מה התעלומה שהכי תאכזב אותכם אם לא תיפתר?

HOT SPOT 2010

New member
תשובות אפשריות לשאלות

ההודעה כוללת
הפרק האחרון ששודר באמריקה, אז זהירות. אני חושב שאהרון מיוחד בגלל כמה סיבות, והעיקרית בהן היא שהוא נולד באי. יכול להיות שילדים שנולדים באי מקבלים סגולות מיוחדות, כמו מיילס, וכפי שגילינו השבוע גם ג'ייקוב. וולט, אין לי פה תאוריות, חוץ מהעובדה שיכול להיות שהוא נבחר ע"י ג'ייקוב בשביל סיבה מסוימת. או שאולי הוא נבחר על ידי MIB. נראה לי שהסיפור עם הנשים בהריון הוא משהו שאו שג'ייקוב או שMIB יצרו. כך או כך, אולי זה כדי שלא ייוולדו ילדים על האי. זה יכול להיות טוב בשביל MIB כדי שלא יוולדו עוד ילדים כמו אהרון, כלומר מיוחדים. נראה לי שהאנשים המתים הם חלק מהאי, בין עם הם מתו על האי או מחוץ לו. המתים קשורים ליקירים שלהם, והם לא יכולים לעבור לשלב הבא מסיבה כל שהיא. אני בספק אם אי פעם נקבל את כל הסיפור של האחרים. אבל זה די ברור, האחרים הם המשרתים של ג'ייקוב, והם עושים מה שהוא אומר להם לעשות. יכול להיות שהאנשים שהוא ביקש מהם לחטוף היו אנשים חשובים. אחרי הכול כמה מהם היו ג'ק וסויר. לפי דעתי אלואיז הוקינג יודעת כל כך הרבה כי היא פגשה את ג'ייקוב או משהו. יכול להיות שהיא נבחרה להיות סוג של הדוברת של ג'ייקוב או זאת שיודעת הכול, למקרה ומשהו רע יקרה לג'ייקוב. אני חושב שהעפר הוא סוג של אמצעי לחימה או הגנה כנגד העשן, כמו שעמודי האנרגיה. זה כמו שבסדרה "על טבעי", השדים לא יכולים לעבור מעל קו של מלח. אני חושב שהבקתה שייכת לMIB. אני חושב שהמחלה היא דרך של MIB להוציא את הרוע מבני האדם. הוא הצליח להוציא את הצד האפל האמיתי בסעיד, שהפך להיות סוג של זומבי, וכך גם עם קלייר. MIB רואה את האופל שבבני האדם ומצליח לשחרר אותו החוצה. אני חושב שהמעיין הוא סוג של מעיין נעורים שמרפא אנשים (כמו בן וסעיד). אני חושב שג'ייקוב יצר אותו כדי להגן על אנשיו, ואולי גם על עצמו. אני בספק שנראה את רוז וברנרד.

reasonforall

Active member
תשובות

בניגוד אליך, אני חושב שעוד נחזור לרוז וברנרד..לפחות כדי לסיים את הסיפור שלהם. אין ספק שהעפר היא דרך למנוע מסמוקי לעבור (למרות שראינו שהוא מתוחכם ומצליח להרוג למרות העפר). לגבי אלואיז - יש לי דווקא הרגשה שהיא הדוברת של סמוקי, ולא של ג'ייקוב. יכול להיות מתישהו שMIB דיבר איתה וביקש ממנה עזרה - בדיוק כמו שג'ייקוב ביקש מאילנה. ויכול להיות שהעזרה היא בעצם שליחתם של כל הניצולים חזרה לאי. זה לגמרי מחבר כמה נקודות: הייתה גופה שהייתה חייבת (האמנם?) לעלות למטוס - יכול להיות שתיכננו מראש שסמוקי ישתלט עליה? הניצולים היו חייבים להגיע חזרה לאי כדי שסמוקי יוכל להרוג אותם, ולישתחרר סופית. *גרמת לי לחשוב על כמה נקודות מאוד מעניינות.

revi 17

New member
בקשר להריונות/לידות על האי

גם איתן רום נולד על האי והוא לא נראה לי מיוחד או בעל תכונות מיוחדות בניגוד למיילס. למרות שלפני התקרית גילינו שנשים הרות יוצאות מחוץ לאי ללדת, ואף יכולות ללדת באי (ראה מקרה איתן). אחרי התקרית ובגלל האנרגיה ששוחררה ב-1979 נשים לא יכולות ללדת על האי. כמובן שמדובר פה בהיגיון בריא של אלפי מעריצים ולכן אני בספק שנקבל תשובה על עניין הלידות. אבל מה שאכן מסקרן זה הנושא של מגלה העתידות קליר ואהרון.

JohnLocke

New member
עניין ההריונות והתקרית

נרמז באופן עבה שזהו אכן הפתרון ע"י היוצרים. זה גם אירוני (כמו שהסדרה אוהבת), כי ג'ולייט הובאה לאי בגלל בעיית ההיריון, והיא בסופו של דבר זו שגרמה לבעיה.

dm101

New member
לדעתי הם ילכו על מסך עשן

הם לא יכולים לצאת ממליון שאלות וגם להמשיך עלילה אז הם מבשלים את היקומים המקבילים והם יקשרו אותם בצורה מגניבה וזה יהיה הוווואו שלהם וכך הם מקוים להתחמק מכל המוקשים שהם יצרו

nyaron

New member
למי אכפת למה נשים בהריון מתות שם מה אתה רוצה

לעבור לגור שם? כול העונה האחרונה בדיחה מתמקדים פתהום על דברים לא מענינים בשבילך למשוך למרוח כול הפרק האחרון היו צריכים לתקצר אותו ל6 דק בתוך הפרק עצמו ולא לעשות פרק נפרד שנראה כמו סרט של הולמרק

JohnLocke

New member
זו לא תעלומה

ברגע שמסובבים את הגלגל ישר מוקפצים לתוניסיה. כך קרה גם ללוק, כשסובב את הגלגל בעונה 5.

דרך "חור תולעת"

זה הוסבר באופן ברור בסרט ההדרכה של תחנת הסחלב. ריכוז של חומר אקזוטי היוצר חור תולעת באמצעות אפקט קאזימיר, כאשר חור תולעת מאפשר "קיצורי דרך" במרחב-זמן. קצת מתעלמים מזה משום שהמדובר בשילוב (אמיתי) של מכניקת הקוונטים ותורת היחסות.

dm101

New member
למה בי ביאטריס רצתה שמיקהאיל בקונין יהרוג אות

בהלםם

New member
הדבר שהכי יאכזב אותי בעולם כולו אם הם

לא יתנו לנו תשובות על מיקום האי ביקום ..

JohnLocke

New member
האי זז

לא ראית את המפה בתחנת הדארמה בלוס אנג'לס בעונה 5 שמראה מיקומים של האי על גבי הגלובוס?

בהלםם

New member
סליחה אם אני אומר שגם אחרי ההסבר הזה

לא הבנתי איפה האי באמת נמצא..אם אתה הבנת אשמח אם תסביר לי..

JohnLocke

New member
האי קופץ בין מקומות

פעם אחת הוא באוקיינוס האטלנטי, פעם אחת הוא באוקיינוס השקט. ככה, למשל, המטוס שבו היה אחיו של אקו שיצא מאפריקה הגיע לאי. דארמה מצאו דרך למצוא, דרך סדרת משוואות שונות, איפה האי יהיה ברגע מסויים. אלואיז הסבירה את זה באותו פרק: ELOISE: Yes. The island. They'd gathered proof that it existed. They knew it was out there somewhere, but they just couldn't find it. Then a very clever fellow built this pendulum on the theoretical notion that they should stop looking for where the island was supposed to be and start looking for where it was going to be. ... This fellow presumed, and correctly, as it turned out, that the Island was always moving. Why do you think you were never rescued? Now while the movements of the Island seem random, this man and his team created a series of equations which tell us, with a high degree of probability, where it is going to be at a certain point... in time. Windows, as it were, that while open, provide a route back. Unfortunately, these windows don't stay open for very long. Yours closes... in 36 hours.

בהלםם

New member
אם אפשר נצלש קטן לשרשור..

יש לי הרגשה שהאמא השקרנית בכוונה גרמה לסכסוך בין גייקוב לסמוקי היא גרמה לגייקוב להרגיש שהוא פחות מסמוקי ג'ייקוב לאמא : "למה את אוהבת אותו יותר ממני" האמא לסמוקי : "אתה מיוחד" ועוד כל מיני קטנות כאלה כמו שהיא אמרה לסמוקי "אחיך לא יודע לשקר ההפך ממך" (או שאני טועה) היא גרמה לכל החיכוך הזה ביינהם למרות שבפרק 15 על פני השטח זה נראה כאילו שזה הדבר האחרון שהיא רוצה שיקרה אבל מתחת לפני השטח יש סימנים ברורים שהיא התחילה את הקרע הזה ביינהם אני לא יודע אם זה במודע או בחוסר מודע.. אבל יש לי הרגשה שהאמא הזאת אשמה בהכל.. בפרק היא נראית כדואגת ואוהבת למרות שהיא בכלל גנבה לקלאודיה את הילדים שלה אולי זה קשור לעובדה שהיא לא יכלה להיכנס להריון בעצמה..כמו שקורה לכל הנשים שעל האי אין לי כיוון מדוייק אבל האמא השקרנית נראית לי כאישה רעה שהתחילה את כל הבלאגן הזה אני לא אתפלא אם היא העשן השחור בעצמה ובלי קשר השחקן שמגלם את סמוקי והשחקנית שמגלמת את האמא ממש דומים..משהו במבט!

בהלםם

New member
כמו שאומרים לילד "אסור לך" " אל תעשה את זה"

בסופו של דבר זה מעורר את הסקרנות שהוא כבר לא יוכל לשלוט בזה ובסוף הוא יעשה את זה בדיוק כמו שקרה בפרק האחרון אני מתחיל לפתח פה תיאוריה קטנה נוספת אם האמא היא העשן השחור והיא חייה במערה הזאת כל הזמן הזה ויש לה מניעים נסתרים לגבי סמוקי וגייקוב כילדים אז ברור שהיא גרמה לריב הזה ביינהם היא מגיל קטן אמרה להם שאסור להם להיכנס לשם שזה גרוע ממוות מין הסתם שהם היו נכנסים לשם בסוף רק בגלל הסקרנות והייאוש ואולי זאת היתה הכוונה שלה מלכתחילה... אני ממש מתחיל לחבר דברים וזה נראה לי פתאום הגיוני שהאמא היא העשן השחור או שהיא לפחות גם גוף מסכן שהעשן השחור נכנס בה! העשן השחור בעצם שולט באי הזה והוא משחק בכולם כל מי שיכנס למערה הזאת העשן השחור יכנס בו אבל יש פה קטע אם העשן השחור נכנס כבר באמא השקרנית אז רק היא יודעת איפה המערה הזאת כי זה בעצם היא העשן ובשביל שהעשן השחור יעבור לגוף בריא יותר וצעיר יותר אז היא מהתחלה רצתה את הגוף של סמוקי גייקוב רק היה משחק בשבילה היא גרמה לו לכעוס על עליו ובעצם היא גרמה לו במודע היא ידעה שגייקוב בסוף יזרוק את סמוקי למערה..וזה מה שהיא רצתה מהתחלה.. היא גם מוכיחה את זה מהרגע שהיא אמרה לסמוקי שהוא מיוחד!

בהלםם

New member
המשך - סליחה על החפירה עכשיו הפזל מתחבר

האמא השקרנית החריבה לבד קבוצה שלמה של אנשים וגברים כי היא ממש חזקה? לא נראה לי היא פשוט מפלצת העשן השחור והיא זו שהרגה את כולם מלבד סמוקי היא ידעה שסמוקי יבוא ויהרוג אותה (את הגוף שלה) בגלל מה שהיא עשתה והיא ידעה גם שגייקוב יזרוק את סמוקי בדיוק היישר לאן שהיא רצתה וחיכתה מהרגע שהיא חטפה אותם העשן השחור חיכתה ליום הזה שסמוקי יגדל והיא תוכל להיכנס לגוף שלו זה ממש ברור!!

למעלה