SPOT 2010
New member
תשובות אפשריות לשאלות
ההודעה כוללת
הפרק האחרון ששודר באמריקה, אז זהירות. אני חושב שאהרון מיוחד בגלל כמה סיבות, והעיקרית בהן היא שהוא נולד באי. יכול להיות שילדים שנולדים באי מקבלים סגולות מיוחדות, כמו מיילס, וכפי שגילינו השבוע גם ג'ייקוב. וולט, אין לי פה תאוריות, חוץ מהעובדה שיכול להיות שהוא נבחר ע"י ג'ייקוב בשביל סיבה מסוימת. או שאולי הוא נבחר על ידי MIB. נראה לי שהסיפור עם הנשים בהריון הוא משהו שאו שג'ייקוב או שMIB יצרו. כך או כך, אולי זה כדי שלא ייוולדו ילדים על האי. זה יכול להיות טוב בשביל MIB כדי שלא יוולדו עוד ילדים כמו אהרון, כלומר מיוחדים. נראה לי שהאנשים המתים הם חלק מהאי, בין עם הם מתו על האי או מחוץ לו. המתים קשורים ליקירים שלהם, והם לא יכולים לעבור לשלב הבא מסיבה כל שהיא. אני בספק אם אי פעם נקבל את כל הסיפור של האחרים. אבל זה די ברור, האחרים הם המשרתים של ג'ייקוב, והם עושים מה שהוא אומר להם לעשות. יכול להיות שהאנשים שהוא ביקש מהם לחטוף היו אנשים חשובים. אחרי הכול כמה מהם היו ג'ק וסויר. לפי דעתי אלואיז הוקינג יודעת כל כך הרבה כי היא פגשה את ג'ייקוב או משהו. יכול להיות שהיא נבחרה להיות סוג של הדוברת של ג'ייקוב או זאת שיודעת הכול, למקרה ומשהו רע יקרה לג'ייקוב. אני חושב שהעפר הוא סוג של אמצעי לחימה או הגנה כנגד העשן, כמו שעמודי האנרגיה. זה כמו שבסדרה "על טבעי", השדים לא יכולים לעבור מעל קו של מלח. אני חושב שהבקתה שייכת לMIB. אני חושב שהמחלה היא דרך של MIB להוציא את הרוע מבני האדם. הוא הצליח להוציא את הצד האפל האמיתי בסעיד, שהפך להיות סוג של זומבי, וכך גם עם קלייר. MIB רואה את האופל שבבני האדם ומצליח לשחרר אותו החוצה. אני חושב שהמעיין הוא סוג של מעיין נעורים שמרפא אנשים (כמו בן וסעיד). אני חושב שג'ייקוב יצר אותו כדי להגן על אנשיו, ואולי גם על עצמו. אני בספק שנראה את רוז וברנרד.
ההודעה כוללת